- 28 Ekim 2025
- 735
- 469
- 18
- 35
- Konu Sahibi beyazkasimpati
-
- #1.361
Hayırlı olsun canım. Benim test günümü t+10 a verdi doktorNegatif olanlar kendiliğinden veya tedaviyle en kısa sürede kavuşsun inşallahbenim de bu gün transfer oldu 2.deneme 5.gün 4AA test günü 24 Aralık. Test gününü baya geçe verdi hepinizin öyle mi verildi ya
Teşekkür ederim hep birlikte güzel haberler alalım inşallahhHayırlı olsun canım. Benim test günümü t+10 a verdi doktor
S selinnssssEvet canım benim devam çok kısa aralıkta kesiliyor sonra hemen geri geliyor
kan testi yapmış mıydınız ?
Kromozom eksikliği nasıl çıktı ? Genetik dediğiniz nasıl bir test tam olarak ?Ben 2 kez düşük yaptım normal yolla gebe kalıp en son genetige bakıldı kromozom eksikliği vardı ondan sonra 3 kez denedik hep sağlıklı embriyo gelmedi en son 2 tane geldi birini transfer etti hocam çok şükür tuttu 4 yaşında oğlum şimdi diğerini koyduk bakalm pzt test vercez inşallah bnm zamanımda 4 yıl önce pgt embriyo başı 250.dolardi baya maliyetli malesef
Tek ayak mı sizinki ? Benim de hep ayağım soğuk olur kan pıhtılaşmasına yatkınlık çıktı. Eğer gebe kalırsam oskapar iğneye başlayacak doktor beni. Gebelik kesinleşmeden başlatamam dedi. Her doktor farklı ilerliyor bazıları önlem amaçlı herhalde transfer sonrası kullanıyor ?Bilmiyorum da içim rahat etmedi. Ben pimpirikliyim bu konuda ikizlerimde de giderdim en son bel ağrımda 6 aylıkken çok abartıyosun gitme artık en ufak şeye dediler o gece giitmedim açılmam olup doğuma alındım bi doktora gidicem sanırım en yakım dolaşım sistemiyle alakalı olabilir sağ aayalta üşümede var çünkü
Bende de gebelik kesinleşince oskapar iğne dedi.Yok bende hiçbiri
Şöyle 2.kurtajimda bebekten parça alıp genetige yolladılar 2 kromozomun kolları degismisti sonra kan testi verdik eşimle bnmkinde öyle çıktı sonra pgt önerdiler normal yolla olur ama düşünürsün ya da hasta doğma.ihtimali var dediler ya da sağlıklı da bulabilirsin dediler ama riske atmak istemedimKromozom eksikliği nasıl çıktı ? Genetik dediğiniz nasıl bir test tam olarak ?
Anladım ben pgt yaptırmadım hoca da önermedi,bize bıraktı ama yaptırsa mıydım bilemedim. Eşimde varikosel vardı ameliyat olduŞöyle 2.kurtajimda bebekten parça alıp genetige yolladılar 2 kromozomun kolları degismisti sonra kan testi verdik eşimle bnmkinde öyle çıktı sonra pgt önerdiler normal yolla olur ama düşünürsün ya da hasta doğma.ihtimali var dediler ya da sağlıklı da bulabilirsin dediler ama riske atmak istemedim
Doktor gerek gorseydi zaten yapardı cnm ama tabi doktora istersen bı sor genetik saglikli koyduktan sonra için de bı nebze rahat oluyorAnladım ben pgt yaptırmadım hoca da önermedi,bize bıraktı ama yaptırsa mıydım bilemedim. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu
Yaptım canım T+5te 29 çıkmıştı T+7de 95e çıktı bakalım pazartesi günü 12. Günüm kan verip sonucumuzu öğrenicez
Bnce stresten bnmde suratım mayın tarlası kimisi stresi dışa vuruyor işteBende büyük sivilceler ve uçuk çıktı transferden beri dışarı çıkmadım hastalık falan kapmayım diye ilaçlardan mı sizce sivilceler stresten olabilir mi
Hadii bismillahYaptım canım T+5te 29 çıkmıştı T+7de 95e çıktı bakalım pazartesi günü 12. Günüm kan verip sonucumuzu öğrenicez
Bana şuan yaşın genç, herhangi bir kronik rahatsızlık vs var mı diye sordu bir kaç soru sordu işte, İlk aşamada bence gerek yok dedi. Bu gerçekten çok farklı bir olay ama insan acaba yaptırsanıydı diye düşünüyor… allaha emanet embriyolarım umarım sağlıklıdırDoktor gerek gorseydi zaten yapardı cnm ama tabi doktora istersen bı sor genetik saglikli koyduktan sonra için de bı nebze rahat oluyor
Pozitif görünüyor canım hayırlı olsun çok sevindimKızlar,
5 Aralık Cuma günü transfer oldum
Dayanamayıp test yaptım sizce pozitif miii
Pazartesi günü kan testi vereceğim
Herhangi bir belirtin var mıydı bir de ilk denemen mi ?Kızlar,
Pozitif gorunuyor hayırlı olsunKızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?