Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

S selinsss kan testi yapmış mıydınız ?
Kromozom eksikliği nasıl çıktı ? Genetik dediğiniz nasıl bir test tam olarak ?

Tek ayak mı sizinki ? Benim de hep ayağım soğuk olur kan pıhtılaşmasına yatkınlık çıktı. Eğer gebe kalırsam oskapar iğneye başlayacak doktor beni. Gebelik kesinleşmeden başlatamam dedi. Her doktor farklı ilerliyor bazıları önlem amaçlı herhalde transfer sonrası kullanıyor ?

Kromozom eksikliği nasıl çıktı ? Genetik dediğiniz nasıl bir test tam olarak ?
Şöyle 2.kurtajimda bebekten parça alıp genetige yolladılar 2 kromozomun kolları degismisti sonra kan testi verdik eşimle bnmkinde öyle çıktı sonra pgt önerdiler normal yolla olur ama düşünürsün ya da hasta doğma.ihtimali var dediler ya da sağlıklı da bulabilirsin dediler ama riske atmak istemedim

Anladım ben pgt yaptırmadım hoca da önermedi,bize bıraktı ama yaptırsa mıydım bilemedim. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu

Yaptım canım T+5te 29 çıkmıştı T+7de 95e çıktı bakalım pazartesi günü 12. Günüm kan verip sonucumuzu öğrenicez
Hadii bismillah mutlu haberleri görünce çok seviniyorum. Olumsuz olanları görünce de çook üzülüyorum. Burada kader arkadaşlarıyız. Son 3 gün geçmek bilmiyor bende

Doktor gerek gorseydi zaten yapardı cnm ama tabi doktora istersen bı sor genetik saglikli koyduktan sonra için de bı nebze rahat oluyor
Bana şuan yaşın genç, herhangi bir kronik rahatsızlık vs var mı diye sordu bir kaç soru sordu işte, İlk aşamada bence gerek yok dedi. Bu gerçekten çok farklı bir olay ama insan acaba yaptırsanıydı diye düşünüyor… allaha emanet embriyolarım umarım sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…