- 3 Haziran 2025
- 148
- 67
- 13
- Konu Sahibi beyazkasimpati
-
Bende de dün çok fazla gaz vardı bugün geçti kendiliğindenKızlar ya ayıptır söylemesi bende 2 gündür bir gaz var anlatamam yani sancı falan değil bildiğiniz gaz öldüm bittim.. Var mı ben gibi olan ? dün yediklerime bağladım ama bugün de aynı yok geçmiyor..
Aynısı var canım ve bugun değişik bir çekilme seğirme garipKızlar ben bacaklarımı dümdüz uzatamıyorum uzun süreli sağ kasığım çekme yapıyor hemen toplamam gerekiyor siz de var mı böyle bir durum ?
bizde de öyleydi inan. 4 kriter var 4 ü de bozuk demişti spermler için hocamız. nasip olacak olduktan sonra 3. günde nasip olur Rabbim ol desin yeter ki. hakkımızda hayırlısı. sağlıkla gelsinler inşallah Allah gönlüne göre versin.Sanırım süreçlerimiz benzer bende de pcos var eşiminde sayı çok çok az morfolojide bozuk ilk denememiz olacak bizimde ama embriyo oluşumu istediğimiz gibi gitmedi sadece 3.gün embriyosu var suan elimizde
derler ya nasip varsa geilr yemenden nasip yoksa ne gelir elden. takdiri ilahi biz naparsak yapalım mevlam nasip edecekse nasip oluyor. yiyeceği 1 ekmeği varsa hoplasakta zıplasakta tutunur :) herkes o kadar zor sınavlardan geçmişki sende dahil. inşallah rabbim onu unuttaracak acı vermesin güzellikle sağlıkla seni bebeğine kavuştursun hayırlısıyla.Umarım herkes için en hayırlısı olur. Bu iş gerçekten nasip, ama bir söz vardır ben ona çok inanırım güvenirim. Sen emeğini ver Allah hayırlı ise onu sana verecektir…
İnanın ben varikoselden sonra o kadar ağladım o kadar üzüldüm ki.. evliliğimi yıprattım,neredeyse eşimle boşanma seviyesine geldim.Sonra çok dua ettim Rabbim bana bir evlat nasip et diye. Nasip oldu 3 ay sonra gebe kaldım. Ama kalbi durdu. Cinsiyetini öğrenmeye çok az vardı. Sonra durdum dedim neden böyle oldu, ilk haberi aldığımda inanın elim öyle titriyordu ki doktor su getirin dedi. İnanılmaz umutsuzdum. Umudum bitmişti…Rabbim ol dedi ve oldu sonrasında öğrendim ki bebeğim doğsa engelli olacaktı %90 ihtimalle. Yine bir sınav dedim, ama duamda bir eksikliğim olduğunu hissettim.Rabbim bana hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip et dedim. Kolay imtihanlar nasip et dedim. Psikolojikmen çok çöküşteydim. Herkes çocuk diye soruyordu. Kimseye bebeğimi kaybettiğimi bile söylemeyemedim. Ailemde dahil. Unutmak istedim herşeyi… en son tüp bebek kararı aldık iştee.. transfer sonrası eve geldim yemek yaptım. Ara sıra oturdum, hatta 3.gün zıpladım bile uzandım bir yere…banyo yaptım,merdiven indim çıktım. Sonuç ne olacak bilmiyorum ama dün kötü bir rüya gördüm. Şunu net anladım, Ne kadar çok takarsan tak sana o şey gelse de gidiyor. Ve hayrı şerri gerçekten bilemiyoruz. O nedenle o olsa bu olsa gibi cümleler faydasız,şunu keşke yapmasaydım, bunu neden yaptım demeyin kendinize. Ben yaşadım. Gebe olduğumu öğrendiğimde kimseye söylemedim herkesten herşeyden sakındım kendimi, her gün cevizler kefirler neler yaptım neler.. şuan da tam tersini yapıyorum. Bu demek değildir ki dikkat etmiyorum ediyorum ama sevdiğim yemeklerden sevdiğim şeylerden mahrum kalmıyorum…belirtileriniz neler diye soruyorum bende buradaki kader arkadaşlarıma, buraya her gün geliyorum, ama inanın stresten değil, konuşalım birbirimize destek olalım, yardımcı olalım birbirimize diye..Emeğimizi verelim, gerisi gerçekten takdirTek bir embriyo bile yeter Allah ol dedikten sonra
belki de şu an içinde bir yerlerde annesine tutunmaya çalışıyodur bilemeyiz inşallah iyi düşünelim iyi olsun. güzel haberleri sizdende alırız inşallah.Kızlar pazartesi kan testi sonucum negatif çıkarsa ben bi süre buralardan giderim ya da gitmem bilmiyorum da listeyi misteyi artık pozitiflere emanet ederim psikolojim hiç iyi değil
bu belirtiyse şayet bende vardı kaçırdım sanmıştım hattaHayır tutunma belirtisi o bebek var
Gaz hep var ya hem hareketimiz yavasladi diye hem de ilaclardanKızlar ya ayıptır söylemesi bende 2 gündür bir gaz var anlatamam yani sancı falan değil bildiğiniz gaz öldüm bittim.. Var mı ben gibi olan ? dün yediklerime bağladım ama bugün de aynı yok geçmiyor..
Benim doktor cuma izin al transfer günü pazartesiden başlatalım raporunu dedi sağolsun öyle olunca 10 günlük raporun 17snde bitiyor. 18 işe başlarım.Ay bir de o gün raporum bitiyor işe başlayacağım inşallah mutlulukla başlamak nasip olsun yoksa iş yerinde o ruh halini yürütmek nasıl olur bilmiyorum benim gibi o gün işebaşlayacak var mı ?
Olabilir bence o kadar çok hormon alıyoruz ki baş ağrısı sersemlik normal. Mesela benim bir hapım var endol diye onu içtikten yarm saat sonra mide bulantısı baş dönmesi sersemlik yapıyo ama biliyorum ki haptan çunku her içtiğimde aynısı. Bir de günde 3 kereYa bende sürekli birşey soruyorum ama yine bir sorum varbugün çok baş ağrım böyle hastalık başlangıcı gibi halsizliğim ve sersemlik var kafamın içinde yarın transferim var acaba progestanın etkisi mi dün günde 3 doza cıkarmıştık o mu yapıyor acaba benzer seyler yasayanlar var mı
Ya birden halsizlik çökünce endişelendim ağırlık çöktü resmen uyku hali bastırdı acaba hasta mı oluyorum dedim valla artık psikolojim hepten çökmüş durumda bir an önce ne olacaksa olsun artık gerçekten böyle çok zor nolcak diye beklemekOlabilir bence o kadar çok hormon alıyoruz ki baş ağrısı sersemlik normal. Mesela benim bir hapım var endol diye onu içtikten yarm saat sonra mide bulantısı baş dönmesi sersemlik yapıyo ama biliyorum ki haptan çunku her içtiğimde aynısı. Bir de günde 3 kere
Benim doktorum da aynısı dedi hatta sakın yatma git eğlen gez aklından çıkar dedi :)Ben size şunu soyleyeyim şimdi bukadar dikkat ediyoruz tabi ama ilk gebeliğimde çok ağır bir işte çalışıyordum ve çok ağır kaldırrığım bir işti o halde bebeğim tutundu ve kadın doğum doktoru drmişti ki o bebek tutunmayacaksa sen pamukta da yatsan tutmaz ama tutunacaksa halter de kaldırsan düşmez dedi
Canım 4 aralık transfer günüm 5. Gün embriyosu test günün 14 aralık ikinci denememG gunesaybulut canım listemiz var transfer tarihi kaçıncı gün embriyosu test tarihi ve kaçıncı denemen olduğunu yazarsan ekleyelim seni de
| Siyahhhinci | 5. Gün 2 tane | 4ab 4bb | 13 Aralık |
05/12/2025 @beyazkasimpati | 5. Gün | 4ab | 15 Aralık 1.deneme |
05/12/2025 @balparesi | 5.gün | 3bb | 15 aralık 2.deneme |
06/12/2025 @limonlusodaaa | 5. Gün | 5aa | 16 Aralık |
| 04/12/2025 @Kelebenkk | 5.gün | . | 15 aralık |
03/12/2025 @Ada8787 | 5. Gün 2 adet | . | 13 aralık |
01/12/2025 @eatn1 | 3. Gün 1 tane | . | 12 aralık 1.deneme |
| 01/12/2025 tmaden | 5.gün | . | 12 aralık |
@Tugce9242 26/11/2025 | 5. Gün | 4bc | 8 Aralık Negatif |
| @manolya2025 4/12/2025 | 3. Gün | . | 16 aralık |
@Altn14 02/12/2025 | 5. Gün | 5bb | 13 Aralık |
| 02/12/2025 R ridade21 | 5.gün 2 tane | 4aa 3ab | 15 Aralık[pozitif]1.deneme |
| 28/11/2025 Nrcn3422 | 5. Gün 1tane 6.gün 1 tane | 3bc 4bc | 10 Aralık [pozitif]4.deneme |
| 03/12/2025 seher bozbey | 3. Gün 2tane | . | 15 aralık |
| @khaleesi066 6.12.2025 transfer | 5.gün tek embriyo | 5Aa | 15.12.2025 test günü |
| @slnylbyrk 04.12.2025 | 5. Gün 2 tane | 4aa 4ab | 13 aralık |
| fezhem 29/11/2025 | 5. Gün | 5ab | 9 aralık[pozitif]1.deneme |
| mglme 7/12/2025 | 5.gün | 6bb | 15aralık |
| T trecbsra | 5.gün | . | 16 aralık 1.deneme |
| Denizatilla23 | 5.gün | . | 15 aralık |
| nurselvi241 | 5.gün | . | 18 aralık |
| selinnssss | 5.gün | . | 15 aralık[pozitif]1.deneme |
| tugcesn 08/12/2025 | 5.gün | 4bc | 20aralık |
| masal2023 | 5.gün 2 adet | . | 14 aralık |
| mnkdnym | 5. Ve 6.gun 2 adet | . | 13 aralık[pozitif] |
| Papatyamnm | 5.gün | . | 15 aralık |
| f-l-z | 5.gün 2adet | Aa | 10 aralık 3.deneme [negatif] |
| Ceycey12345 | 3.gün | . | 15 aralık 3.deneme |
| Nrycnn | 5.gün | . | 17 aralık 1.deneme |
| gilal | 5.gün | 4aa | 18 aralık 1.deneme |
| Tugba3437 | 3.gün 2adet | . | 15 aralık |
| G gunesaybulut | 5.gün | . | 14 aralık 2.deneme |
Ben bir çizgi gördüm gibi sankikızlar bugun t+4 ve ben kimseden habersiz bir yaramazlık yaptım
Ben de gördümkızlar bugun t+4 ve ben kimseden habersiz bir yaramazlık yaptım
Böyle daha net görünüyorkızlar bugun t+4 ve ben kimseden habersiz bir yaramazlık yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?