- Konu Sahibi beyazkasimpati
-
bence çok takılma belirti olmamasına bazı kişilerde hiç belirti olmadan da pozitif çıkıyormuş. Kasık ağrısı, regl olacağım hissi yok değil mi?Kızlar benim hiç belirtim yok hatta son 2 3 gündür iyice hafiflemiş hissediyorum böyle ilaçların etkisi de azaldı sanki vücudumda
Hehehe, işlem tamamdır :’)hopeisalwaysthere transfer sonrası bekleme salonumuza gelebilirsiniz :)
İdrar yapıcam yarın t+5İdrar mı yapacaksın kan mıçok heyecanlı
Hayır tutunma belirtisi o bebek varYa bir şey soracağım kızlar bende beyaz yumurta akı kıvamında akıntı var bir de su gibi iç çamaşırıma geliyo sanki altıma işemişim gibiprogestoronun etkisi ama regli öncesi de böyle olurdu benimde kafam karıştı bunlar regliyi baskılamıyor muydu ? İlaçları bıraktıkran sonra regli olunuyo deniyordu benim akıl şaştı iyice
Yokbence çok takılma belirti olmamasına bazı kişilerde hiç belirti olmadan da pozitif çıkıyormuş. Kasık ağrısı, regl olacağım hissi yok değil mi?
Ben size şunu soyleyeyim şimdi bukadar dikkat ediyoruz tabi ama ilk gebeliğimde çok ağır bir işte çalışıyordum ve çok ağır kaldırrığım bir işti o halde bebeğim tutundu ve kadın doğum doktoru drmişti ki o bebek tutunmayacaksa sen pamukta da yatsan tutmaz ama tutunacaksa halter de kaldırsan düşmez dediBen de unuttuğum zamanlarda eğiliyorum canım hergün arabayla iğneye gidip geliyorum o kadar çok çukur ve kasis var ki ne kadar dikkat etsem de langur lungur sarsılıyorum ister istemez. Artık allaha emanet miniklerimiz
O su gibi ıslaklık mı canım belirti olanHayır tutunma belirtisi o bebek var
Bence gerçekten takılma internete chatgptye doktora aklına gelebilecek her yere soruyorum hepsinde çoğunlukla çok erken evre olduğu için bir belirti olmaz belirti olsa bile ilaçlara bağlı olabilir o nedenle belirti aramayın diyor hiiiiç canınızı sıkmayın umarım pozitif sonuçlar ılsun hepimizin
Ben de öyle olduğunu biliyorum ama burda kızlar belirtiler görüyor çok hoşuma gidiyorBence gerçekten takılma internete chatgptye doktora aklına gelebilecek her yere soruyorum hepsinde çoğunlukla çok erken evre olduğu için bir belirti olmaz belirti olsa bile ilaçlara bağlı olabilir o nedenle belirti aramayın diyor hiiiiç canınızı sıkmayın umarım pozitif sonuçlar ılsun hepimizin
Bence o herkeste var progesteron yapıyırO su gibi ıslaklık mı canım belirti olan
Yumurta akı gibi olan . Su gibi akıntı progestandan oluyor benceO su gibi ıslaklık mı canım belirti olan
Ben henüz daha transfer olmadım bende de var yumurta akı gibi hafif beyaz akıntı ve su gibi akıntıda doktor emeceğini emer kalanı akar korkma demişti progestandan diye yorumladım bendeYumurta akı gibi olan . Su gibi akıntı progestandan oluyor bence
Mantar yapabilir canım havlu peçete koyup her tuvalette değiştiriyorumArkadaşlar günlük ped kullanmakta herhangi bir sakınca olur mu acaba
Haklısın artık kullanmayayımMantar yapabilir canım havlu peçete koyup her tuvalette değiştiriyorum
Ya ben sizinki pozitifmiş gibi hissediyorum dileğim o kadar emek veren herkesin tabiki pozitifi görmesi amaKızlar pazartesi kan testi sonucum negatif çıkarsa ben bi süre buralardan giderim ya da gitmem bilmiyorum da listeyi misteyi artık pozitiflere emanet ederim psikolojim hiç iyi değil
BenAy bir de o gün raporum bitiyor işe başlayacağım inşallah mutlulukla başlamak nasip olsun yoksa iş yerinde o ruh halini yürütmek nasıl olur bilmiyorum benim gibi o gün işebaşlayacak var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?