- 10 Mart 2016
- 485
- 224
- 103
- 32
- Konu Sahibi beyazkasimpati
-
- #1.321
Bilmiyorum da içim rahat etmedi. Ben pimpirikliyim bu konuda ikizlerimde de giderdim en son bel ağrımda 6 aylıkken çok abartıyosun gitme artık en ufak şeye dediler o gece giitmedim açılmam olup doğuma alındım bi doktora gidicem sanırım en yakım dolaşım sistemiyle alakalı olabilir sağ aayalta üşümede var çünküKorkma brlki yerleşmedendir inşallaj da öyledir
Kuzum benim 8 ya da 9 gündü sol kasığımda Ağrı başladı uzun süre geçmedi sonra kendi kendine geçti sen yine de sor doktoruna ama panik yapmaBilmiyorum da içim rahat etmedi. Ben pimpirikliyim bu konuda ikizlerimde de giderdim en son bel ağrımda 6 aylıkken çok abartıyosun gitme artık en ufak şeye dediler o gece giitmedim açılmam olup doğuma alındım bi doktora gidicem sanırım en yakım dolaşım sistemiyle alakalı olabilir sağ aayalta üşümede var çünkü
Midem sorunlu olduğu için mide yanmam hep var benim ama kasık ağrısı 4. Gün şiddetli oldu sonra biraz daha hafifleyerek devam ediyor. Sağ kasıkta sancı hiç bitmedi o gün içinde oluyor ara araKasık ağrılarınız ne zaman başladı yada mide yanmaları? Farklı bir belirti yaşayan var mı belirtileri kaçıncı günden itibaren yaşamaya başladınız? Valla benim daha yeni olduğu için belirti aramamaya calısıyorum ama insan yinede arıyor
Cok sukur olmus darısı basıma ınsallah Allah herkesın yardımcısı olsunBen 2 kez düşük yaptım normal yolla gebe kalıp en son genetige bakıldı kromozom eksikliği vardı ondan sonra 3 kez denedik hep sağlıklı embriyo gelmedi en son 2 tane geldi birini transfer etti hocam çok şükür tuttu 4 yaşında oğlum şimdi diğerini koyduk bakalm pzt test vercez inşallah bnm zamanımda 4 yıl önce pgt embriyo başı 250.dolardi baya maliyetli malesef
Insallah banada nasıp olur saglıklı embrıyo olmadıgı ıcın tutmuyo buyuk ıhtımal bılmıyorım valla kafayı yıcem artıkBu arada arkadaşım 2 kez ted gördü biri tutmadı biri düştü kendiliğinden gebe kaldı o da düştü. Sonra pgt 4 embriyo gönderildi bir tanesi sağlıklı geldi şuan 1 yaşında girmek üzere
4.güne kadar bir belirtiniz yoktu ama değil mi mide yanması hariç?Midem sorunlu olduğu için mide yanmam hep var benim ama kasık ağrısı 4. Gün şiddetli oldu sonra biraz daha hafifleyerek devam ediyor. Sağ kasıkta sancı hiç bitmedi o gün içinde oluyor ara ara
Çok nadir minik batmalar ama onlar progestandandı diye düşünüyorum. Bugun adet ağrısı gibi daha çok ama o sağdaki bıçak saplanması gibi olan sancı hep baki. Bir de arada boyle seğirme gibi oluyor4.güne kadar bir belirtiniz yoktu ama değil mi mide yanması hariç?
350 dolar verdik canım embriyo başınaFıyat ne kadardı canım cok pahalımı
Beni korkutan ağrı değil ağrıyan kasığın ayağının buz kesmesi ne kadar kan sulandırıcı kullansakta aslında dolaşımı pıhtı durumunu %100 korumuyorKuzum benim 8 ya da 9 gündü sol kasığımda Ağrı başladı uzun süre geçmedi sonra kendi kendine geçti sen yine de sor doktoruna ama panik yapma
Herkes kan sulandırıcı kullanıyor mu kızlar bana verilmediBeni korkutan ağrı değil ağrıyan kasığın ayağının buz kesmesi ne kadar kan sulandırıcı kullansakta aslında dolaşımı pıhtı durumunu %100 korumuyor
Bende kullanmadım hiçHerkes kan sulandırıcı kullanıyor mu kızlar bana verilmedi
Bana da verilmediHerkes kan sulandırıcı kullanıyor mu kızlar bana verilmedi
YerleşmeKızlar transfer sonrası 9 günüm kahverengi lekelenme oldu akıntı gibi bısıı
Aynn cnm bnm çok şükür Rabbim hepimize nasip etsinCok sukur olmus darısı basıma ınsallah Allah herkesın yardımcısı olsun
Bnmde bugün transfer sonrası 7.gunum alıntı gibi peceteyle silince kahverengi leke gordumKızlar transfer sonrası 9 günüm kahverengi lekelenme oldu akıntı gibi bısıı
Bende kullanmıyorumHerkes kan sulandırıcı kullanıyor mu kızlar bana verilmedi
Bende kullanmıyorumBende kullanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?