- Konu Sahibi beyazkasimpati
-
- #1.301
Yaşın kaçtı acaba ? Doktor bana mesala yaşım 31 diye pgt gerek yok dediEvet canım oyle Allah buyuktur ne dıyım son ıkı embrıyom kaldı yarın gıdıp konusucam doktorla buyuk ıhtımal embrıyo da sıkıntı olabılır saglıksız olabılır genetık test ısteyebılır tahmınımce
Insallah canım Allah razı olsunİşte ben de bundan bahsediyorum benim 1 kızım var 5 haftalıkken halsizlik başlamıştı 7. Haftada mide bulantısı vardı yani demem o bu ilaçlar çok etkiliyor tüm belirtiler ilaç pozitifse bile belirtisi daha olmuyor ya nebileyim umut işte Allah herşeyin hayırlısını versin evladın bile Allah sizi hayırlı evlatlar ile müjdelesin yakında beklediğimden de fazlası oldu dedirtsin inşallah
Benımde 29 ama artık herseyı denedık aklıma baska bısey gelmedı bu ıkıncıydı rahıme cızık serum vıtamınler butun tuslara bastık ama tutumuyor sebebını bılmıyorum kımyasal bıle olmadı hıcYaşın kaçtı acaba ? Doktor bana mesala yaşım 31 diye pgt gerek yok dedi
Anladım canım benim, umarım bir gün buraya çok güzel bir mutlulukla gelirsin. Rabbim kolaylıkla nasip etsin. Çok çok zor..pgt li deneyebilirsin eğer olmadıysa..Benımde 29 ama artık herseyı denedık aklıma baska bısey gelmedı bu ıkıncıydı rahıme cızık serum vıtamınler butun tuslara bastık ama tutumuyor sebebını bılmıyorum kımyasal bıle olmadı hıc
Benimde yaşım.31 ama genetik.bozuklugu olduğundan tüm ebmryolarima.pgt yapıldı o şekilde transferim.oldu genetikte çok önemli bakılması iyi olur diğer arkadaş için inşallah Rabbim.nasip.ederYaşın kaçtı acaba ? Doktor bana mesala yaşım 31 diye pgt gerek yok dedi
Ne kadar devam eder kiEvet yaa devam ediyor.
Benim 33 eşimin 35. Doktor bize tavsiye etti biz de kabul ettik pgt yi. 3 gitti 2 si sağlıklı biri yüzde 80 mozaik trizomi 22 geldi.Yaşın kaçtı acaba ? Doktor bana mesala yaşım 31 diye pgt gerek yok dedi
Amın canım ınsallah bakalım doktor ne dıyecek ona gore karar verıcez ıkı tane embrıyom kaldı onlarada pgt yapılırmı bılmıyormAnladım canım benim, umarım bir gün buraya çok güzel bir mutlulukla gelirsin. Rabbim kolaylıkla nasip etsin. Çok çok zor..pgt li deneyebilirsin eğer olmadıysa..
Evet canım benim devam çok kısa aralıkta kesiliyor sonra hemen geri geliyorPozitif arkadaşlar kasık ağrılarınız devam ediyor mu?
Fıyat ne kadardı canım cok pahalımıBenim 33 eşimin 35. Doktor bize tavsiye etti biz de kabul ettik pgt yi. 3 gitti 2 si sağlıklı biri yüzde 80 mozaik trizomi 22 geldi.
Bız hıc esımle genetık test yaptırmadık bılmıyorm genetıkte sorun mu var embrıyolarmı sıkıntılı sızın genetıge nasıl bakıldı ve pgt ucret ne kadarBenimde yaşım.31 ama genetik.bozuklugu olduğundan tüm ebmryolarima.pgt yapıldı o şekilde transferim.oldu genetikte çok önemli bakılması iyi olur diğer arkadaş için inşallah Rabbim.nasip.eder
Embriyo başına 10 bin diye hatırlıyorumBız hıc esımle genetık test yaptırmadık bılmıyorm genetıkte sorun mu var embrıyolarmı sıkıntılı sızın genetıge nasıl bakıldı ve pgt ucret ne kadar
İlk zamanlarda gibi ağrı yok ama yine de ağrıyor daha ne kadar devam edecek bilemiyorum belki de progestan kullanmaya devam ettiğim için de olabilir.Ne kadar devam eder ki
Sızde yaptırdınızmı pgtlı embrıyonuzmu tuttuEmbriyo başına 10 bin diye hatırlıyorum
Ben 2 kez düşük yaptım normal yolla gebe kalıp en son genetige bakıldı kromozom eksikliği vardı ondan sonra 3 kez denedik hep sağlıklı embriyo gelmedi en son 2 tane geldi birini transfer etti hocam çok şükür tuttu 4 yaşında oğlum şimdi diğerini koyduk bakalm pzt test vercez inşallah bnm zamanımda 4 yıl önce pgt embriyo başı 250.dolardi baya maliyetli malesefBız hıc esımle genetık test yaptırmadık bılmıyorm genetıkte sorun mu var embrıyolarmı sıkıntılı sızın genetıge nasıl bakıldı ve pgt ucret ne kadar
Bu akşama doğru sol kasığımda hafif ama uzun süreli ağrım oldu. Sonra tam göbek alt kısım ürküttü beni birazİlk zamanlarda gibi ağrı yok ama yine de ağrıyor daha ne kadar devam edecek bilemiyorum belki de progestan kullanmaya devam ettiğim için de olabilir.
Benim ilk tedavimde pgt bakılmamıştı iki embriyomda tutmuştu. Bunda tek transfer istediğim için pgt önerdi riske atmak istemedi hoca çok şükür güzel sonuç aldıkSızde yaptırdınızmı pgtlı embrıyonuzmu tuttu
Bu arada arkadaşım 2 kez ted gördü biri tutmadı biri düştü kendiliğinden gebe kaldı o da düştü. Sonra pgt 4 embriyo gönderildi bir tanesi sağlıklı geldi şuan 1 yaşında girmek üzereSızde yaptırdınızmı pgtlı embrıyonuzmu tuttu
Korkma brlki yerleşmedendir inşallaj da öyledirBu akşama doğru sol kasığımda hafif ama uzun süreli ağrım oldu. Sonra tam göbek alt kısım ürküttü beni biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?