Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Insallah canım Allah razı olsun

Yaşın kaçtı acaba ? Doktor bana mesala yaşım 31 diye pgt gerek yok dedi
Benımde 29 ama artık herseyı denedık aklıma baska bısey gelmedı bu ıkıncıydı rahıme cızık serum vıtamınler butun tuslara bastık ama tutumuyor sebebını bılmıyorum kımyasal bıle olmadı hıc

Anladım canım benim, umarım bir gün buraya çok güzel bir mutlulukla gelirsin. Rabbim kolaylıkla nasip etsin. Çok çok zor..pgt li deneyebilirsin eğer olmadıysa..

Anladım canım benim, umarım bir gün buraya çok güzel bir mutlulukla gelirsin. Rabbim kolaylıkla nasip etsin. Çok çok zor..pgt li deneyebilirsin eğer olmadıysa..
Amın canım ınsallah bakalım doktor ne dıyecek ona gore karar verıcez ıkı tane embrıyom kaldı onlarada pgt yapılırmı bılmıyorm

Benimde yaşım.31 ama genetik.bozuklugu olduğundan tüm ebmryolarima.pgt yapıldı o şekilde transferim.oldu genetikte çok önemli bakılması iyi olur diğer arkadaş için inşallah Rabbim.nasip.eder
Bız hıc esımle genetık test yaptırmadık bılmıyorm genetıkte sorun mu var embrıyolarmı sıkıntılı sızın genetıge nasıl bakıldı ve pgt ucret ne kadar

Kasık ağrılarınız ne zaman başladı yada mide yanmaları? Farklı bir belirti yaşayan var mı belirtileri kaçıncı günden itibaren yaşamaya başladınız? Valla benim daha yeni olduğu için belirti aramamaya calısıyorum ama insan yinede arıyor

Bız hıc esımle genetık test yaptırmadık bılmıyorm genetıkte sorun mu var embrıyolarmı sıkıntılı sızın genetıge nasıl bakıldı ve pgt ucret ne kadar
Ben 2 kez düşük yaptım normal yolla gebe kalıp en son genetige bakıldı kromozom eksikliği vardı ondan sonra 3 kez denedik hep sağlıklı embriyo gelmedi en son 2 tane geldi birini transfer etti hocam çok şükür tuttu 4 yaşında oğlum şimdi diğerini koyduk bakalm pzt test vercez inşallah bnm zamanımda 4 yıl önce pgt embriyo başı 250.dolardi baya maliyetli malesef

İlk zamanlarda gibi ağrı yok ama yine de ağrıyor daha ne kadar devam edecek bilemiyorum belki de progestan kullanmaya devam ettiğim için de olabilir.
Bu akşama doğru sol kasığımda hafif ama uzun süreli ağrım oldu. Sonra tam göbek alt kısım ürküttü beni biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…