- Konu Sahibi beyazkasimpati
-
- #1.381
Yani iki gebeliğimde dee kullandım ikizlerde kanama alanım çoktu ilk üç ay felaket kanayınca kestilerTek ayak mı sizinki ? Benim de hep ayağım soğuk olur kan pıhtılaşmasına yatkınlık çıktı. Eğer gebe kalırsam oskapar iğneye başlayacak doktor beni. Gebelik kesinleşmeden başlatamam dedi. Her doktor farklı ilerliyor bazıları önlem amaçlı herhalde transfer sonrası kullanıyor ?
Var gibi duruyor çizgiyi gördüm hayırlısı olsun inşallahKızlar t+6 dayım bugün. Test yaptım şimdi. Var dimi
Yaaa teşekkür ediyorum inşallah kanda da çıkar . İlk defa silikte olsa ikinci çizgiyi gördümVar gibi duruyor çizgiyi gördüm hayırlısı olsun inşallah
Bence koyulaşmışKızlar günaydın bu aradabugun t+7 yine test yaptım koyulaşma var mı diye pazartesi kan vermeye gidicem nasipse. Sizce koyulaşma var mı düne göreEki Görüntüle 3685157
Göğüslerde hassasiyet çok oldu. 3. DenemeHerhangi bir belirtin var mıydı bir de ilk denemen mi ?
Hadi güzel haberler bekliyoruzKızlar ben gidiyorum kan vermeye sabah uyandığımda leke gördüm tek belirti bu inşallah vardır. Gidiyorum şimdi kan vermeye hayırlı dualarınızı beklerimT+10 bu gün
İnşallah canm bnmBana şuan yaşın genç, herhangi bir kronik rahatsızlık vs var mı diye sordu bir kaç soru sordu işte, İlk aşamada bence gerek yok dedi. Bu gerçekten çok farklı bir olay ama insan acaba yaptırsanıydı diye düşünüyor… allaha emanet embriyolarım umarım sağlıklıdır
Benim de kan pıhtılaşması problemim var düşük seviyede ama oksapar transfer sonrası hemen başlattı dr hatta bildiğim kadarıyla transfer olan her hastaya başlatıyorBende de gebelik kesinleşince oskapar iğne dedi.
Maşallah hamilesinizzz çok sevindimmmmm belirtileriniz var mıydı varsa hangi günler başladı:)))Kızlar günaydın bu aradabugun t+7 yine test yaptım koyulaşma var mı diye pazartesi kan vermeye gidicem nasipse. Sizce koyulaşma var mı düne göreEki Görüntüle 3685157
T+4 günü ağrı ve batmalar oldu canım o gunden beri hafif hafif devam ediyor iki gündür de uyku hali varMaşallah hamilesinizzz çok sevindimmmmm belirtileriniz var mıydı varsa hangi günler başladı:)))
Sağlıkla bebişine kavuşman dileği ile canım :)))T+4 günü ağrı ve batmalar oldu canım o gunden beri hafif hafif devam ediyor iki gündür de uyku hali var
Bence pozitif çünkü çizgi net görünüyor hayırlı olsunKızlar,
5 Aralık Cuma günü transfer oldum
Dayanamayıp test yaptım sizce pozitif miii
Pazartesi günü kan testi vereceğim
Evet daha belirgin canım geçen yaptığına göreKızlar günaydın bu aradabugun t+7 yine test yaptım koyulaşma var mı diye pazartesi kan vermeye gidicem nasipse. Sizce koyulaşma var mı düne göreEki Görüntüle 3685157
Evet görünüyor çizgi canım, hayırlı olsunKızlar t+6 dayım bugün. Test yaptım şimdi. Var dimi
Aminn canım hepimizin inşallahSağlıkla bebişine kavuşman dileği ile canım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?