- Konu Sahibi beyazkasimpati
-
- #1.781
Bendede var o sancıBugun regl olcakmış gibi ağrılarım var sürekli wc ye gidiyorum oldu mu diye
Benimde 4. Günü vardı öyle bir ağrı. Arada bıçak saplanıyor gibi bir ağrıda girmiştiBugun regl olcakmış gibi ağrılarım var sürekli wc ye gidiyorum oldu mu diye
Kaçıncı gün embriyosu benim 5 hangi gün yapsam diye düşünüyorum erken yapıp üzülmememk içinnEki Görüntüle 3685508 Eki Görüntüle 3685509
Kızlar T+6 da yaptım. Yine silikti. Bugün de T+7. Sabah ve 15.30 gibi yaptım iki tane. Sanırım yükseliyor hcg
Benim iğneden dolayı öyleBenim de karnım davul gibi kızlar sizinde öyle mi?arada sanki adetim sökülmüş gibi oluyor ah inşallah bunlar tuttuğuna işarettir
Sabret canım erken yapıp demorelize olma ben pişmanım yaptım negatifi gördüm hep yarın kan testi günüm net cevabı alacağızKaçıncı gün embriyosu benim 5 hangi gün yapsam diye düşünüyorum erken yapıp üzülmememk içinn
İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın canım allahtan ümit kesilmezSabret canım erken yapıp demorelize olma ben pişmanım yaptım negatifi gördüm hep yarın kan testi günüm net cevabı alacağız
5. Gün embriyosu benimKaçıncı gün embriyosu benim 5 hangi gün yapsam diye düşünüyorum erken yapıp üzülmememk içinn
Prolutex mi kullanıyorsunBenim iğneden dolayı öyle
Amin canım inşallah hepimiz alırızİnşallah çok güzel sonuçlar alırsın canım allahtan ümit kesilmez
Progestan dex kullanıyorum sabah akşam sizProlutex mi kullanıyorsun
Bende de halâ devam ediyorBendede var o sancı
Bir şey olmaz inşallahKızlar iğneyi eşim biraz aşağı vurmuş birşey olur mu acaba ya
Bende de dün akşamdan beri halâ devam ediyor. Sizin test gününüz yarındı dimi?Bugun regl olcakmış gibi ağrılarım var sürekli wc ye gidiyorum oldu mu diye
SanmamKızlar iğneyi eşim biraz aşağı vurmuş birşey olur mu acaba ya
EvetBende de dün akşamdan beri halâ devam ediyor. Sizin test gününüz yarındı dimi?
Gayet normal değerlerin10. Gün 211.1 ikincisi 302 üçüncüsü 661
Benim ikinci günden başladı bu bence prpgestandan bu ya zaten adet olamayız ki bu ilaçlarlaBugun regl olcakmış gibi ağrılarım var sürekli wc ye gidiyorum oldu mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?