- 14 Ocak 2024
- 220
- 156
- 23
- 43
- Konu Sahibi beyazkasimpati
-
- #1.821
Evet ben gecen yaz 3. Gün taze transfer ila gebe kaldim 5. Ayda malesef kaybettim. O zaman transferin 7. Günü 6.96 ile öğrenmiştim. Yani yine 3. Gün embriyosu 6. Günde kaba taslak 3 çıkması gerekli diye hesap ediyorum.Bence şuan yapmanızın bir mantığı yok bekleyip sabretmek en güzeli tabi tercih sizin yinede
Ben bu yüzden transferden 7 gün sonra duş aldım ılık suyla tabi.. hemşire bana söyledi transferden 2 gün sonra ılık suyla ayakta duş al dediAyy bende duş aldım şimdi karnıma sancılar girdi adet olacakmışım gibiBide size doktorlarınız sıcak suda yıkanmamanız gerektiğini söyledimi kızlar? Bu havada ılık suda duş almak çok zor çünkü
Ümit vermek değil ama ben çok inanıyorum senin pozitif haberini göreceğime rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimizeYaa bnm de yârın negatif çıkarsa çok üzülücem bi süre de gelemem buralara ama hepinizi özlerim gibi burda herkes birbirine çok destek oluyor iyi ki varsınız canım kadınlar
Bencede 8.gün erken daha. Tam tutunmasını geç tamamladıysa önce kana sonra idrara karışıyor zaten daha idrara karışmamış olabilir. Hepimizin vücudu aynı değilAh cnm bnm inşallah nasıl huzur verdin bna yarın kan vercm
Valla bende daha bugun aldım duş 8. GünBen bu yüzden transferden 7 gün sonra duş aldım ılık suyla tabi.. hemşire bana söyledi transferden 2 gün sonra ılık suyla ayakta duş al dedi
Gerçekten çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur yarın mucize haberi alırım alırız hep beraber buradaki herkes hayırlısıylaBencede 8.gün erken daha. Tam tutunmasını geç tamamladıysa önce kana sonra idrara karışıyor zaten daha idrara karışmamış olabilir. Hepimizin vücudu aynı değilburda çok gördüm idrarda negatif kanda pozitif olanları. İnşallah pozitif haberi alırsınız
İnşallah çok zor biliyorum. Bende korkumdan hiç bişey yapmıyorum. İnşallah nasibimizde vardırGerçekten çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur yarın mucize haberi alırım alırız hep beraber buradaki herkes hayırlısıyla
İdrar testinde pozitifi görmüş biri olarak evet oldu bacak çekilmesi bir iki gün oldu yanlış hatırlamıyorsam ama kasık sancılarım hep oldu bi bugün pek olmadı ya da gün boyu dışardaydım kendimi dinleyemedim ondanpozitif çıkan arkadaşlar hafif kasık ağrılarınız ve bunla beraber bacak çekilmesi hissi yaşayan var mı?
Akşamları genelde oluyor benimde hep aynı tarafta değil ama yinede can sıkıcıİdrar testinde pozitifi görmüş biri olarak evet oldu bacak çekilmesi bir iki gün oldu yanlış hatırlamıyorsam ama kasık sancılarım hep oldu bi bugün pek olmadı ya da gün boyu dışardaydım kendimi dinleyemedim ondan
ayyy Allahım yarın kan veren herkesin pozitif haberini görmeyi nasip eyle yarabbimYarın burası şampiyonlar ligi olcak yeni eklenen arkadaşlar hariç çoğumuzun test günü
Nasıl o kadar dayandınız ya benim yarın 3.günüm duş almayı planlıyordumValla bende daha bugun aldım duş 8. Günsuyu da baya ılık tuttum kollarımı kaldırmadım bile rahim kasılır falan diye eşime yıkattım saçlarımı. Hamile olup her işi yapan tarlada işte çalısan kadınlar halimizi görse güler. Napalım görmemişlik var biraz fjfjdjd
Bnmde 3.gunum bn aldm valla hatta belime sıcak su tuttum üşüyorum benNasıl o kadar dayandınız ya benim yarın 3.günüm duş almayı planlıyordum
İnşallah canım benim o kadar doğru dedin ki inşallahİnşallah çok zor biliyorum. Bende korkumdan hiç bişey yapmıyorum. İnşallah nasibimizde vardırhepimiz o kadar çok emek veriyoruz her bir iğne her bir ilaç emek emek işledik. İnşallah bu ay bizde mutlu oluruz
Ayy erken erken yapalım ben sağlıkçı olduğum için erkenden veririmayyy Allahım yarın kan veren herkesin pozitif haberini görmeyi nasip eyle yarabbimsabah konuşmaları pek takip edemeyeceğim derste olduğumdan 2 den sonra ancak bakabilirim kanı da 3 gibi verebilirim ancak 5 gibi sonucumu öğrenmiş olurum hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?