- 24 Şubat 2023
- 698
- 207
- 33
- 28
- Konu Sahibi beyazkasimpati
-
- #1.761
Yaaa amin amin inşallah heyecanlı bekleyişimizin sonu pozitif olsunEvet kalçadan olan aşırı ağrı yapıyor biyerden sonra göbektende öyle ben şuan progestan dex iğne ve kansulandırıcı hap kullanıyorum bide efa mom tablet vitamin:))) inş bebişler bizimledir
Hahahaha ay sorma ne oturabiliyor ne yatabiliyordum bezeler oluştu sonra doktorum göbekten olanı alabilirsin dedi göbekte de yer kalmazsa vajinal olana geçerimBenim de tüm kalçam mosmor ilk günler ağlıyacak gibi oluyordum ağrıdan. Ama şimdi alıştım heralde o günler gibi değil hemşireler sadece morartılardan vuracak yer bulamıyo
Evet doktor söyledi, ve ikincisini başka yerde yapmıştım ve ilkinden farklı bir satte verdim doktorum da yavaş ilerliyor o yüzden keseye bakalım dedi inşallah sıkıntı yoktur.İki katı artmış üçünc tahlil yakalamış canım yavaş ilerlediğini doktor mu soyledi
Sabah ilk idrarla mı yaptınız testleri ? Bende t+4 bugün yaptım gün içinde ama bembeyaz hiçbir çizgi çıkmadıKızlar benim testlerim bu şekildeydi şuan pozitifim yükselmeyi bekliyorum inşallah. Silik çizgilerinize güvenin insallah hepsi koyulaşacakEki Görüntüle 3685488
Yok canım sadece 8. Günü ilk idrarla yaptım. Ama 4 çok erken zaten hcg 6 7 de salgılanıyormus cht cpt öyle demişti ben dayanamadım erken yaptımSabah ilk idrarla mı yaptınız testleri ? Bende t+4 bugün yaptım gün içinde ama bembeyaz hiçbir çizgi çıkmadı
Yoktur inşallah kese görmeye hangi gün gideceksinEvet doktor söyledi, ve ikincisini başka yerde yapmıştım ve ilkinden farklı bir satte verdim doktorum da yavaş ilerliyor o yüzden keseye bakalım dedi inşallah sıkıntı yoktur.
Aa benim vajinal olan da en başından beri var günde 3 kere. Progestona doydum kısa süredeHahahaha ay sorma ne oturabiliyor ne yatabiliyordum bezeler oluştu sonra doktorum göbekten olanı alabilirsin dedi göbekte de yer kalmazsa vajinal olana geçerimtutsa bile 3 aya kadar kullanılacak dedi doktorum
Çıktı mi peki idrarla kaçıncı gün embriyosuydu acabaYok canım sadece 8. Günü ilk idrarla yaptım. Ama 4 çok erken zaten hcg 6 7 de salgılanıyormus cht cpt öyle demişti ben dayanamadım erken yaptım
Sizin nasıldı sonuçlarınızEvet kese önemli inşallah kesemizde görünür yoksa daha büyük hayal kırıklığı olur
5. Gün canım. 4. gün silik çıktı. 7. Gün kanda 111 çıktıÇıktı mi peki idrarla kaçıncı gün embriyosuydu acaba
Maşallah canım benim5. Gün canım. 4. gün silik çıktı. 7. Gün kanda 111 çıktı
Tek embriyo mu?5. Gün canım. 4. gün silik çıktı. 7. Gün kanda 111 çıktı
Evet tek 5aa. Çok istedik iki koydurmayı devlet yasaklamış 30 yaş altına ilk tüp bebeğe. Eşim hâlâ belki içerde bölünmüştür diye ümit ediyorTek embriyo mu?
Haber vereceğim dedi doktor ner bir gün vermedi ama hafta içinde olacak dediYoktur inşallah kese görmeye hangi gün gideceksin
10. Gün 211.1 ikincisi 302 üçüncüsü 661Sizin nasıldı sonuçlarınız
Evet canım benim de boyle çıktı testlerimEki Görüntüle 3685508 Eki Görüntüle 3685509
Kızlar T+6 da yaptım. Yine silikti. Bugün de T+7. Sabah ve 15.30 gibi yaptım iki tane. Sanırım yükseliyor hcg
Salı günü kan verecem ben de.Evet canım benim de boyle çıktı testlerim
Bende de var canım az once iki buklum oldum tam ortaya bir sancı girdi kıpırdayamadımBugun regl olcakmış gibi ağrılarım var sürekli wc ye gidiyorum oldu mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?