Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Kızlar selamlarrr, yarın transfer günüm.. çok heyecan yaptım birazda niyeyse korktum.. Zor bişey değil demi ? Uyanık olmak beni biraz geriyor… Opu çok zor oldu benim o yüzden endişeliyim biraz

Kızlar selamlarrr, yarın transfer günüm.. çok heyecan yaptım birazda niyeyse korktum.. Zor bişey değil demi ? Uyanık olmak beni biraz geriyor… Opu çok zor oldu benim o yüzden endişeliyim biraz
Zor değil merak etmeyin :’) zaten yavrunuza kavuşuyorsunuz, olayın güzelliğine odaklanın

Kesinlikle bana da gez eğlen duşunu da al hiç kafana takma dedi unut dedi resmen doktorum, doktorum rahat ama bence en iyisi çünkü stresi hiç sevmiyor. Stres daha kötü etkiler diyo

İlk iş günüm transferden sonra belim kopacak gibi hafif alt karın ağrımda var

Normal muayeneler gibi zor bir işlem değil ağrısız zaten. Başarılar diliyorum inşallah pozitif sonuç olur.

Arkadaşlar çıktı sonucum; 5. Gün pgtli embriyo. 4 aralık transfer t+6 idrarda silikti. T9 69 du t10 170 t12 454 çıktı gebelik mevcut gözüküyor allahın izni ile kese kalp atışını duyalım. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim . Asıl süreç şimdi aslında önemli olan gebe kalmak değil çok acı tecrübe ile yaşadım , sağlıkla kucağımıza almak Rabbim bize bunu nasip etsin

Amin amin inşallah hayırlı olsun

Hayır opu ile alakası yok maksimum 5 dk sürüyor ve o an çok duygulu hiç bir şey hissetmiyorsun bile acı olarak

Maşallah canım benim çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder Allah'ım

Tebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…