• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

ınsallah canım benım saol Allahtan ümit kesilmez ne diyim belirti işi falanda boş hepsı ilaclardan
İşte ben de bundan bahsediyorum benim 1 kızım var 5 haftalıkken halsizlik başlamıştı 7. Haftada mide bulantısı vardı yani demem o bu ilaçlar çok etkiliyor tüm belirtiler ilaç pozitifse bile belirtisi daha olmuyor ya nebileyim umut işte Allah herşeyin hayırlısını versin evladın bile Allah sizi hayırlı evlatlar ile müjdelesin yakında beklediğimden de fazlası oldu dedirtsin inşallah

İşte ben de bundan bahsediyorum benim 1 kızım var 5 haftalıkken halsizlik başlamıştı 7. Haftada mide bulantısı vardı yani demem o bu ilaçlar çok etkiliyor tüm belirtiler ilaç pozitifse bile belirtisi daha olmuyor ya nebileyim umut işte Allah herşeyin hayırlısını versin evladın bile Allah sizi hayırlı evlatlar ile müjdelesin yakında beklediğimden de fazlası oldu dedirtsin inşallah
Ben kişiye göre değiştiğini düşünüyorum ilk gebeliğimde daha adet günüm gelmeddn uyuklamalarım ve ateş basması vardı şüphelenip test yapmıştım

Insallah sizler guzel haberler alırsınız ben artık umudumu kaybettım bu ıkıncıydı
Canım doktorun ne dedi konuştunuz mu detaylı belki 3de olur umudunu yitirme sakın daha güzel günler gelecek, belki sonrası hayırlısı denemekten vazgeçme canım bence, evet süreç çok yorucu çok zor ama bizler çok güçlüyüz bunu unutma 🥹🫶

Canım doktorun ne dedi konuştunuz mu detaylı belki 3de olur umudunu yitirme sakın daha güzel günler gelecek, belki sonrası hayırlısı denemekten vazgeçme canım bence, evet süreç çok yorucu çok zor ama bizler çok güçlüyüz bunu unutma 🥹🫶
Evet canım oyle Allah buyuktur ne dıyım son ıkı embrıyom kaldı yarın gıdıp konusucam doktorla buyuk ıhtımal embrıyo da sıkıntı olabılır saglıksız olabılır genetık test ısteyebılır tahmınımce

Back
X