- Konu Sahibi beyazkasimpati
- #1.281
HoşgeldinKızlaaarrr ım back hahaha engel kaktı sonundabuarada ne cok sey konusmussınuz hepsimi okuyorum m suan
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HoşgeldinKızlaaarrr ım back hahaha engel kaktı sonundabuarada ne cok sey konusmussınuz hepsimi okuyorum m suan
![]()
Bayağı belirgin canımKızlar benim testim koyulaştıt+4 de silik çizgi görmüştüm. Bugun t+6 da aksam yaptım belirginleşmiş bakar mısınız?
Hoşbuldummm :) yarın test gunummm off cok heycanlıyım sabah erken kan vermeye gıdıcemHoşgeldin
Hakkında hayırlısı olsun canım nice de haber ver bemde tekrar kan vereceğim. Rabbim gönlümüze göre versin hepimizinHoşbuldummm :) yarın test gunummm off cok heycanlıyım sabah erken kan vermeye gıdıcem
Farklı markalar ile mi yapıyorsun yoksa aynı marka mı?Kızlar benim testim koyulaştıt+4 de silik çizgi görmüştüm. Bugun t+6 da aksam yaptım belirginleşmiş bakar mısınız?
4 5 i prodoctor ile yaptım 6. Günü bebe time ile yaptım canımFarklı markalar ile mi yapıyorsun yoksa aynı marka mı?
4. GünEn erken ne zaman idrar testinde çıkıyor 5.gün embriyosu ?
Benimde yarın 4.günüm sizin çift çizgileri görünce heves ettim, umarım kan sonucunda da istediğiniz değerleri görürsünüz4. Günlimonlusodaaa ve ben silik çizgi şeklinde gördük canım ama biz hala kan baktırmadık sonuclarımız net değil sadece çizgiler koyulaştı.
O zaman tamamdır canım hayırlı olsun diyelim4 5 i prodoctor ile yaptım 6. Günü bebe time ile yaptım canım
Ben 4. Günden beri yapıyorum canım bugun 6. Gün hatta bugun iki tane yaptım bir sabah bir az once farklı markayla onda da çıktıBenimde yarın 4.günüm sizin çift çizgileri görünce heves ettim, umarım kan sonucunda da istediğiniz değerleri görürsünüz![]()
İşte ben de bundan bahsediyorum benim 1 kızım var 5 haftalıkken halsizlik başlamıştı 7. Haftada mide bulantısı vardı yani demem o bu ilaçlar çok etkiliyor tüm belirtiler ilaç pozitifse bile belirtisi daha olmuyor ya nebileyim umut işte Allah herşeyin hayırlısını versin evladın bile Allah sizi hayırlı evlatlar ile müjdelesin yakında beklediğimden de fazlası oldu dedirtsin inşallahınsallah canım benım saol Allahtan ümit kesilmez ne diyim belirti işi falanda boş hepsı ilaclardan
Ben kişiye göre değiştiğini düşünüyorum ilk gebeliğimde daha adet günüm gelmeddn uyuklamalarım ve ateş basması vardı şüphelenip test yapmıştımİşte ben de bundan bahsediyorum benim 1 kızım var 5 haftalıkken halsizlik başlamıştı 7. Haftada mide bulantısı vardı yani demem o bu ilaçlar çok etkiliyor tüm belirtiler ilaç pozitifse bile belirtisi daha olmuyor ya nebileyim umut işte Allah herşeyin hayırlısını versin evladın bile Allah sizi hayırlı evlatlar ile müjdelesin yakında beklediğimden de fazlası oldu dedirtsin inşallah
Evet evet işte ben ilk kez tüp bebek yaptırıyorum o yüzden buradayım bayağı öğrendim bişey buradanBen kişiye göre değiştiğini düşünüyorum ilk gebeliğimde daha adet günüm gelmeddn uyuklamalarım ve ateş basması vardı şüphelenip test yapmıştım
İlk gebeliğim tüp bebek değildi normaldi benim. Ama belirtilerim yine aynı diyebilirimEvet evet işte ben ilk kez tüp bebek yaptırıyorum o yüzden buradayım bayağı öğrendim bişey buradan![]()
Canım doktorun ne dedi konuştunuz mu detaylı belki 3de olur umudunu yitirme sakın daha güzel günler gelecek, belki sonrası hayırlısı denemekten vazgeçme canım bence, evet süreç çok yorucu çok zor ama bizler çok güçlüyüz bunu unutmaInsallah sizler guzel haberler alırsınız ben artık umudumu kaybettım bu ıkıncıydı
Kasık agrı adet olucak gıbı gogus hassasıyetı bıcak saplanır gıbı agrı hepsı vardıAllahım kalbini ferahlatsın tez zamanda dileğine kavuştursun inşallah..ne gibi belirtilerin vardı
Benim de ilk gebeliğim normaldi aynı senin gibi ama bu şekilde değildi her hamilelik de farklı oluyormuş kız sabah testim var valla 3.5 atıyorumİlk gebeliğim tüp bebek değildi normaldi benim. Ama belirtilerim yine aynı diyebilirim
Rabbi saglıkla hayırlısıbı nasip etsinBenim de ilk gebeliğim normaldi aynı senin gibi ama bu şekilde değildi her hamilelik de farklı oluyormuş kız sabah testim var valla 3.5 atıyorum
Evet canım oyle Allah buyuktur ne dıyım son ıkı embrıyom kaldı yarın gıdıp konusucam doktorla buyuk ıhtımal embrıyo da sıkıntı olabılır saglıksız olabılır genetık test ısteyebılır tahmınımceCanım doktorun ne dedi konuştunuz mu detaylı belki 3de olur umudunu yitirme sakın daha güzel günler gelecek, belki sonrası hayırlısı denemekten vazgeçme canım bence, evet süreç çok yorucu çok zor ama bizler çok güçlüyüz bunu unutma![]()