Türk erkeklerindeki bekaret iki yüzlülügü

Bizim gelin Rus ve bazen Rus olduğunu unutuyorum yurt dışında yaşıyor. Rus kızları genellemesinden çok uzak. Kayınvalidesiyle görümcesiyle hiç bir sorunu yok, Terbiyeli, ahlaklı. Yurt dışında kalıyor. Evinde çocuklarını büyütüyor ve evine gelen misafirleri gayet hoş karşılıyor. Elinden geldiğince Türkçe konuşmaya çalışıyor. Hatta ben ilk gittiğimde kapıyı “selamın aleyküm” diyerek açmıştı, çok şaşırmıştım. görümcesi, kvsi, eşinin anneannesiyle de kaldığı olmuştu vs vs daha neler var. Türk değil ama vefakar bir gelin

Kasdettigim sey sarisinlik esmerlik degildi aslinda. Turk insani olarak daha sokulgan, daha sicakkanliyiz. Genel olarak verici insanlariz,sahiplenir- deger verdigimizi belli ederiz iliskilerde. Farkli gelen taraf kara kas gözden ziyade bu bence.
Duyduklariniza da sasirmadim cunku Rus erkekleri dünyada en kötü anilan irk. Hem yerli hem yabanci kac yazi okuduysam hep ayyas-issiz-vurdulu kirdili-ailesine sahip cikmayan insan diye anlıyorlar. Sebebi bence rus kadinlarinin cok fazla baska ulkeden insanlarla evlenmesi ve gittigi yerlerde 'zaten bizim erkekler şöyle böyle ' diye bok atmalari:)) genel kanının ötesinde benim rus işkolik biriydi mesela,mortgage kredisi oder,tum geceyi 30 cllik ickisiyle geçirirdi,nazik ve titiz bir insandi :) birkac rus arkadasim hayvanlari sevdigi icin veganligi secmis insanlar. Cok olmasa da ruslarin oldugu icki masalarina oturdum, sızıp kalanı gormedim. Yani o anlatılan profil elbet vardir ama koca bir ucu çine bir ucu finlandiyaya komsu kocaaaa ulkeyi tek bir kaliba koymaya da hic gerek yok:)

Kasdettigim sey sarisinlik esmerlik degildi aslinda. Turk insani olarak daha sokulgan, daha sicakkanliyiz. Genel olarak verici insanlariz,sahiplenir- deger verdigimizi belli ederiz iliskilerde. Farkli gelen taraf kara kas gözden ziyade bu bence.
Valla ben dil programında konuşurken merhaba nasılsından öteye gitmedim o yüzden sıcak mıyım soğuk muyum anlamazlar. İki hoşbeşten sonra çok güzelsin şöylesin böylesin demeye başlıyorlardı yani iltifat etmeleri benim için hiçbir şey ifade etmiyordu her gördüğü esmer kadına aynı şeyi diyorlardı adım kadar eminim.
Siz birebir ilişki yaşadığınız için anlattığınız durum var ama birebir ilişki yaşamasanız bile farklı geliyorsunuz çünkü esmersiniz. Kişiliğinizi bilmeden beğeniyorlar tıpkı bizim erkeklerin rus kadınları beğenmeleri gibi. Rus kadınları diyince sarışın bebek yüzlü güzel kadınları düşlüyorlar yani kişiliğini bilmeden dışa bakıyorlar. Bizim erkekler böyleyken onların erkekleri de farklı tipi olan kadınlara karşı böyleler yani durum bundan ibaret.
Ha tipini beğenir sonra ilişki yaşarsınız kişiliğinizi sever ona bir şey diyemem.

'zaten bizim erkekler şöyle böyle ' diye bok atmalari:))
Olabilir tabii bilemem ben sadece duydum dedim birebir gözlemleme şansım olmadı bu genelleme de her genelleme gibi yanlıştır.
Ben sadece bizim erkekler gibi merhaba naberden sonra direkt iltifat moduna geçmelerini sevmedim.

Hele Türkiyede feminizm çok yanliş anlaşiliyor. Halen çalişan fakat maaşini eşine veren kadinlar var. Evde iş bölümü yapmayan kadin var. Hatta burda konu açildiğinda "ne olacak, eşinide öyle kabul et. Gündelikçi çağir" diyorlar.

Bu konuya bakinca bile miğdem bulaniyor aslinda. Bu Rus kadin konusu cidden çok sakat bir konu. Övülme şekline bakarmisin "bizim gelinde Rus, güzel misafir ağirliyor, çocuklarina bakiyor, ahlakli kadin"

Hii çünkü kadinin asil vazifesi o ya, yemek yapmak, misafir ağirlamak ve güzel olmak!

Diyorum ya sorun erkekte değil, kadinda.

Sadece ruslar için değil. Bazı erkekler önüne gelenle birlikte olup bakire olsun evlencegim kişi düşüncesinde. Bakalım sen öyle misin de öylesine istiyorsun. Öyle insanları asıl bizim kabul etmememiz lazım

Tek erkekmi kadınlarda öyle. Kızlar kıza arkadaşlarda öyle. Bekarete çok önem veririm. Bir bayan için neyse erkek içinde o olmalı. Burda açılan konulara bak. Kocam aldatıyor ne yapsam. Neden? Çünkü o adam yaparsa düşünülür. Bayan yaptığı zaman burda bir konu açmayı denesin hele. Aldatmanın kadını erkeği olabilirmi. Toplum olarak tutarsızlık var.

Sende rus erkekleriyle evlen.
Italyan daha iyi olmaz mi ya? Rus erkekleri pek bi donuk geliyor bana
Ben artik aldim bir Turk oglu Turk ama bari bekarlar Italyaya bir acilsin

Italyan daha iyi olmaz mi ya? Rus erkekleri pek bi donuk geliyor bana
Ben artik aldim bir Turk oglu Turk ama bari bekarlar Italyaya bir acilsin

Rus veya italyan erkekleriyle muhattap olmadim hiç. :) Bilemicim.

Soylentilere bakarsak italyanlar da pek tercih edilesi degil.
Öyle veya boyle adam seçmeyi becerebilen Turk erkeginden de bulur, italyanda da bulur.
Hicbir millet mukemmellerden oluşmuyor neticede dunyanin obur ucuna da gitse kotusune denk geldi mi gelir insan. :)

Bana bi sempatik geliyorlar italyanlar Denemedim bilmiyorum ama gozume hitap etmisti bazilari bekarkene
Dogru diyosun her yerin iyisi kotusu var. Marifet secebilmek

Benim sorunum öyle mi ? Bana dokunmayan yılan bin yaşasın yani .
Tamam bu benim sorunum :)

Benim sorunum öyle mi ? Bana dokunmayan yılan bin yaşasın yani .
Tamam bu benim sorunum :)
Ben öyle bir cümle kurmadım. Ama genel olarak burada erkekleri yerin dibine sokuyoruz da onları yetiştiren de bir Türk kadını neticede. Kadınlarımız kafa yapısını değiştirip erkeklerini "paşa oğlum, aslan oğlum, pipili oğlum" diye büyütmek yerine kız erkek eşitliğini vurgulasa böyle zar kafalı erkekler büyümez. Biraz hatayı kendimizde arasak fena olmaz diyorum. Ha ayrıca Türk erkekleri böyledir diye genellemenize istinaden onh yazmıştım, zira sizin çevrenizde böyle erkekler varsa bu bizim değil sizin sorununuz. Benim çevremde zar kafalı insanlar bulunmuyor, çevremi iyi seçiyorum çünkü.

Oldu, bravo size :)

Ben herzaman şunu savundum. Herkes kendi hatalarından sorumludur. Öyle olmalıdır. Yoksa hiçkimse suçunu kabullenmez. Hep başkalarının üstüne yıkar.
Türk erkeklerini böyle yetiştiren sadece anneleri değildir. Babaları ve erkek egemen toplumun kafa yapısı, arkadaş ortamı( hafife almayın çok etkiliyor ) , dünya bilgileri ( felsefe, din , bilim ve bunun gibi ) erkekler hepsinin birden etkisi altındalar. Bunlardan sadece oturup anneyi ( aslında toplumun en garibanı kadını ) suçlamak bana baya yanlış geliyor.
kadınlarda insan erkekler Eğer yanlış yetiştirilmeyi bahane olarak kullanabiliyorlarsa kadınlarda kullanabilir. Der ki benide yanlış yetiştirdiler. Ki öyle oldu.
eğer kadın haklarını savunmak istiyorsanız adaletli olmanız lazım. Etrafta suçlayacak kadın aramaktan vazgeçmelisiniz. Ataerkil toplumların tüm görüşlerini erkekler belirlemiştir. Ve erkekler çocukları (sadece kıymetli erkek çocuklarını değil kız çocuklarını da ) o sistemin bilgileri ile büyüttüler.
erkeklerin sisteminde yaşıyorsunuz. Tüm bilgiler onlara ait. Daha yeni yeni kadınlar görüş bildiriyor varoluyor yıllar yılı yapılan ağır korkutucu ayrımcılığın etkisinden kurtuluyorlar. Daha herşey çok yeni.
Kadınların kafalarının karışık olması doğal. Hatta erkeklerin bile. Ama özellikle saldırı altında olan kadınların.
siz çocuklarınızı iyi yetiştirin. Ama söyleyim dışarda iyi bir sistem yok. Çocuklarınız ( kız erkek farketmez ) kadınlar konusunda herşeye rağmen etki altında kalacaklar.

Son düzenleme:
Çünkü kıslanıyorlar rahat yaşadıkları için sen bekaretini sakla git bi hanzoyla evlen onlar istediği gibi takılsın 30 undan sonra noluyormuş çöküyorlar mıy mış

Yooo ben bekaret için çok önemli bekaretsiz aman da olmaz diyen insan çevremde %3 dür.
Önem vermeyen gruba abimler, eşim, akrabalarım da giriyor.
Bu konunun önemsiz olduğunun farkına varan insanların eğitim seviyeleri çok yüksek hayata bakışı anlamlı olan erkekler...
Ayrıca yurt dışı kültürünü pek fazla bilmiyorsunuz bence katolikler bekarete önem verirler...
Hayata bakışınızı, çevrenizi, farkındalıklarınızı değiştirirseniz... Göreceksiniz önem vermeyen erkekleri...
Bir balıkçı da karşılıklı oturup yiyip içip anlamlı sohbet etmeyi, kitap okuyup konuşmayı, akşamları içten sarılmayı, dokunmanın içten yapıldığı, kadınına değer veren erkek tanımamışsınız...

Aslında bazı eğitimli Türk erkekleri de kadınları gerçekten seviyorlarsa bekarete önem vermeyebiliyorlar artık, zar konusu artık eski zamanlardaki gibi önemli değil günümüzde; yani benim izlenimim bu. Tabiki doğuda ya da birçok yerde de kültürler bakımından olsun vs birçok önem veren insan da vardır muhakkak ama ben her kadınla olayım, sevgililerimle de yatayım kalkayım ama evleneceğim kadın bakire’ olsun zihniyetine de karşıyım açıkçası. Bu gerçekten ikiyüzlülük gibi geliyor. Ha Türk kızıyla bakire değil diye evlenmeyip gidip bakire olmayan Rusla ya da başka milletten her kimle evlenen varsa da zaten karaktersizin daniskasıdır öyle insanlardan koşarak uzaklaşmak gerekir

Sadece Türk erkekleri böyle değil. Ayrıca bütün Türk erkekleri de böyle düşünmüyor. Genel olarak bütün dünyada kadınlarla ilgili böyle bir düşünce var. Kabul batıda durum biraz daha iyi ama genel olarak tüm dünyada kadın hakları sorunları var. Asya Afrika Ortadoğu nereler var. Bizim ülkemize şükretmek lazım. Aslında şunu da söylemem lazım. bekarete önem vermeye gelince bu iş biraz özgür cinsel tercihler kısmına da giriyor. Mesela bir kadında bunu isteyebilir bakir erkekle beraber olmak evlenmek. O yüzden bu konular tartışmalı konular.
bu işte sorun şurda kendi bedeninizle ilgili kararı kendiniz vermelisiniz. Buna da herkes saygı duymalı. Duymak zorunda. Kimse sizin bedeniniz ve sizin kararlarınızla ilgili yorum yapamaz.
Kadınlarda bekarete önem veren insanların ( sadece erkekler demedim insanlar dedim ) birçoğu başkalarının (önem vermeyenlerin ) yaşam biçimini hor görüyor. Onları utandırmaya çalışıyor falan . İşte bu çok yanlış. Siz anladınız onu . Neler söylediklerini biliyorsunuz. Maalesef bu çok tehlikeli toplum bakışı ataerkil sisteme ait.
yani önemli olan herkesin kendi cinsel seçimlerinin özgürlüğünü savunmak.

Mantık Türk kızlarının ezikliğinde canım buradaki konuları az biraz aç oku anlarsın aman yaptım bir hata affet ezikliğiyle yaklaşırsanız tabi ki laf ederler yaptığınıx şeyin arkasında durup sen kim Köpek çekerseniz ağzını açamazlar gidip serseri işsiz güçsüz kendini bilmezlerle takılırsanız laf ederler ama olgun kendini bilen adam etmez eşimle evlendiğimde bakire değildim bir kere bile sormadı soramaz sorsaydı evlenmezdim hadi bak işine der geçerdim ama meraktan sordu diye kendini avutan hemcinslerime el sallayarak söylüyorum kimse kafaya takmayacağı şeyi merak etmez erkek kalmamış gibi yapışıp kendinizi avutmayın yol verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…