Bizim gelin Rus ve bazen Rus olduğunu unutuyorumBu arada eklemeden geçemedim. Ayıla bayıla evlendileri rus kızları 30 undan sonra yüzüne bakılmicak hale gelip, evde 2 tas çorba yapmayıp yeni doğmuş bebesini kocasının üstüne atıp cluplerde eğlenirken de nafaka vermeden boşanmanın çaresini arıyor o tipler. Bizzat bu gözlerle gördümKurban olsunlar cefakar vefakar Türk kadınlarına. Hiç bir Rus kadın kocasının donlarını yıkarken aynı anda hem görümce hem kaynana kahrı çekmiyor. Kim ne derse desin Türk kadınları imkanları çerçevesinde hem çok güzel hem de karakterli
Kasdettigim sey sarisinlik esmerlik degildi aslinda. Turk insani olarak daha sokulgan, daha sicakkanliyiz. Genel olarak verici insanlariz,sahiplenir- deger verdigimizi belli ederiz iliskilerde. Farkli gelen taraf kara kas gözden ziyade bu bence.Tek ruslar değil sarışın nüfusun fazla olduğu ülkelerdeki erkekler genelde esmer kadınları beğeniyor. Dil öğrenme programını rus erkekleri yüzünden kaldırdım telefonumdan. Bizim erkeklerin sarışın versiyonu gibiler valla
Bizde de esmer nüfus çoğunlukta diye erkekler sarışın kadınları beğeniyor mesela.
Rus erkekleri kadınlara iyi davranmıyormuş diye duydum birkaç kişiden. Bizim erkeklerin daha ilgili olmalarından dolayı tercihleri türk erkeklerinden yana olabiliyor. Ama kendi erkeklerinin ilgi durumu iyi olsa kendi erkeklerini seçerlerdi bence.
Valla ben dil programında konuşurken merhaba nasılsından öteye gitmedim o yüzden sıcak mıyım soğuk muyum anlamazlar. İki hoşbeşten sonra çok güzelsin şöylesin böylesin demeye başlıyorlardı yani iltifat etmeleri benim için hiçbir şey ifade etmiyordu her gördüğü esmer kadına aynı şeyi diyorlardı adım kadar eminim.Kasdettigim sey sarisinlik esmerlik degildi aslinda. Turk insani olarak daha sokulgan, daha sicakkanliyiz. Genel olarak verici insanlariz,sahiplenir- deger verdigimizi belli ederiz iliskilerde. Farkli gelen taraf kara kas gözden ziyade bu bence.
Olabilir tabii bilemem ben sadece duydum dedim birebir gözlemleme şansım olmadı bu genelleme de her genelleme gibi yanlıştır.'zaten bizim erkekler şöyle böyle ' diye bok atmalari:))
Şuna katılıyorum ama geçenlerde okudum ataerkilliğin dünyada hala var olmasının sebebini kadınlara bağlayan bir söz yazmışlardı ki çok doğru.
Konuya başka yerden girersem bilerek ve isteyerek gücü elinde tutabilmek için hala bir erkeğin gölgesinde olup ama ben feministim diye geçinen dünyaca ünlü şarkıcı var. Kadınların işine geldiği sürece daha feminizm gelişmez tek Türkiyede değil dünyada da öyle. Feministim diye geçinip resmen dalga geçen kadınlar var.
Hahahahahaa ayyy tutamadım kendimi kızzzerkekte mantık mı aradın sen şimdi
pipisinde
Italyan daha iyi olmaz mi ya? Rus erkekleri pek bi donuk geliyor banaSende rus erkekleriyle evlen.
Italyan daha iyi olmaz mi ya? Rus erkekleri pek bi donuk geliyor bana
Ben artik aldim bir Turk oglu Turk ama bari bekarlar Italyaya bir acilsin
Bana bi sempatik geliyorlar italyanlarRus veya italyan erkekleriyle muhattap olmadim hiç. :) Bilemicim.
Soylentilere bakarsak italyanlar da pek tercih edilesi degil.
Öyle veya boyle adam seçmeyi becerebilen Turk erkeginden de bulur, italyanda da bulur.
Hicbir millet mukemmellerden oluşmuyor neticede dunyanin obur ucuna da gitse kotusune denk geldi mi gelir insan. :)
Benim sorunum öyle mi ? Bana dokunmayan yılan bin yaşasın yani .O Türk erkeğini de yine kendi ırkından bir kadın yerleştiriyor. Hatayı Türk erkeklerinde değil yetiştiren kadınlarda aramak gerekir.
Ayrıca bekarete önem vermeyen bir sürü erkek var, veren her türlü önem verirken vermeyen hiçbir şekilde sallamıyor bile. Siz doğru düzgün ve dürüst erkeklere denk gelmediyseniz bu bizim değil sizin sorununuzdur.
Ben öyle bir cümle kurmadım. Ama genel olarak burada erkekleri yerin dibine sokuyoruz da onları yetiştiren de bir Türk kadını neticede. Kadınlarımız kafa yapısını değiştirip erkeklerini "paşa oğlum, aslan oğlum, pipili oğlum" diye büyütmek yerine kız erkek eşitliğini vurgulasa böyle zar kafalı erkekler büyümez. Biraz hatayı kendimizde arasak fena olmaz diyorum. Ha ayrıca Türk erkekleri böyledir diye genellemenize istinaden onh yazmıştım, zira sizin çevrenizde böyle erkekler varsa bu bizim değil sizin sorununuz. Benim çevremde zar kafalı insanlar bulunmuyor, çevremi iyi seçiyorum çünkü.Benim sorunum öyle mi ? Bana dokunmayan yılan bin yaşasın yani .
Tamam bu benim sorunum :)
Oldu, bravo size :)Ben öyle bir cümle kurmadım. Ama genel olarak burada erkekleri yerin dibine sokuyoruz da onları yetiştiren de bir Türk kadını neticede. Kadınlarımız kafa yapısını değiştirip erkeklerini "paşa oğlum, aslan oğlum, pipili oğlum" diye büyütmek yerine kız erkek eşitliğini vurgulasa böyle zar kafalı erkekler büyümez. Biraz hatayı kendimizde arasak fena olmaz diyorum. Ha ayrıca Türk erkekleri böyledir diye genellemenize istinaden onh yazmıştım, zira sizin çevrenizde böyle erkekler varsa bu bizim değil sizin sorununuz. Benim çevremde zar kafalı insanlar bulunmuyor, çevremi iyi seçiyorum çünkü.
Çünkü kıslanıyorlar rahat yaşadıkları içinYüz verir de kendinizi 2. el ayıplı mal gibi görürseniz adamlar sizi tabi ki ciddiye almaz. Kendinize saygı duymuyorsunuz ki.
Bu arada Rus kızları kadar başınıza taş düşsün e mi? Ne Rus kızıymış, yıllardır bitmedi derdi. Duyan da sanacak Türk erkeklerinin yarısı Rus kızıyla evli.
Mantık Türk kızlarının ezikliğinde canım buradaki konuları az biraz aç oku anlarsın aman yaptım bir hata affet ezikliğiyle yaklaşırsanız tabi ki laf ederler yaptığınıx şeyin arkasında durup sen kim Köpek çekerseniz ağzını açamazlar gidip serseri işsiz güçsüz kendini bilmezlerle takılırsanız laf ederler ama olgun kendini bilen adam etmez eşimle evlendiğimde bakire değildim bir kere bile sormadı soramaz sorsaydı evlenmezdim hadi bak işine der geçerdim ama meraktan sordu diye kendini avutan hemcinslerime el sallayarak söylüyorum kimse kafaya takmayacağı şeyi merak etmez erkek kalmamış gibi yapışıp kendinizi avutmayın yol verinTürk kızlarıyla evlenmek için bekaret ararlar ama yabancı kızlarla evlenirken bekaret aramazlar .
Türk kızlarının bakire olmamasına laf ederler ama yabancı kızlara laf etmezler .
Türk kızlarını bekaret yüzünden terk edip , Rus kızlarıyla evlenirler.
Çok sinir bozucu değil mi ? Mantık nerede ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?