Ben kocamın donunu da yikamiyom kaynana kahrı da çekmeyi düşünmüyorum :) ama çok çeken var haklısınız..Bu arada eklemeden geçemedim. Ayıla bayıla evlendileri rus kızları 30 undan sonra yüzüne bakılmicak hale gelip, evde 2 tas çorba yapmayıp yeni doğmuş bebesini kocasının üstüne atıp cluplerde eğlenirken de nafaka vermeden boşanmanın çaresini arıyor o tipler. Bizzat bu gözlerle gördümKurban olsunlar cefakar vefakar Türk kadınlarına. Hiç bir Rus kadın kocasının donlarını yıkarken aynı anda hem görümce hem kaynana kahrı çekmiyor. Kim ne derse desin Türk kadınları imkanları çerçevesinde hem çok güzel hem de karakterli
Amaaan napacaksın zaten ayda bir duş alıp haftada bir diş fırçalayan neandertal Türk erkeğini.Git açıl yurtdışına. Bekaret cart curt saçmalıklarını da düşünmene gerek kalmaz işte miiiis.
Ben de bir ben böyle düşünüyorum sanıyorum. Teşekkürler başlık için. Benim de iki muhafazakar arkadaşım bu şekilde evlendi, evlilik dışı çocuk sahibi oldu sonra evlendi hatta. Ben yapsam bana ** derlerdi, hatta benle yapıp görücü üsülü evlenirlerdi.Türk kızlarıyla evlenmek için bekaret ararlar ama yabancı kızlarla evlenirken bekaret aramazlar .
Türk kızlarının bakire olmamasına laf ederler ama yabancı kızlara laf etmezler .
Türk kızlarını bekaret yüzünden terk edip , Rus kızlarıyla evlenirler.
Çok sinir bozucu değil mi ? Mantık nerede ?
Bunda erkeklerin hiç suçu yok. Öncelikle genç kızlarımız namuslarının bekaretlerinde değil beyinlerinde, vicdanlarında olduğunu kavrasınlar yeterli.Türk kızlarıyla evlenmek için bekaret ararlar ama yabancı kızlarla evlenirken bekaret aramazlar .
Türk kızlarının bakire olmamasına laf ederler ama yabancı kızlara laf etmezler .
Türk kızlarını bekaret yüzünden terk edip , Rus kızlarıyla evlenirler.
Çok sinir bozucu değil mi ? Mantık nerede ?
Belki yabancı kızlar yaptıklarının arkasında duruyordur diye?
Ne bileyim,zar diktiren bir Rus ben hiç duymadım.
Erkeklere izin veren kadınlar. Bu forumdaki pek çok kadınla aynı ülkede yaşıyoruz. 34 yaşındayım. Bugüne kadar asla bekaretimi sorgulayan bir erkek arkadaşım olmadı. İzin vermem.Bakire degil diye öldürülen Rus da duymuyoruz ama...
Türkiyede bazı kavramların arkasında durmak için en az 50 seneye ihtiyacımız var.
Kadınlarda cesaret olsa bile erkeklerde zihniyet bozuk
Erkeklere izin veren kadınlar. Bu forumdaki pek çok kadınla aynı ülkede yaşıyoruz. 34 yaşındayım. Bugüne kadar asla bekaretimi sorgulayan bir erkek arkadaşım olmadı. İzin vermem.
Gidemezsin, yapamazsın, edemezsin, giyemezsin diyen bir erkek arkadaşım olmadı. İzin vermem.
Zaten böyle adamları direk yanıma yaklaştırmıyorum. Tip, meslek, mali durumu hiç önemli değil. Zihniyetim uyuşmaz. Birkaç yıldır yalnızım ve böyle adamlar yakınlaşmak istedi. Bu tarz bir ilişki yaşamak yerine yalnız kalmayı tercih ederim.
Hayatımız seçimlerimiz ve kararlarımızdan ibarettir.
İkinci bir şahıs hayatımıza ve seçimlerimize ancak izin verdiğimiz ölçüde müdahale edebilir. Hem izin verip hem yakınmak doğru değil.
Coğrafya bir kader mi? Yoksa onu kader haline getiren yine bizler miyiz? O zihniyet coğrafi kader denilerek düzeltilmez bence.Bu konuda coğrafi kaderin etkili olduğunu göz ardı ediyorsunuz.
Yani bu dediklerinizi Türkiyenin bazı bölgelerinde bırakın yapmayı söylemek bile çok kötü sonuçlara sebep olabilir.
Ben sizin aksinize bir düşünceyi savunmuyorum. Ancak bazı gerçekler henüz ülkenin her bölgesine hitap edecek kadar sindirilmiş durumda değil maalesef.
Önce zihniyeti düzeltmeliyiz, erkeklerin düşüncesinin değişmesi annelerin düşüncesinin değişmesiyle mümkün.
Yanımıza bu insanları yaklastirmamak çözüm değil/olmamalı. Bugun sizin yanınıza yaklaşmazlar ama zihniyet degismedikce ileride çocuklarınızın ya da torunlarınızın karşısına çıkarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?