Türk erkeklerindeki bekaret iki yüzlülügü

Kutsal pipi için her yol mübahtır. Mantık aramaktan önce bunu öğren

Yuuooo yok öyle bişey. Seni kandırmışlar.

Her Türk kadını özgüvensiz değil.
Türk kadını sadece burada şahit olduklarımız gibi sindirilmiş de değil.

Yoo, aile birligi ile hiç alakasi yok.

Feminizm Türkiyede ilerlemiyorsa, bu erkeklerden dolayi degil, kadinlardan dolayidir. Kadinlarin en çok bayildiklari sey, yaris ati olmasidir. Kendi özgüvenleri için, diger kadinlari asaglamaktir.

Burda kaç konu var "benim kocam ev isi yapmiyor ve çoçuga bakmiyor" diye. Niye kadin önce harika gelini oynamayi seçti. Kadin dedigin marifetli olacak çünkü, sabah kahvaltilar ile pogaçalar ile, evi hep temiz olacak, kocasini tatmin edecek,.. Hatta özelikle böyle maço erkekler ile evlenirler. Bekaretleri ile gurur duyarlar. Sevgilileri "bunu giyemesin, suraya gidemezsin" dediginde "beni seviyor" diyorlar.

Bu ülkede gelin evimi neydi program vardi tutuluyordu. Orda kadinlar birbirleri ile kimin dügünü daha harikaydi, kimin çeyiz daha büyük diye yarisiyorlardi. Egitimlisi, egitimsizi fark etmez. Hangi erkek damatligi ile, ödedigi dügün ile baska erkek ile yarisiyor? Hangi erkek baska bir erkek için "duydunmu, sevgilisi ile beraber olmus, rezalet" diye dedikodu yapar?

Erkeklerde hiçbir suç bulmuyorum. Suç kadinlarda.

Türk kızlarını bekaret yüzünden terk edip , Rus kızlarıyla evlenirler.

Yüz verir de kendinizi 2. el ayıplı mal gibi görürseniz adamlar sizi tabi ki ciddiye almaz. Kendinize saygı duymuyorsunuz ki.

Bu arada Rus kızları kadar başınıza taş düşsün e mi? Ne Rus kızıymış, yıllardır bitmedi derdi. Duyan da sanacak Türk erkeklerinin yarısı Rus kızıyla evli.

Bence sizin tanıdığınız erkekler böyle bütün Türk erkekleri boyle değil genellemeye karşıyım şimdi ben desem bu siteye baktim da Türk kadınları erkeklerle sevişip sevgililerine bakireyim diye yutturuyor kulağa hoş gelmedi dimi Şuan bir sürü Türk erkegi de barış harekatında düşmanla savaşıyor haksızlık etmeyelim Türk erkekleri diye genelleyip , ben Türk erkeği kadar merhametli kadına saygılı vatan sever bir erkek daha görmedim dünyada

Öncelikle şöyle başlamak istiyorum; bu konuyu açmak için çok düşündünuz mü ?
Bu ne gereksiz bir düşünce , bu nasıl zihniyet , ırk ayrımına kızıyorum. İnsan olarak bakmak gerek. Türk erkeğini kötülemek aslında türkluge hakarettir, bu topraklarda beğenmediğin ( erkeği cinsel obje olarak gördüğünü düşünerek yazıyorum ) o türk erkekleri sayesinde yaşıyoruz. Eğer bir kaç kişinin hatalarını genellemek bu kadar kolay olsaydı vay halimize. Okuduklarım bekar olduğunuzu gösteriyor . Tavsiyem cinsel konuları düşünmekten vazgeçin ve kendinizi geliştirmeye çalışın . Sanki kızlarımız da ( bir kısmı için söylüyorum ) tamamen kültürel değerlimiz cercevesinde mi yaşıyor . Önce çuvaldız derim önce cuvaldiz ...

Bizde bir rus gelin var, iki yıldır kanserli kocasına çiçek gibi bakıyor. Ondan önce de iflas etmişti adam. Güzelliğinden de bir şey kaybetmedi. Bir alman bir de yunan gelin var. Üçü de bir türk kadını olarak bana taş çıkartırlar her konuda.
Irklar insanı üstün yapmaz.

Bekaret konusunda ıkıyuzlu olan erkekler, bakıre ama, anal ve oralda ustalasmıs kizlarla evlenirler umarım.

İstisnalar var.. Ben Türk aileye gelin giden bir Rus kadın tanıyorum. İnanılmaz saygılı. Kvsiyle çok iyi anlaşıyorlar. Anne anne diye gözünün içine bakıyor kadının.

İstisnalar var.. Ben Türk aileye gelin giden bir Rus kadın tanıyorum. İnanılmaz saygılı. Kvsiyle çok iyi anlaşıyorlar. Anne anne diye gözünün içine bakıyor kadının.

Katılıyorum. Rus kadınlarını bu kadar aşağılamak da ayıp yani.

Valla rus erkekleri de turk kadını diye yaniyor bence.
Kinaye degil, cok ciddiyim. Iki bucuk yildir hayatimda olan kisi rus. Bir turlu çıkamıyor hayatimdan. Boyle cefakar - her isine kosturan - aman da yarime bugun manti yapayim su gun helva kavurayim diye mutfaga giren,hic gormeyecegi ablasinin bebegi icin bir gününü zibin almaya adayan enayiyi nereden bulacak yoksa :))
Zaman gecirdigim baska rus erkek arkadaslar da turk kizlarinin sicak ve enerjisi yüksek oldugunu soylemislerdi. Hatta daha gecen haftalarda tanistigim biri "herkesin turk erkek arkadasi var. Neden merak ediyordum ama bugun anladim rus kizlari niye türkleri tercih ediyor" demisti gecirdigimiz guzel bir aksam sonrasi :)
Yani ne diyem mahmut mu diyem? Turk erkegini begenmiyorsan dünyada bir sürü milletten insan var.
Sahsen benim 2013ten beri hayatima bir türk girdi onun da ABV, girmez olaydi.
Inan insanlarin begenmedigi arabi bile coğu konuda daha iyi bizim turk erkeklerinden.

Konuna gelince : hic konudaki karakterde bir erkek arkadasim olmadi. Bence zaten bu tiynette olan birini sen terketseydin keske. Niye bekledin adamin ayrilmasini?

Valla rus erkekleri de turk kadını diye yaniyor bence.
Kinaye degil, cok ciddiyim.
Tek ruslar değil sarışın nüfusun fazla olduğu ülkelerdeki erkekler genelde esmer kadınları beğeniyor. Dil öğrenme programını rus erkekleri yüzünden kaldırdım telefonumdan. Bizim erkeklerin sarışın versiyonu gibiler valla
Bizde de esmer nüfus çoğunlukta diye erkekler sarışın kadınları beğeniyor mesela.

Rus erkekleri kadınlara iyi davranmıyormuş diye duydum birkaç kişiden. Bizim erkeklerin daha ilgili olmalarından dolayı tercihleri türk erkeklerinden yana olabiliyor. Ama kendi erkeklerinin ilgi durumu iyi olsa kendi erkeklerini seçerlerdi bence.

Bu arada 30'dan sonra yüzüne bakılmayan Rus kızları denmiş. Sanki Türk kızları 30'undan sonra bir Angelina Jolie, bir Margot Robbie'ye dönüyor da... Yaşlanıyoruz yani doğanın kanunu. Onu geçtim yani sadece Nefis Yemek Tarifleri'nin sayfasına bir girin bütün yemekler karbonhidrat, hamur işi, yağlı gıda dolu. Onu yiyen Türk kadını ne kadar sağlıklı bir vücuda sahip olabilir ki. Ruslar'da da şişman olanlar var ama geneli beslenmesine, sporuna çok dikkat ediyor. Rus kadınını neden bu kadar düşman gibi görüyorsunuz ki? Bu tür hasetlikleri ve önyargıları çok gereksiz buluyorum.

Bu arada 30'dan sonra yüzüne bakılmayan Rus kızları denmiş. Sanki Türk kızları 30'undan sonra bir Angelina Jolie, bir Margot Robbie'ye dönüyor da...

Hahahaha çok güldüm buna, en azindan 30larindan önce bir güzel dönem geçiriyorlar değil mi

Feminizm Türkiyede ilerlemiyorsa, bu erkeklerden dolayi degil, kadinlardan dolayidir.
Şuna katılıyorum ama geçenlerde okudum ataerkilliğin dünyada hala var olmasının sebebini kadınlara bağlayan bir söz yazmışlardı ki çok doğru.
Konuya başka yerden girersem bilerek ve isteyerek gücü elinde tutabilmek için hala bir erkeğin gölgesinde olup ama ben feministim diye geçinen dünyaca ünlü şarkıcı var. Kadınların işine geldiği sürece daha feminizm gelişmez tek Türkiyede değil dünyada da öyle. Feministim diye geçinip resmen dalga geçen kadınlar var.

Son düzenleme:
Bu arada 30'dan sonra yüzüne bakılmayan Rus kızları denmiş.
O muhabbetin nedeni ruslar uzun türkler kısa diye. Burda gördüm öyle yazmışlardı.
Bir diğer popüler yorum da şu bodur tavuk her daim piliçtir kısa olmak kusur değil böyle avunmaya gerek yok. Minyon insanlar genelde genç durur ama her kısa insan da minyon dediğimiz tabire uymuyor bence. Yani biz kısayız yaşlanmayız ruslar uzun ne hale geliyorlar diye övünmek çok özgüvensiz bir tutum.

Ya pek çok ülkenin pek çok güzel kadını var. Venezuelalı kızlara ben hastayım mesela, hepsi bebek gibi. Ama bizdekiler Rus aşağı Rus yukarı.

Şu ülkenin kadınları güzel, şu ülkenin kadınları zeki diye yapılan genellemeler zaten saçmalığın daniskası.
Ben yolda yürürken bir sürü dünya güzeli kız görüyorum yaşadığım şehirde. Herkesin güzellik anlayışı farklıdır, kimi uzun boy sarışın beğenir kimi esmer, kumral beğenir. Ruslara takmış kafayı bir kesim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…