Kutsal pipi için her yol mübahtır. Mantık aramaktan önce bunu öğrenTürk kızlarıyla evlenmek için bekaret ararlar ama yabancı kızlarla evlenirken bekaret aramazlar .
Türk kızlarının bakire olmamasına laf ederler ama yabancı kızlara laf etmezler .
Türk kızlarını bekaret yüzünden terk edip , Rus kızlarıyla evlenirler.
Çok sinir bozucu değil mi ? Mantık nerede ?
Türk kızlarıyla evlenmek için bekaret ararlar ama yabancı kızlarla evlenirken bekaret aramazlar .
Türk kızlarının bakire olmamasına laf ederler ama yabancı kızlara laf etmezler .
Her Türk kadını özgüvensiz değil.O nedemek kurban olsunlar türk kadınlarına!?
Her milletinde cefakarı fedakarı beceriklisi beceriksizi vardır
Bi defa bizim kadınlarımız öz güvensiz
Kocasının donunu yıkayıp kaynana görümce derdi çekmek çok büyük bir marifet sanki
Bizim kadınlarımız özgüvensiz değil. Sindirilmiş... İmkan verilenler gayet kendilerinden eminler, özgüvenleri yüksek.
Bunlar marifet demedim... Bunlara sırf aile birliğini korumak için katlanan çok Türk kadını var.Asıl marifet tabiki topluma faydalı olan kendi ayakları üzerinde duran kadınlarımızın yaptığı. Ama bizim kadınlarımızın ne kadar mücadeleci olduğu da ortada çevreye bakmak yeterli bunu görmek için.
Öncelikle şöyle başlamak istiyorum; bu konuyu açmak için çok düşündünuz mü ?Türk kızlarıyla evlenmek için bekaret ararlar ama yabancı kızlarla evlenirken bekaret aramazlar .
Bu arada eklemeden geçemedim. Ayıla bayıla evlendileri rus kızları 30 undan sonra yüzüne bakılmicak hale gelip, evde 2 tas çorba yapmayıp yeni doğmuş bebesini kocasının üstüne atıp cluplerde eğlenirken de nafaka vermeden boşanmanın çaresini arıyor o tipler. Bizzat bu gözlerle gördümKurban olsunlar cefakar vefakar Türk kadınlarına. Hiç bir Rus kadın kocasının donlarını yıkarken aynı anda hem görümce hem kaynana kahrı çekmiyor. Kim ne derse desin Türk kadınları imkanları çerçevesinde hem çok güzel hem de karakterli
İstisnalar var.. Ben Türk aileye gelin giden bir Rus kadın tanıyorum. İnanılmaz saygılı. Kvsiyle çok iyi anlaşıyorlar. Anne anne diye gözünün içine bakıyor kadının.Bu arada eklemeden geçemedim. Ayıla bayıla evlendileri rus kızları 30 undan sonra yüzüne bakılmicak hale gelip, evde 2 tas çorba yapmayıp yeni doğmuş bebesini kocasının üstüne atıp cluplerde eğlenirken de nafaka vermeden boşanmanın çaresini arıyor o tipler. Bizzat bu gözlerle gördümKurban olsunlar cefakar vefakar Türk kadınlarına. Hiç bir Rus kadın kocasının donlarını yıkarken aynı anda hem görümce hem kaynana kahrı çekmiyor. Kim ne derse desin Türk kadınları imkanları çerçevesinde hem çok güzel hem de karakterli
İstisnalar var.. Ben Türk aileye gelin giden bir Rus kadın tanıyorum. İnanılmaz saygılı. Kvsiyle çok iyi anlaşıyorlar. Anne anne diye gözünün içine bakıyor kadının.
Valla rus erkekleri de turk kadını diye yaniyor bence.Bu arada eklemeden geçemedim. Ayıla bayıla evlendileri rus kızları 30 undan sonra yüzüne bakılmicak hale gelip, evde 2 tas çorba yapmayıp yeni doğmuş bebesini kocasının üstüne atıp cluplerde eğlenirken de nafaka vermeden boşanmanın çaresini arıyor o tipler. Bizzat bu gözlerle gördümKurban olsunlar cefakar vefakar Türk kadınlarına. Hiç bir Rus kadın kocasının donlarını yıkarken aynı anda hem görümce hem kaynana kahrı çekmiyor. Kim ne derse desin Türk kadınları imkanları çerçevesinde hem çok güzel hem de karakterli
Tek ruslar değil sarışın nüfusun fazla olduğu ülkelerdeki erkekler genelde esmer kadınları beğeniyor. Dil öğrenme programını rus erkekleri yüzünden kaldırdım telefonumdan. Bizim erkeklerin sarışın versiyonu gibiler vallaValla rus erkekleri de turk kadını diye yaniyor bence.
Kinaye degil, cok ciddiyim.
Bu arada 30'dan sonra yüzüne bakılmayan Rus kızları denmiş. Sanki Türk kızları 30'undan sonra bir Angelina Jolie, bir Margot Robbie'ye dönüyor da...
Şuna katılıyorum ama geçenlerde okudum ataerkilliğin dünyada hala var olmasının sebebini kadınlara bağlayan bir söz yazmışlardı ki çok doğru.Feminizm Türkiyede ilerlemiyorsa, bu erkeklerden dolayi degil, kadinlardan dolayidir.
Hahahaha çok güldüm buna, en azindan 30larindan önce bir güzel dönem geçiriyorlar değil mi
O muhabbetin nedeni ruslar uzun türkler kısa diye. Burda gördüm öyle yazmışlardı.Bu arada 30'dan sonra yüzüne bakılmayan Rus kızları denmiş.
Ya pek çok ülkenin pek çok güzel kadını var. Venezuelalı kızlara ben hastayım mesela, hepsi bebek gibi. Ama bizdekiler Rus aşağı Rus yukarı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?