keşke türk kadınları da evde çorba kaynatmakla uğraşacaklarına çocuğu yabancı değil babaya kilitleyip biraz eğlenseler keşke çocuk var diye mutsuz evliliklerini sürdüreceklerine çatır çatır nafaka alıp boşanma peşinde koşsalar, kocalarının donlarını yıkamasalar kaynana derdi çekmeseler de üç günlük dünyada biraz mutlu olsalar...Bu arada eklemeden geçemedim. Ayıla bayıla evlendileri rus kızları 30 undan sonra yüzüne bakılmicak hale gelip, evde 2 tas çorba yapmayıp yeni doğmuş bebesini kocasının üstüne atıp cluplerde eğlenirken de nafaka vermeden boşanmanın çaresini arıyor o tipler. Bizzat bu gözlerle gördümKurban olsunlar cefakar vefakar Türk kadınlarına. Hiç bir Rus kadın kocasının donlarını yıkarken aynı anda hem görümce hem kaynana kahrı çekmiyor. Kim ne derse desin Türk kadınları imkanları çerçevesinde hem çok güzel hem de karakterli
Yazdıklarımı saptırmayınız...Ben gayet çocuklarını babalarına kitleyip özgürce takılabilen bir kadınım. Tabi ki Türk kadınlarının tamamı da çıksın eğlensin, kendi parasını kazanıp özgürce harcasın, her konuda söz hakkı olsun.keşke türk kadınları da evde çorba kaynatmakla uğraşacaklarına çocuğu yabancı değil babaya kilitleyip biraz eğlenseler keşke çocuk var diye mutsuz evliliklerini sürdüreceklerine çatır çatır nafaka alıp boşanma peşinde koşsalar, kocalarının donlarını yıkamasalar kaynana derdi çekmeseler de üç günlük dünyada biraz mutlu olsalar...
diyorum da, bu alıntıladığım yorumu da bi kadın yazmış on kadın da beğenmiş. yazık ya
Belki yabancı kızlar yaptıklarının arkasında duruyordur diye?
Ne bileyim,zar diktiren bir Rus ben hiç duymadım.
Allah Allaaaah .. demek turk erkekleri sayesinde yaşıyoruz bu topraklarda. IlginçÖncelikle şöyle başlamak istiyorum; bu konuyu açmak için çok düşündünuz mü ?
Bu ne gereksiz bir düşünce , bu nasıl zihniyet , ırk ayrımına kızıyorum. İnsan olarak bakmak gerek. Türk erkeğini kötülemek aslında türkluge hakarettir, bu topraklarda beğenmediğin ( erkeği cinsel obje olarak gördüğünü düşünerek yazıyorum ) o türk erkekleri sayesinde yaşıyoruz. Eğer bir kaç kişinin hatalarını genellemek bu kadar kolay olsaydı vay halimize. Okuduklarım bekar olduğunuzu gösteriyor . Tavsiyem cinsel konuları düşünmekten vazgeçin ve kendinizi geliştirmeye çalışın . Sanki kızlarımız da ( bir kısmı için söylüyorum ) tamamen kültürel değerlimiz cercevesinde mi yaşıyor . Önce çuvaldız derim önce cuvaldiz ...
Tarih bilimleri okursanız anlayacaksınızAllah Allaaaah .. demek turk erkekleri sayesinde yaşıyoruz bu topraklarda. Ilginç
Türk kızlarıyla evlenmek için bekaret ararlar ama yabancı kızlarla evlenirken bekaret aramazlar .
Türk kızlarının bakire olmamasına laf ederler ama yabancı kızlara laf etmezler .
Türk kızlarını bekaret yüzünden terk edip , Rus kızlarıyla evlenirler.
Çok sinir bozucu değil mi ? Mantık nerede ?
İstisnalar var.. Ben Türk aileye gelin giden bir Rus kadın tanıyorum. İnanılmaz saygılı. Kvsiyle çok iyi anlaşıyorlar. Anne anne diye gözünün içine bakıyor kadının.
Maşallah doğrusu imreniyorum onlara. Kalpleri gibi güzel hayatları olur inşallah.bizde de var bir tane, aynen dediğiniz gibi müthiş bir anne, ev kadını ve gelinBayılıyoruz hatta kendisine.
Maşallah doğrusu imreniyorum onlara. Kalpleri gibi güzel hayatları olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?