türk erkeklerinin türk kızlarına nefretlerii !!!!!!

Ahah bize gelince erkek kesilirler ama baskalarinda cok hafif oluyorlar :)

Kesinlikle. :)) çeşme de bi otele arkadaşlarla beraber tatile gitmiştik.barmen arkadaşlardan birinin kuzeniydi.biz ne zaman yanına gitsek bi rus kız vardı.gerdanına kadar kıl dolu bi çocuktu.ertesi gün bi baktık, kıl mıl yok.merak etti arkadaşım sordu bu ne len aldın mı dedi.he dedi o da.neylen aldın böle kabarmış kızarmış dedi.o da epilasyon makinesiyle dedi oğlum manyak mısın sen dedi arkadaşım.barmen çocuk da olum napıyım kız istedi dedi çok gülmüştük.

biz istesek heralde küfür yeriz

aman kıllıyız pis kızlarız cirkiniz nemrutuz kultur seviyemiz yerlerde biz cok berbatız ya turk erkegi bir numara o yuzden bizimle muattap olmasınlar kendi denkleri olan rus kızlarıyla olsunlar bizde turk erkegini kaybetmenin acısını en derinnnnnn uzuntumuzle yasayalım

Son düzenleme:

Ahhahahahahahahahhahahah napcaz biz smdi trafikte burnunu karistiran turk erkegi olmadan he !!!!

Ahhahahahahahahahhahahah napcaz biz smdi trafikte burnunu karistiran turk erkegi olmadan he !!!!

bi tek burun mu karştırıyolar? her erkeğin elini malum yerlerinde kaşıma maksatlı görmek her yerde mümkün.her yaştaki erkek yapıyo bunu.

çoğu ordan burdan duyup konuşuyo işte

ben de türk kızlarının çirkin olduğunu düşünmüyorum, keza erkeklerinin de. her ırkta çirkin güzel oluyor. rus kızlarına gelince, çok güzeller gerçekten ama ben ispanyol bi hatunu tercih ederdim heralde çok uzun olmayan, kıvrımlı falan rus kızlarına bakardım, izlerdim ne güzeller diye. erkek arkadaşım üniden mezun olmadan önce 18 yaşından beri her yaz alanyadaki büyük disco barlarda barmenlik yapmış harçlık çıkarıp babasından istememek için. 6 sene boyunca her yaz 3 ay yani. sürekli swedish night, deutch nightlar falan olurmuş. isveçlisi, hollandalısı fini almanı doluşurlarmış. bir sürü yabancı sevgilisi olmuş, bu kızlardan bazıları hala faceden falan ilişkisi olduğunu bile bile yazıyorlar hatta. diyor ki güzeller cidden, cinsellik konusunda çok rahatlar ve ortalamaya vurunca türk kızlarından daha kültürlüler. bir çok erkeğin isteyeceği kız arkadaşlar ama bir şey eksik diyo, yani fiziksel bi beğeninin dışına çıkamamış hiç. kendime bakıyorum, o kızlara tamam çirkin değilim ama o kız çok çok güzel. bu çocuk benimle. demek ki her şey heykel gibi güzellik değil heralde. bana sorsan ben onlardan birini seçerdim ama çok güzeller cidden

Ben erkek olsam kesnlkle kendmi secerdm benm gbi salak saf akli fikri baska yerde olmayan hcbsy istemeyen hcbsy beklemeyen nerden bulcamki

ama turk kızlarında sabır var fedakarlık var elin kızı cekermi ehh hadi be der basar gider gerci en akıllıcası ama turk kadını daha cefakar ahhh yazık bize ya

hahaha bu konu iyice türk erkeklerini aşağılamaya döndü... ama napalm yani hakediyolar onlar da bu kdr uğraşmasnlar bizle =) bulmuşlar bizim gibileri bunuyolar ruslar kovalasın onları işallah

Son düzenleme:
ya bi ara hatırlarmısınız turk kızlarını istemiyoruz diye bi site acmıstı 4-5 eleman onların tipleri gordukten sonra neden turk kızlarını istemediklerini daha iyi anlamıstım rededilmenin acısı fazlaca koymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…