Ahah bize gelince erkek kesilirler ama baskalarinda cok hafif oluyorlar :)
Kesinlikle. :)) çeşme de bi otele arkadaşlarla beraber tatile gitmiştik.barmen arkadaşlardan birinin kuzeniydi.biz ne zaman yanına gitsek bi rus kız vardı.gerdanına kadar kıl dolu bi çocuktu.ertesi gün bi baktık, kıl mıl yok.merak etti arkadaşım sordu bu ne len aldın mı dedi.he dedi o da.neylen aldın böle kabarmış kızarmış dedi.o da epilasyon makinesiyle dedioğlum manyak mısın sen dedi arkadaşım.barmen çocuk da olum napıyım kız istedi dedi çok gülmüştük.
biz istesek heralde küfür yeriz
biz istesek heralde küfür yeriz
aman kıllıyız pis kıllarız cirkiniz nemrutuz kultur seviyemiz yerlerde biz cok berbatız ya turk erkegi bir numara o yuzden bizimle muattap olmasınlar kendi denkleri olan rus kızlarıyla olsunlar bizde turk erkegini kaybetmenin acısını en derinnnnnn uzuntumuzle yasayalım
KesinlikleBenim sevgilim bi kerecik bacaklarını tıraşlamıştı.o da sadece tüylerinin çıkış yönünü beğenmediğindendi
Ahhahahahahahahahhahahah napcaz biz smdi trafikte burnunu karistiran turk erkegi olmadan he !!!!
ahahhahahha o nası oluyo çıkış yönünü beğenmiyo
bi tek burun mu karştırıyolar? her erkeğin elini malum yerlerinde kaşıma maksatlı görmek her yerde mümkün.her yaştaki erkek yapıyo bunu.
ahahhahahha o nası oluyo çıkış yönünü beğenmiyo
Ay irencler ahahha gece gece uykm kactiii ahahah
bacağın ön kısmındakiler sağa, arka kısmındakiler sola bakıyodu onun
:) bi arkadaşım sevgilisi her sexten sonra burnunu kurcalıyo diye tiksinip ayrılmıştı :)
bi tek burun mu karştırıyolar? her erkeğin elini malum yerlerinde kaşıma maksatlı görmek her yerde mümkün.her yaştaki erkek yapıyo bunu.
çoğu ordan burdan duyup konuşuyo işte
ben de türk kızlarının çirkin olduğunu düşünmüyorum, keza erkeklerinin de. her ırkta çirkin güzel oluyor. rus kızlarına gelince, çok güzeller gerçekten ama ben ispanyol bi hatunu tercih ederdim heralde çok uzun olmayan, kıvrımlı falanrus kızlarına bakardım, izlerdim ne güzeller diye. erkek arkadaşım üniden mezun olmadan önce 18 yaşından beri her yaz alanyadaki büyük disco barlarda barmenlik yapmış harçlık çıkarıp babasından istememek için. 6 sene boyunca her yaz 3 ay yani. sürekli swedish night, deutch nightlar falan olurmuş. isveçlisi, hollandalısı fini almanı doluşurlarmış. bir sürü yabancı sevgilisi olmuş, bu kızlardan bazıları hala faceden falan ilişkisi olduğunu bile bile yazıyorlar hatta. diyor ki güzeller cidden, cinsellik konusunda çok rahatlar ve ortalamaya vurunca türk kızlarından daha kültürlüler. bir çok erkeğin isteyeceği kız arkadaşlar ama bir şey eksik diyo, yani fiziksel bi beğeninin dışına çıkamamış hiç. kendime bakıyorum, o kızlara tamam çirkin değilim ama o kız çok çok güzel. bu çocuk benimle. demek ki her şey heykel gibi güzellik değil heralde. bana sorsan ben onlardan birini seçerdim ama çok güzeller cidden
çoğu ordan burdan duyup konuşuyo işte
ben de türk kızlarının çirkin olduğunu düşünmüyorum, keza erkeklerinin de. her ırkta çirkin güzel oluyor. rus kızlarına gelince, çok güzeller gerçekten ama ben ispanyol bi hatunu tercih ederdim heralde çok uzun olmayan, kıvrımlı falanrus kızlarına bakardım, izlerdim ne güzeller diye. erkek arkadaşım üniden mezun olmadan önce 18 yaşından beri her yaz alanyadaki büyük disco barlarda barmenlik yapmış harçlık çıkarıp babasından istememek için. 6 sene boyunca her yaz 3 ay yani. sürekli swedish night, deutch nightlar falan olurmuş. isveçlisi, hollandalısı fini almanı doluşurlarmış. bir sürü yabancı sevgilisi olmuş, bu kızlardan bazıları hala faceden falan ilişkisi olduğunu bile bile yazıyorlar hatta. diyor ki güzeller cidden, cinsellik konusunda çok rahatlar ve ortalamaya vurunca türk kızlarından daha kültürlüler. bir çok erkeğin isteyeceği kız arkadaşlar ama bir şey eksik diyo, yani fiziksel bi beğeninin dışına çıkamamış hiç. kendime bakıyorum, o kızlara tamam çirkin değilim ama o kız çok çok güzel. bu çocuk benimle. demek ki her şey heykel gibi güzellik değil heralde. bana sorsan ben onlardan birini seçerdim ama çok güzeller cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?