- 28 Eylül 2011
- 1.126
- 74
- 363
bence rus kizlarina bu kadar bindirmeyin . rusya kocaman bir ulke. biz moldovyalisindan ,ukraynalisina , litvanyalisina kadar hepsine topluca rus diyip isin icinden cikiyoruz ama kazin ayagi oyle degil.rusca konusuyor olmalari onlari iste rus kadini diye siniflandirmaya yetmez...
mesela moldovyalilar ,rusca konusuyorlar ama ekonomik ,sosyal kulturel her yonden rusyada ozellkle buyuk sehirlerinde yetismis ruslardan elma armut kadar farklilar,zaten beyaz rusya , belarus ya da ukrayna kadinlari kadar carpici fizik yapilari yok
turk kizi dediginizde ne anlayalim peki
istanbulda ( ya da buyuk sehirler diyelim ,eskisehir,izmir ,antalya gibi ) her turlu markayi goren ,giyen, ergenlik cagindan itibaren karsi cinsle tanisan ,konusan sosyallesen, boylelikle eline erkek eli degince kipkirmizi kesilip ,bocalamayan , hadi herkesin kullandigi tabirle ,cagdas yetisen diyelim , kizlar da turk kizi ,
kucuk , ya da (konya gibi mesela) buyuk anadolu sehirlerinde, dogu illerinde yetisen ya da istanbulda baba abi korkusuyla kapanan , karsi cinsle butun munasebetleri sinirlandirilmis ,yatakta tutuk, utangac, giyinmeyi ya sartlar elvermedigi icin ya da oyle gordugu icin bilmeyen , turk kizlari da var ,
kisacasi turk kizi derken neyi kastediyoruz, rus derken neyi,
evet slavlar irk olarak sansli , uzunlar ,kemik yapilari vucutlarina zerafet katiyor, yuz hatlari yumusak ,iste burunlar daha kucuk ,yuzleri daha uzun dar bunlarin icine zaten rus degil sadece slovaklar ,macarlar ,ceklerler de giriyor , biz turk kadinlarinin genelinde genis basen ,kisa bacak boyu olmasi vucutta ahengi bozuyor ..bir de ruslarin ,petersburg veasire gibi cocuk yasta cok iyi egitim verilen sehirlerinden gelenler var ki onlar zaten bizimkilere bakmaz ,,baksa da en egitimlisini ,yakisiklisini kapar ...
bence erkeklerle ilgili nefretimizi baska irklardan cikarmayalim :)
sezarin hakki sezara
Alın işte ekşiciler başmış.
Toplam 43 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 42 ziyaretçi)
Macarlar slav değil hristiyanlasmıs türktür.
Ve ben slavların oyle guzel bır fızıksel gorunuse sahıp olduklarını dusunmuyorum. Bana kemık yapıları erkeksı keskın gelıyor.. Türkıyede objektıf bır slav guzellıgı yanılgısı var.Bu ınternet ortamında boyle mılletın bırbırıne bakarak gorerek artık bır atasozu gıbı soyledıgı bırsey oldu.Her uzun sarısın mavı gozlu charlize theron olmuyor malesef.
O rus kızlarına tas cıkartacak cok kız gordum ızmırde ankarada ... Rusların ıcındede cok cırkınını gordum.Burada kımse acısını cıkartmıyor ama ortada artık gercekten abartılmıs bır durum var baydı yanı.
Avrupda donup tukurugunu atmazlar onlara bızım ulkede cok matah bırsey gosterılıyor.
O italyanların pis kokması durumuna ıse cok guldum yukarıda bır arkadas soylemıs.Sülalede 3 tane var ıtalyan enıste.Adamların en kötüsü cebınde taraksız gezmez.Yapmayın allah askına komik.
bu da baska bir hayret ettigim nokta , nerdeyse dunya ustundki her irki bir sekilde efendim hristiyanlasmis turk , yok rengi kararmis turk diye israrla turk yapiyorlar , ona bakarsan kizilderililerde de turk, (niyagara selalesinin asli da ne yaygara dan geliyormus)
macar dilinin turk diliyle ayni dil grubu icinde oldugunu biliyordum ama bunu bu gece ogrendim ,tabii ki antropolog degilim ,iddia etmiyorum ama bana biraz zorlama geldi ...
slav irkinin guzel oldugunu iddia eden sadece biz turkler degiliz ,ingilizce arama sitelerine de girersen ,dunya genelinde bu irka karsi yapilan ayricalikli yorumlari gorursun...
zaten slavlar sarisin mavi gozlu oduklari icin degil kemik yapilarindan dolayi ovgu alirlar ..ona bakarsan alman kadinlari da sarisin mavi gozlu ama bir allahin kulu cikip da alman kadinlarina guzel irk muamelesi cekmez,cunku degiller .tam tersi kaba hatlari vardir ...
izmir zaten guzel kizlariyla meshur ama turkiyenin geri kalani icin ne denir bilmiyorum ...
avrupada yasayan biri olarak sunu da ekliyim , burda aupair -nanny basligi altinda ingiliz kadinlarinin kendi aralarindaki bir sohbet sitesindeki yorumlara baktigimda , guzellik acisindan en korktuklari irk slavlar , birbirlerine verdikleri ogut de eve alinacak kizi japon ,cin ,gibi carpici guzellikleri olmayan irklardan secmek ...
O yazının hepsıne katılıyorum ama son cumleye tamamıyle katılıyorum.Şu son zamanlarda ıngılız damat furyası başladı bilmem farkında mısınız ?
Bende bir ingilizle evlenicem gunesce aha buraya yaziyorum:)) Birakin bunlari ya Allah cirkin sansi versin.
aslinda icten ice ben de cok isterim kendi dilimde biriyle evlenmek ki evlendim ve bosandim ama gercekten saka bir tarafa oyle demokratik ,destekleyici taraflari var ki ,artik dil ikinci plana dusuyor ...cok fark goruyorsun , ayrica bunla ilgili bir ton yazilabilir
Kiminle evlenip bosanacagini bilemezsin. Ingilizler soguk ya kiskanc degiller. Surekli bira icerler. Eglence anlayislari sifir. Benim tarzim degil hem ben sarisinlardan hoslanmam:)
italyan ve ispanyol erkegi iyi diyorlar
ya yinede boyle kendini bilen saygılı akıllı turk erkeklerimizde var haklarını yemeyelim dimi
ehh hani hakli oldugun nokta cok tabii :)
soguklar , daha dogrusu bizim alistigimiz tarzda bir sevgi gosterisi bilmiyorlar , sen ona yaptiginda cok hosuna gidiyor ama o yapmiyor daha dogrusu yapmayi bilmiyor ,alismadik g...don durmazmis derler :) bir gun yapsa ertesi gun ne yapacagini sasiriyor ...
ama bazen dusunuyorum da bizim icimize yerlesmis ya o sevgi gosterileri ,canim cicimler , sarilip koklasmalar , bunlar cok yasanmiyor gun icerisinde ,ama sevildigini biliyorsun ,oyun yok
evet icmeyi seviyorlar , ama kaldirabiliyorsa vucutlari ki cogu cok guzel tolore ediyor ,pek sorun degil ..
ama sarisin da sevmiyorsan ,o zaman diycek cevap yok...ne desem bos :))
katılıyorum .ıngılızler esıne hıc bır sekıl de sahıp cıkmıyorlar .
kadın olarak bırazcık kıskanılmayı da hepımız ısterız yanı:)
Gördüğüm ıngılız enısteler hıc soguk değil açıkcası.Tam tersı yardım edıyor yorulmanı ıstemıyor ... Hm o haberı buldum bu arada lınk paylasmak yasak mı bılmıyorum ama
İNGİLİZ ERKEKLER, TÜRK KIZLARINA HAYRAN...
sogukluk derken aslinda kastedilen su ( en azindan benim kafamdaki ) : hani biz boyle cok dip dibe ,yanak yanaga oluruz ya ilk yillarda ,cicim aylarinda ,,devamli bir sevgi bocegi ucar ciftlerin ustunde :)
bu yok ..
ama yardim dersen superler ...iste o yuzden diyorum evlenilcek adam bunlar esas diye ...evde is yapman beklenmiyor , daha cok sosyal olmak ,disari cikmak , eglenmek istiyorlar ...
cocuklara bile bakmak gayet normal geliyor , altini temizlemek , parka goturmek , cocugun her ihtiyaci icin babasini cagirmasi normal ...
bunlar cok arti bir evlilikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?