ortaçağı biliyorum da sizin günümüzden pek haberiniz yok herhalde.Mesela İstanbulda yazın hiç metrobüse bindiniz mi o iğrenç kokular arasında kalmadınız mı hiç.Ayrıca taharet musluğu olayına da bir açıklama getireyim neden tuvalet banyoların içinde ve niye bu adamlar günde en az bir defa duş alıyorlar hiç düşündünüz mü.Ayrıca eliyle bu temizliği yapıp 3sn yıkayınca elinin temiz olduğunu düşünen insanlarımız var,yurtdışında bu cerrahlara neden hiç ameliyat yaptırılmadığını da düşünmediniz sanırım.
Onlar ortaçağda şöyleydi böyleydi geyikleri ne kadar saçma ya.Adamlar almış yürümüş asıl biz bu temizlik olayında ortaçağda nasılsak hala aynıyız.Ve uyanmaya da hiç niyetimiz yok.Biz ortaçağda çok iyiydik çünkü.
ortaçağı biliyorum da sizin günümüzden pek haberiniz yok herhalde.Mesela İstanbulda yazın hiç metrobüse bindiniz mi o iğrenç kokular arasında kalmadınız mı hiç.Ayrıca taharet musluğu olayına da bir açıklama getireyim neden tuvalet banyoların içinde ve niye bu adamlar günde en az bir defa duş alıyorlar hiç düşündünüz mü.Ayrıca eliyle bu temizliği yapıp 3sn yıkayınca elinin temiz olduğunu düşünen insanlarımız var,yurtdışında bu cerrahlara neden hiç ameliyat yaptırılmadığını da düşünmediniz sanırım.
Onlar ortaçağda şöyleydi böyleydi geyikleri ne kadar saçma ya.Adamlar almış yürümüş asıl biz bu temizlik olayında ortaçağda nasılsak hala aynıyız.Ve uyanmaya da hiç niyetimiz yok.Biz ortaçağda çok iyiydik çünkü.
hayir yazin istanbul da metroya hic binmedim. Istanbul da yasamiyorum. Size kim tuvaletler banyonun icinde dedi ise istisna durumlari kast etmis sanirim.
Almanya nin en buyuk eyaletinde yasiyorum bas kenti ve uzatmak istemiyorum konuyu ama buraya ilk goc eden turkler bilirler ki evlerinde banyo olmadigi icin legenlerde yikanmislar evlerinde tuvalet olmadigi icin apartmanin 1 tane olan ortak tuvaletini kullanmislar sonuc olarak
avrupa banyo , hamam, tuvalet kulturunu bizden ogrendi.
hic merak etmeyin sizi yabanci arkadaslarimin karsisinda mahcup etmemek adina bundan sonra ozel bir caba sarf edecegim
yapmayın kızlar ya onlar pis ahahaha .onlarda bize pis derler merak etmeyin .önce ağda yapmayı öğrensinler sonra açsınlar ağzılarını .
Davulun sesi uzaktan kulağa hoş gelirmiş.İşte sen yazın gel bi istanbula o toplu taşıma araçlarını birkaç defa kullan kafandaki temizlik algısı toptan değişir.Şimdi diyosun ya aslında onlar pisti bizden öğrendiler falan diye.İşte o zaman da o leş gibi kokan insanlara lanet edersin gelin de almanya ya biraz temizlik öğrenin dersin içinden.
ay metrobüs çok iğrenç gerçekten ama .
cnm onlar dıye bir şey yok, pis insan her yerde her cinste pistir..pis insanın ayrımı mı olur yaa
ben de bir kac laf etmezsem catlarim herhalde ! o kadar dolmusum ki , hele son 1 aydir turk erkegi basligi altinda topladigimiz ODUNLARDAN yaka silker oldum. ... maalesef erkegimiz bes para etmez bizim , valla ben utaniyorum artik turkum demeye..
yurt disinda yasayan turk kizi olup da ,tanistigi turk erkeginden tiksinmeyen nadir bulunur ....
bosuna degil yurt disindaki cogumuz yabancilarla cikiyoruz ,
bir kac gunden beri part time is icin bir kac turkle muhatap olmak zorunda kaldim , kalmaz olaydim.
adamlarin o kadar klise olmus ki bakis ve goz devirmeleri ...turk oldugunu anlayinca ( cv de ismi goruyor ya ) once bir yalak yalak guluyor , sonra sooylee gozleriyle butun vucuda bir tarama, goguslerde bir duruyor , sonra yardimci olmak isterizz tabii , siritisi ...
daha bugun bir tanesi , ( yakisikli ,kadin onun pesinden kosar ,o kadinin degil grubundan , sive istanbul sivesi ama gel gor ki hormonlar 7\24 seks e hazir, ) otobus duraginda tlf da arkadasla muhabbette, basini kaldirip bakmasiyla , abii dur bi yaa, cok guzel bir hatunla goz goze geldik , anlamadim olayi ,tekrar et demesi, sonra da gozlerini dikip bakmasi ...bunda ne var diyene soyle soyleyim , tecrubeyle sabittir , yabanci erkek seni begenirse hafifce gulumser , bu sana verecegi mesaj olur ama o kisi turkse seni orda gozleriyle soyar, gozunu oyle bir diker bakar ki iccamasir defilesine ciksan bu kadar bakilmazsin...
bir de su soruya muhatap olursun is icin konusurken , erkek arkadisiniz var mi burda , evli misiniz, yalniz mi yasiyorsunuz ,hani buyuk sehir ,yabanci ulke ,zor oluyordur kem kum ...
yahu sana ne , sanki cinsel hayatimiz is kalitemizi erozyana ugratacak ....
hani yoksa bilsin ki , turk erkegi olmadan bir kadin kadin gibi hissedemez ya , yurt disindayiz onlar gerekli lojistik destegi cani gonulden verecekler ...
genelleme yapmaktan hic hoslanmazdim ama ust uste binince butun deneyimler , erkegimizde is yok , onu anladim .
Welcome to the club:)) Ben cok girmiyorum onlarin icine. Tamamen anliyorum seni. Kendilerini yetistirememis tipler. Turkiye de yine de kaliteli tipler var ya. Yine de genelleme yapamam ben. Ingilizler daha soguk geliyor bana.
ben de girmiyorum ama karsilasmak zorunda kaldim son 1 haftadir :)
tabii ki turkiye de de cok hos, kadin budalasi olmayan kisilikli erkeklerimiz var , ama sayilari cok az ve maalesef biz kadinlar fazlayiz :))
ingilizler soguk diyince erol evgin in sarkisini hatirlattin bana, hani "bir de bana sor" diyor ya :).....bu alisik olmadigimiz sogukluk beni yedi bitirdi , ben hala anlatmaya ,degistirmeye calisiyorum ama olmuyor ...gene de kadina verdikleri deger , esitlik anlayislari onlara cekiyor bizleri ,yalan degil ...
bu arada ingiltere bolumunde yazini gordum , ordan maili ekliyorum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?