türk erkeklerinin türk kızlarına nefretlerii !!!!!!

pis oldukları konusuna bende katılmıyorum her milletin pisi temizi var zaten neticede avrupa kendini yeterince gelistirmis kisisel bakımlarına dikkat etmediklerini dusunmuyorum filmlerde bile adamlar her sabah dus alıyor demekki toplumda boyle bir alıskanlık varki filmlerinede yansıyor..turklerde de cok var dediginiz gibi deodarant kullanayı bilmeyen kisisel bakımına zerre dikkat etmeyen insanlar ki gercekten de cogunlukta

hayir yazin istanbul da metroya hic binmedim. Istanbul da yasamiyorum. Size kim tuvaletler banyonun icinde dedi ise istisna durumlari kast etmis sanirim.

Almanya nin en buyuk eyaletinde yasiyorum bas kenti ve uzatmak istemiyorum konuyu ama buraya ilk goc eden turkler bilirler ki evlerinde banyo olmadigi icin legenlerde yikanmislar evlerinde tuvalet olmadigi icin apartmanin 1 tane olan ortak tuvaletini kullanmislar sonuc olarak
avrupa banyo , hamam, tuvalet kulturunu bizden ogrendi.

hic merak etmeyin sizi yabanci arkadaslarimin karsisinda mahcup etmemek adina bundan sonra ozel bir caba sarf edecegim

yapmayın kızlar ya onlar pis ahahaha .onlarda bize pis derler merak etmeyin .önce ağda yapmayı öğrensinler sonra açsınlar ağzılarını .

Davulun sesi uzaktan kulağa hoş gelirmiş.İşte sen yazın gel bi istanbula o toplu taşıma araçlarını birkaç defa kullan kafandaki temizlik algısı toptan değişir.Şimdi diyosun ya aslında onlar pisti bizden öğrendiler falan diye.İşte o zaman da o leş gibi kokan insanlara lanet edersin gelin de almanya ya biraz temizlik öğrenin dersin içinden.

yapmayın kızlar ya onlar pis ahahaha .onlarda bize pis derler merak etmeyin .önce ağda yapmayı öğrensinler sonra açsınlar ağzılarını .

cnm onlar dıye bir şey yok, pis insan her yerde her cinste pistir..pis insanın ayrımı mı olur yaa

ay metrobüs çok iğrenç gerçekten ama .

ay metrobüs çok iğrenç gerçekten ama .

Hiç sorma canım ya bugün bu işkenceye avcılardan gayrettepeye kadar maruz kaldım.İndiğimde içimdeki hayat enerjisi kaybolmuştu.Tabi yol boyunca çıkan tartışma kavgalar da var.1-2 taciz olayı.Üffff kabus....

Valla kımın nasıl gordugu umrumda değil.Ben olanı soyluyorum.
Hee kultur konusuna gelınce turk kızlarının fızıksel ozellıklerını aşmışlar sıra kulturlerıne gelmış.
Sankı turk erkegı elınde kıtap gozunde gozluk 7/24 genel kultur pesınde
Kafaya bır ton joleyı surup agzında sakız cak cak gezen ve beyınlerıyle uckurları yer degıstırmıs bır erkek mılletı kalkıpta bıze laf soyleyemez
Yıne bu ulkenın kadınları cok daha ıyı kulturlu onlardan
En azından sokakta yuruken geğirmiyor tükürmüyor burnunu sılmıyor.
Leş gıbı ter kokularından otobuse bınemıyoruz.
Gercı bunlarda ınternet ortamında atıp tutuyor
Ben hıc real ortamda eleştirilerını gormedım.
Zaten gorsem yerın dıbıne sokarım orası ayrı
Daha dun polonyadan gelen kadın turkıye guzel ama erkeklerı kötü dedi.

Her mılletın pisi temızı vardır elbet ama cogunluk azlık farkı vardır.bız gunumuzden bahsedıyoruz orta cagdan ornek vermıyoruz zaten.Gunumuzdede bunlarda taharat muslugu dıye bırsey yok koltuk altı bıkını bolgelerını uzatırlar bu yuzden pis kokarlar.Şimdi kımse kalkıpta Türk kızlarıda pis demesın cok gulerım.2 kere avrupaya gıtmıs bırı olarak Türk kızları cıcek gıbıdır onların yanında.En basıdınden ruslar burda havuza gırdıgı zaman yalın ayak tuvalete gırdıkten sonra dırek havuza atlarlar.Ama türk kızı o ayağını yıkayıp terlıgını gıyıp oyle gıder.Bu olayı gozumle gordum ve sahıt oldum.En basıdınden buradan anlasılıyor ne oldukları.

Son düzenleme:
asıl komik olan şey bu kadar hakaretvari cümleleri kurdukları kezbanlığından kıroluğuna saydıkları türk kızlarıyla desti izdivaç yapabilmek için ter dökmeleridir...

sanki hiçbiri tenezzül etmiyormuş her birinin sevgilisi birer rus kızıymış gibi
kedi ciğer ilişkisine dönmüş.
ergen kafasından sıyrılamamışlar
çok komikler gerçekten

ben de bir kac laf etmezsem catlarim herhalde ! o kadar dolmusum ki , hele son 1 aydir turk erkegi basligi altinda topladigimiz ODUNLARDAN yaka silker oldum. ... maalesef erkegimiz bes para etmez bizim , valla ben utaniyorum artik turkum demeye..
yurt disinda yasayan turk kizi olup da ,tanistigi turk erkeginden tiksinmeyen nadir bulunur ....
bosuna degil yurt disindaki cogumuz yabancilarla cikiyoruz ,
bir kac gunden beri part time is icin bir kac turkle muhatap olmak zorunda kaldim , kalmaz olaydim.

adamlarin o kadar klise olmus ki bakis ve goz devirmeleri ...turk oldugunu anlayinca ( cv de ismi goruyor ya ) once bir yalak yalak guluyor , sonra sooylee gozleriyle butun vucuda bir tarama, goguslerde bir duruyor , sonra yardimci olmak isterizz tabii , siritisi ...

daha bugun bir tanesi , ( yakisikli ,kadin onun pesinden kosar ,o kadinin degil grubundan , sive istanbul sivesi ama gel gor ki hormonlar 7\24 seks e hazir, ) otobus duraginda tlf da arkadasla muhabbette, basini kaldirip bakmasiyla , abii dur bi yaa, cok guzel bir hatunla goz goze geldik , anlamadim olayi ,tekrar et demesi, sonra da gozlerini dikip bakmasi ...bunda ne var diyene soyle soyleyim , tecrubeyle sabittir , yabanci erkek seni begenirse hafifce gulumser , bu sana verecegi mesaj olur ama o kisi turkse seni orda gozleriyle soyar, gozunu oyle bir diker bakar ki iccamasir defilesine ciksan bu kadar bakilmazsin...
bir de su soruya muhatap olursun is icin konusurken , erkek arkadisiniz var mi burda , evli misiniz, yalniz mi yasiyorsunuz ,hani buyuk sehir ,yabanci ulke ,zor oluyordur kem kum ...
yahu sana ne , sanki cinsel hayatimiz is kalitemizi erozyana ugratacak ....
hani yoksa bilsin ki , turk erkegi olmadan bir kadin kadin gibi hissedemez ya , yurt disindayiz onlar gerekli lojistik destegi cani gonulden verecekler ...
genelleme yapmaktan hic hoslanmazdim ama ust uste binince butun deneyimler , erkegimizde is yok , onu anladim .

kedi ulaşamadığı ciğere... hesabı =) çoğu zaman istediklerini alamadıkları içindir o nefret duygusu ayrıca arkadaşın da dediği gibi öyle türk kızları varki bin tane rusa taş çıkarır ama işte o kız türk erkekleri için ulaşılmazdır ve erkekler de bundan dolayı kızı kötülerler.Ama ruslar ölemi? bayılıyolar türk erkekleri onlara baksn diye işte farkımızz...

Son düzenleme:

Welcome to the club:)) Ben cok girmiyorum onlarin icine. Tamamen anliyorum seni. Kendilerini yetistirememis tipler. Turkiye de yine de kaliteli tipler var ya. Yine de genelleme yapamam ben. Ingilizler daha soguk geliyor bana.

bence rus kizlarina bu kadar bindirmeyin . rusya kocaman bir ulke. biz moldovyalisindan ,ukraynalisina , litvanyalisina kadar hepsine topluca rus diyip isin icinden cikiyoruz ama kazin ayagi oyle degil.rusca konusuyor olmalari onlari iste rus kadini diye siniflandirmaya yetmez...

mesela moldovyalilar ,rusca konusuyorlar ama ekonomik ,sosyal kulturel her yonden rusyada ozellkle buyuk sehirlerinde yetismis ruslardan elma armut kadar farklilar,zaten beyaz rusya , belarus ya da ukrayna kadinlari kadar carpici fizik yapilari yok
turk kizi dediginizde ne anlayalim peki
istanbulda ( ya da buyuk sehirler diyelim ,eskisehir,izmir ,antalya gibi ) her turlu markayi goren ,giyen, ergenlik cagindan itibaren karsi cinsle tanisan ,konusan sosyallesen, boylelikle eline erkek eli degince kipkirmizi kesilip ,bocalamayan , hadi herkesin kullandigi tabirle ,cagdas yetisen diyelim , kizlar da turk kizi ,
kucuk , ya da (konya gibi mesela) buyuk anadolu sehirlerinde, dogu illerinde yetisen ya da istanbulda baba abi korkusuyla kapanan , karsi cinsle butun munasebetleri sinirlandirilmis ,yatakta tutuk, utangac, giyinmeyi ya sartlar elvermedigi icin ya da oyle gordugu icin bilmeyen , turk kizlari da var ,
kisacasi turk kizi derken neyi kastediyoruz, rus derken neyi,

evet slavlar irk olarak sansli , uzunlar ,kemik yapilari vucutlarina zerafet katiyor, yuz hatlari yumusak ,iste burunlar daha kucuk ,yuzleri daha uzun dar bunlarin icine zaten rus degil sadece slovaklar ,macarlar ,ceklerler de giriyor , biz turk kadinlarinin genelinde genis basen ,kisa bacak boyu olmasi vucutta ahengi bozuyor ..bir de ruslarin ,petersburg veasire gibi cocuk yasta cok iyi egitim verilen sehirlerinden gelenler var ki onlar zaten bizimkilere bakmaz ,,baksa da en egitimlisini ,yakisiklisini kapar ...
bence erkeklerle ilgili nefretimizi baska irklardan cikarmayalim :)
sezarin hakki sezara

Welcome to the club:)) Ben cok girmiyorum onlarin icine. Tamamen anliyorum seni. Kendilerini yetistirememis tipler. Turkiye de yine de kaliteli tipler var ya. Yine de genelleme yapamam ben. Ingilizler daha soguk geliyor bana.

ben de girmiyorum ama karsilasmak zorunda kaldim son 1 haftadir :)

tabii ki turkiye de de cok hos, kadin budalasi olmayan kisilikli erkeklerimiz var , ama sayilari cok az ve maalesef biz kadinlar fazlayiz :))
ingilizler soguk diyince erol evgin in sarkisini hatirlattin bana, hani "bir de bana sor" diyor ya :).....bu alisik olmadigimiz sogukluk beni yedi bitirdi , ben hala anlatmaya ,degistirmeye calisiyorum ama olmuyor ...gene de kadina verdikleri deger , esitlik anlayislari onlara cekiyor bizleri ,yalan degil ...
bu arada ingiltere bolumunde yazini gordum , ordan maili ekliyorum simdi

Türk erkeklerinin sayısı ekşi sözlükte yazan erkeklerle sınırlı değil.
Yine bi genelleme...
Yine bi yanlış düşünce...

Ekle konusalim:)) Tamam ekledim ne zaman online olursan:)

Son düzenleme:
Valla İtalya ya gittiğimizde metrolarda da berbat kokulara maruz kalmıştık....Zaten herkesin içinde rahatça gaz çıkarıp osurabiliyorlar :) Tuvaletleri de gayet pisti ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…