Moda Haberleri Türk Kızları Nasıl Giyiniyor...

bence ülkemizde herkes imkanına göre birşeyleri yapar yakıştırır.....en azından temiz giyinir,
gidin beş yıldızlı tatil köylerine avrupadan gelen bayanların erkek mi kadın mı olduğunu anlayamassınız,ne kilo ne giyim umurlarında bile değildir....bizim kadınlarımız ara sıra biraz abartıyorda olsa,güzel giyinir....

anlamadoğım olay 'Türk kızları' lafı.
yabancıların giyimini kuşamını bir ben bilmiyorumdur herhalde.
kızlar daha 15 yaşında topuklu giymeye başlıyorlar.makyajı dekoltesi tarzı markasıda cabası..
bizim miilletimiz nekadar meraklı kendi kendini kötülemeye.
oysa bence sadece azınlıkta var bu tip kızlar..

aynen canim katiliyorum kaydirigubbakcemile5

lise cagındaki cogu kızın yaslarından daha buyuk tarzları tercih ettikleri kesin ama filmlerdede goruyoruz dizilerde avrupadaki kızlarında bi farkı yok

Kadıköy dememdeki amaç sadece bir vurgu yapmak maksadıylaydı.. Burada ben Kadıköyde yaşayanlara yönelik her hangi bir yorumda bulunmuyorum.. Niye böyle tepki verdiniz anlayamadım...Bu kadar savunmacı olmayın..Bir saldırı yok burada ..Relaxxxx

Konuyu konuşalım tartışalım .....

abartili makyaja ben katilmiyorum o kadarda abartili degil yani ben hic rastlamadim lmaz:

Evet var , öyle bir makyaj yapılıp , öyle bir giyiniliyor ki 18-19 yaşındaki kızlar 30 yaşında görünüyor....

Ama işte bu tarz giyiniliyor , böyle bir yaşam tarzı benimseniyor diye , yok efendim Türk kızları şöyle böyle denilmesi beni sinirlendriyor...

Cemil Beye bakarsanız o zaman bütün Türk erkekleride kendi gibidir heralde kötükedihüso

bence türk kizlari cok güzel giyiniyorlar makyajida öyle abartili yapmiyorlar ne yani parfüm demi kullanmasinlar cok sacma cemil ipekci birde gidip rus kizlarini görsün gündüzleri bile neredeyse gece kiyafetleri ile dolasiyorlar hele makyajlari aman allahim tam bir felaket.bende sahsen cemil ipekcinin giyim tarzini hic begenmiyorum bir türk erkegi öylemi giyinir?

cok dogru tespitler var.bircok yabanci kiz ark.ve yurtdisinda yasadigim icin biliyorum..
genelde giyim ve dis gorunus olarak aynilar..kot mini etek ve sort,.(-20 derecede dahi ince corap ve miniden vazgecmezler.)),derin yirtmac,topuklu ayakk.yada cizme,gogus dekolte,file corap,kurk,jartiyer,beyaz pant..makyaj olarak sade ve dogallar.saclarda ayni; kahkul ve duz kesim.babet ve spor ayakkabi yok denecek kadar az.bize gore abartili ve rukusler.ama cuval giyseler bile donup bakarsin o ayriturk kizlari bence tarz giyiniyor,geneli makyaji guzel yapiyor.kendi stilini kendi yaratiyor..klasik ve rukus degil.gunduz gunluk hayatta olmasi gerektigi gibiler..yada gece biryere giderken..aksesuari da genelde kullaniriz.ama etek cok tercih edilmiyor is hayati ve ozel gunler disinda bence.

Son düzenleme:
eteğinde çok tercih edilmemesinin sebebi etrafta kroların ve tacizcilerin bulunması, her an herşey olabilir korkusuyla şahsen ben dışarıda giyenemiyorum. sadece iş yerinde. oda servisle işe gittiğim için servise 100 m mesafem var yinede o kısacık yolda bile laf yiyorum, file desenli çorap giyiyorsun öküzler aa kadına bak bacaklarında çiçek açmış diyorlar,, nasıl giyineceksin. türk kızları çok tarz giyiniyor bencede, herkesin kendi stili var, sadece modaya bağımlı değiller,

aslında dısardan bakılınca oyle gorunebılır ama oglen spor gıyebılırler cok dogal ama aksam gece bır yere gıttıgınde yakısanı gıymek dogru degılmı? bence spor ve klasıgı ayırt edıp yerınde gıymeyı basarabılıyorlarsa helal olsun ... bence turk kızları gıyınmeyı bılıyor! evet makyaj yapıyorlar genc kızlar abıkı yapıcaklar tabıkı suslencekler. saclar boyalı ne guzel ıste ılla saclar beyazlayınca mı boyamalı..:) bakımlı olmak suslu olmak gıbısı mı var ...

Türk kızları giyinemiyor. Pahalı, prestijli çakma çantalar, ayakta ugg, %90ına yakışmıyor, her yanlarından etiket, amblem akıyor, bir çoğu çakma, kendini belli ediyor, küçük kadınlara değinmek istemiyorum, mide bulandırıyor, ailelerin telkinde bulunması gerçeği ortada.

kesinlikle bence türkiyenin yüzde sekseni hatta dahada fazlası giymeyi bilmiyor.:teselli:
bana göre1. yanlış marka olarak zara mango bershka bunlar marka sanılıyorlmaz:
ne yazıkkı bunlar bana göre marka değil kalitede değil,:1shok:
insanlar osmanbey firmaları ile hiç mi hiç tanışmamışlar uluslararası modanın bir kısmı sadece avmlere taşınıyor.
evet bunu şurdan şurdan aldım demek için alınıyor hatta bazıları kıyafetlerine başka kıyafetlerin amblem yada etiketlerini yapıştırıyorlar.delikafadulden
herkez modayı takip etmek zorunda değil, güzel olmasada moda diye giymek başkalarının tesiri altında kalmaktan başka birşey değil.kaydirigubbakcemile3
ben ümraniyede büyük caddeyi herkez bilir, orda işim vardı arabayı park ettim içinde yaklaşık yarım saat oturdum arkadaşı beklerken düşündüm izledim, gerçekten marka giyip berbat giyinenler ve bunları marifet sayan çok insan geçti önümden kullandıkları eşyalar güzel ancak kombine hiç yok.
hele seri sonu ürünlerde evi dolduranlar zaten onlara pek birşey kalmadı diyecek:1rolleyes:​

ha bence herkez kendi tarzını belirlemeli
klasik modern yada spor bunlar karıştırılabilir..
mesela tasarım aşamasında ben spor capri, üstüne tüylü yelek içine uzun kollu sweet kol çantası ve altına topuklu ayakkabı yapmıştım ve çok beğenilmişti .
bana göre çokta yakışacak birşey tabiki böle klasik topuklu değil daha spor uçuk tonlar .

Son düzenleme:
15-22 yaşlarında gennç ve türk kızları gece nasıl dışarı çıkıyolar anlamıyorum her gece gece değildir heralde değil mi :) nadirdir

arasıra mı makyaj yapıyorlarmış :S yahu şu an 24 yaşındayım ama eskiden daha çok makyaj yapardım.
türk kızları bence de giyinmeyi bilmiyorlar. gerçi bilsende rahat ettirmiyorlar. ama o yün tuniklere kalın kemerler,adi topuklu çizmeler, kötü takılar vs vs
parfümlerinden saç boylarına kadar aynılar. ama bence güzeller...

türk kızlarına gelene kadar ohoo.. tamam bizimkilerde ani bir değişim oldu kabul de, ben mtvyi açıp da gençlerin hayatının konu olduğu programları izlediğimde dibim düşüyo. daha 16sına girmemiş kızlar nerdeyse 30 gösteriyolar. my sweet sixteen di galiba programın adı. mtvye form doldurup gönderiyolar, mtv de kura ile birini seçip onun 16. doğum gününü hazırlıyor ve bu doğumgünü için yapılan hazırlıkları bir bir çekiyor. biz de o kızların hayatına şahit oluyoruz. amanın doğumgünü falan geçtim, normal hayatta hem kızlar hem arkadaşları hem de sokaktaki kızların durumu feciiiiiiiiiiiii.. hoş bizimkiler de muhtemelen bikaç sene sonra öyle olacak ama. ne bileyim.

Siz burdaki kizlari bir gorseniz, 15-20 yas gurubu yok sanirsiniz.Kucucuk kizlarin bile gozgusleri var, yiyeceklerden mi, hormonlardan mi desem:1no2:
makyajlarina cok dikkat etmedim ama kiyafetleri hic hos degil..Yasa uygun giyinilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…