- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
- Konu Sahibi no.comment
-
isabet..kesinlikle bence türkiyenin yüzde sekseni hatta dahada fazlası giymeyi bilmiyor.:teselli:
bana göre1. yanlış marka olarak zara mango bershka bunlar marka sanılıyorlmaz:
ne yazıkkı bunlar bana göre marka değil kalitede değil,:1shok:
insanlar osmanbey firmaları ile hiç mi hiç tanışmamışlar uluslararası modanın bir kısmı sadece avmlere taşınıyor.
evet bunu şurdan şurdan aldım demek için alınıyor hatta bazıları kıyafetlerine başka kıyafetlerin amblem yada etiketlerini yapıştırıyorlar.delikafadulden
herkez modayı takip etmek zorunda değil, güzel olmasada moda diye giymek başkalarının tesiri altında kalmaktan başka birşey değil.kaydirigubbakcemile3
ben ümraniyede büyük caddeyi herkez bilir, orda işim vardı arabayı park ettim içinde yaklaşık yarım saat oturdum arkadaşı beklerken düşündüm izledim, gerçekten marka giyip berbat giyinenler ve bunları marifet sayan çok insan geçti önümden kullandıkları eşyalar güzel ancak kombine hiç yok.
hele seri sonu ürünlerde evi dolduranlar zaten onlara pek birşey kalmadı diyecek:1rolleyes:
isabet..
nereye gitsem zara,mango.. vs gözüme giriyor bu markalar..
ispanyollar topluyor parsayı..
hele ki bunların ayakkabı ve çizmeleri öldürüyor beni.. çok adi oluyor o çin malları..
modayı takip etme taraftarıyım ama birşeyi de es geçmemek kaydıyla.. bazen moda herkesin aynı kıyafeti giyip dolaşması olabiliyor.tehlike orda başlıyor..
osmanbey mağazaları derken nişantaşı,rumeli cad tarafını mı kastettin? biraz açsan..
Ben de herşeyi yerinden alma taraftarıyım...
Ayakkabıyı ayakkabıcıdan, kotu hususi kot satandan, trikoyu triko satan yerden...
a.s
İspanyol markalarını maalesef İtalya'da kimse giymiyor adi diyip bakmıyorlar bile a.s
Bu konuda haklısınız...
Sadece ucuz ve değişik birşey olunca oralardan 1-2 şey alıyorum...
aynı fikirdeyim..
hele bu markaların outletleri var.. yırtık prıtık paçavraları bile satışa sunuyorlar..müşteriye hakaret gibi..(optimum avmdeki mağazaları mesela)
avrupada talep görmedikleri de dediğiniz gibi aşikar..
bir de uluslararası düzeyde müthiş bir sirkulasyon var bu mağazalarda.. seri sonu indirim zamanlarında çaktırmadan indirim etiketi kazımış bakmışlığım çoktur.. altında italyanca olarak indirim 25Euro...falan filan yazar..orda satmamış buraya postalanmış resmen..
kaydirigubbakcemile3 Hiç şaşırmadım!
Biliyorum optimumdaki o rezil malları...
:sinifsinif:
Resmen aşağılama bu... ohaoldumsmile
Hele ki üstünde çizikler kendinden geçmiş malları koydurmuyorlar mı rafa?
Millet de gidip almıyor mu şok geçiriyorum...
alsanaalsanasmile
Bizim gibi birkaç böyle düşünenin dışında herkes bir düşünüyor...
Ne düşünsek faydasız...
alsanaalsanasmile
Avrupa'ya bakinca ki Turk insani modada Avrupa'yi taklit eder ya da ornek alir... Avrupa'da 13 yasinda cocuk 10cm topukluyla okula gider gogus dekoltesi etek boyu falan zaten... gunluk hayatta rahatliktan uzak (tabi belki onlar rahattir) bizim gece kulubunde giydigimiz kiyafetleri kullanirlar, ve bu son derece komik bir goruntu olusturur. ve marka tutkusu bizde degil onlarda baslar, bize gecer :) onlar da alisveris tutkusu ile sacma sapan ulkeleri zengin ederler, onlarin da en cok alisveris yaptiklari magazalarin urunleri cinden hindistandan turkiye fas tunus gibi ulkelerden gelir... vs vs...Sadece bir sehirle sinirlanamaz Turk kizi, geneli olabildigince sade dogal giyiniyor. Normalde makyaj yapmak, sac boyatmak, topuklu ayakkabi giymek vs. bunlar belirli bir yastan sonra yapiliyor... bir cok kiz topuklu ayakkabiyla makyajla mezuniyet gecesinde, belki dugununde tanisiyor vs... tabikii markadan makyajdan giyimden anlamayan buyuk bir cogunluk da var (ama bunlarin sebepleri de var) sadece turkiye'de degil ki? turk kizlarinin olumsuz elestiriye maruz kaldigini dusunuyorum...
Türk kızı mı abartılı giyiniyor?(İstisnalar kaideyi bozmaz) İpekçi'ye ülke dışına bir göz atmasını öneriyorum.O zaman fikrini kesinlikle değiştirecektir boshayallersmile .Görüldüğü üzere yaptığı bu tespit kesinlikle oldukça küçük bir kesime yöneliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?