Moda Haberleri Türk Kızları Nasıl Giyiniyor...

Turk kizlarini bilmiyorum ama burdaki yabanci kizlar gercekten abartiyorlar
okulda gece kulubune gider gibi giyiniyorlar hem yaz hem kis =)

Turkiye deki Turk kizlarini bilmiyorum ama burdaki Turk kizlari giyinmesini biliyo bence ama dediginiz gibi makyajla biraz abartiyolarr

bence çoğu kişi giyinmesini bilmiyor. vucut tipinden haberi bile yok. hangisi modaysa onu giyme cabasında. ancak vucudunu iyi tanıyan. yüzüne neyin yakıştığını bilen ve en önemlisi yaşının insanı olan kişiler de yok değil. ve bu kişiler hemen fark ediliyorlar. :)

bence , 17-20 yaş aralığındaki kızlarımızın en büyük hatası abartılı topuk , sanki aynı kuaförden çıkmışlar gibi sarı saç renk tercih etmeleri ve hepsinin yana kıvrılmış havada uçan kahkül modelini kullanmaları , çok itici.. :1closedeyes:

bence bu Türk kızlar ile ilgili değil yaşla alakalıdır.
Dikkat edilirse bir çok ülkede 16-21 yaş arası genelde abartılı giyinir, çünkü tam kendilerini bulma çağıdandırlar ve bir çoğu çocuk, kelimesinden hiç hoşlanmaz kendileri için.

Bence Tarzina uyarsa neden oLmasin.. Kimisi Biraz Fazla makyaj ile Süper görünüyor digerine Yakismiyor.. Cok kücük Yasda oLan kizlarimiza ne demeli 14 -15 ile sanki dügüne gider gibi okuLa öyle Süsleniyorlar bence bu abartiLi.. Yasina uygun ve Tarzina uymasi lazim..

türk kızları güzel giyiniyor modayı takip etmeye çalışıyor
ama bence makyaj konusunda bazıları çok başarısız
hele o günlük kullanımda dışa doğru kıvrılmış saçlar ya da maşalı düğüne gider gibi saçlar çok abartı duruyor bence

ben ingilteredeyken (2004de döndüm, 15yaşımda) biz orda korse giyerdik arkası ipli, altına dar kot
şimdi diyorum ki aman yarabbim naapmışım ben, ama bütün arkadaşlarım giyiyodu, ee özenmişim heralde... o yaşta ne anlicam ki?
neyse uzun lafın kısası, abartılı makyaj ve saç modelleri görüyorum genel olarak, veya baştan aşşagı pembe giyinme, 18 yaşında leopar desenli kıyafetler ayakkabılar falan, veya hergün fönlü/maşalı saç
ay ne biliym güzel gelmiyo bana acıkcası
zevk meselesi, öyle mutlu oluyolarsa ve öyle beğeniyolarsa öyle devam etsinler, belki onlarda ay hiç kadınsı değil ıyy şuna bak diye bizi eleştiriyorlardır kim bilir
veya benim gibi bi kaç sene sonra ay biz naapmışız derler =)

Eklentiler

• $korse-237x300.webp
    9 KB · Görüntüleme: 77
Yurtdisindaki kizlarin giyiminin yaninda turk kizlarina kokos demek ayip artik...

Gece disari ciktiklarinda daha fazla makyaj yapmlari da normal bence.. Benim okulumdaki kizlarin yuzundeki makyaji ben daha turkiye de hic gormedim... Okula gitmeden bir saat erken kalkip takisini kiyafetine uydurup 10 larca topuklu ayakkabisindan hangisini giyecegine karar verip ona gore de makyaj yapiyolar... Ben kendimi bakimsiz hissediyorum

1 tanesinin yuzunde sivilce yoktur bi tane ciktimi da kiyameti koparirlar 10 kat kapatici surulur..
Turk kizlari kokos degil bence kiyaslama yaptigim zaman herseyi olmasi gerektigi gibi yapiyorlar:)

Ben İstanbul'da üniversitede son sınıfta okuyorum benim sınıf arkadşlarımdan gayet güzel şık ve uyumlu abartlıı olmayanlar da var ama çok abartı olanlar da var. Bunda bir genelleme yapılamaz bence. Sadece şu var geçen gün kuzenimin kızının arkadaşlarında dikkatimi çekti 13-14 yaşındaki kızların üniversiteye giden kızlardan farkı yok bakım saç baş giyim ve makyaj konusunda . Bu bence abartı 13 yaşındaki kızla 22-24 yaşındakinin yaptıkları aynıysa bir sorun var gibi.

Son düzenleme:
cemil ipekci once kendi tipini duzeltsin sonra millete laf atsin.

herkes nasil mutlu oluyorsa o sekilde giyinsin, sorun yok.

Son düzenleme:
Acikcasi ben kizlarimizin giyimini pek begenmiyorum. Kendi tarzlarini yaratmiyorlar, hepsi ayni fabrikadan cikmis gibi. Bu kis nereye baksam ayni model giyinmis genc kiz; tunik, tayt, altina cizme, kolda veya capraz takilmis her yerde bulunan model canta. Hele leopar desenli kiyafetler, ayakkabilar, cantalar... Bir genc kiza en son yakisacak sey. Bir de sporla abiyeyi karistiranlar var. Kotun üstüne spor bluz veya ceket, altina spor ayakkabi, tamam iyi güzel ama kulakta yanyana dizilmis pirlanta küpeler. Oldu mu simdi ya... Zaten bijuteri takilarini oldum olasi sevmemisimdir. Kizlarimiz bunlara bayiliyor ama. Sikir sikir, iri boncuklu takilar genc kizlarda cok kötü duruyor. Bahsettigim ucuz taki, pahali taki degil ; basit görünümlü bijuteri takilari.

Özellikle makyaj konusunda iyi degiller. Yüzlerini fondötenle kapatip agir göz makyaji yapiyorlar. Bu yaslarini oldugundan büyük gösteriyor. Ayni sey kaslar icin de gecerli. Kaslarina kavis vermek icin cok ugrasiyor bir cogu. Bu da yasi büyütüyor ve masumiyeti aliyor.
Vee en kötüsü de sari sac. Kara kasli kara gözlü kizlarimizda dibi gelmese bile boya oldugu kendini belli ediyor. Altin sarisina boyali yapili saclar altinda kara kas kara göz, gercekten itici. Halbuki koyu renk sacin asaleti hic bir sac renginde yok...

Özgün olup kendi tarzini yaratan cok az görüyorum. Herkes birbirine benzemek icin ugrasiyor. Keske insanlar kiyafetlerini kendileri tasarlayip, diktirseler. Ne güzel herkesin zevkini, tasarisini görmüs olurduk.

Bunlar benim gözlemlediklerim, Izmir'de yasiyorum. Izmir'de bir cok kadin böyle. Kücük yerlerde yasayanlar sürekli makyajsiz, dogal kizlar gördügü icin böyle düsünmeyebilir. Ayrica bunlar sokakta, magazada, otobüste gördüklerim, yani durumu cok iyi olan kizlardan degiller. Abartili giyinmek icin illa zengin olmak gerekmiyor. Bir cok pahali markanin sahteleri her yerde, pazarlarda bile satiliyor.

Ben normalde istanbul'da yaşıyorum ama ailem küçük bir şehirde yaşıyor. sıksık ziyarete giderim. küçük şehir olmasına rağmen buradaki kızlarda öyleler. bende genç bir kızım ama abartı giymemeye ve herkes gibi giyinmemeye özen gösteririrm. makyaj konusunda da her zmn doğal görünmeyi tercih ederim. ama dediğiniz gibi kızlar kalıp gibi fondötenler, kabarık maşalı saçlar kullanıyorlar. parfümleri üstlerine boca ediyorlar. çok itici. kendi güzelliklerini kaybediyorlar böylece. ve benim gittiğim ülkelerdeki gözlemlerime göre bu kadar tektip giyinme, abartı makyaj türk kızlarında var. tabiki yabancı ülkelerin kızları da çok büyük gösteriyorlar ve abartılılar ama bana bu onların yapısıymış gibi geliyor, uğraşılmış bir büyük görünme değil yani. oralardaki kızlar daha rahatlar, daha özgün, daha cıvıl cıvıl renkli giyiniyorlar bence. yaşlarına göre. tabi makyajda yapıyorlardır ama bu makyajın dudak parlatıcısı allık tarzı şeyler olduğunu düşünüyorum.

küçük yaştaki kızların kadınsı giyimesi bi ton makyaj yapması hiç hoşuma gitmior gercekten ya.ben 18 yaşımda makyaj nedir bilmezdim şimdikiler ortaokulda başlıorlar valla..ama hiçyakışmıo..

ister istemez modadan etkileniliyor, cunku piyasada baska birsey bulmak imkansiz hale geliyor.
ben modaya cikan seyleri almama taraftariyim. her ne kadar kendim modayi takip etsemde tipa tip ayni dolasmak istemem. insanin kendin gore bir tarzi olmasi gerek. modaya uymak degil maksat, maksat uzerine yakisani giymek olsa gerek.

İstisnalar da vardır onları tenzih ederim ama genelde bence de 13-14 yaş 20 lerde 20 yaşındakiler 30 larda gibi giyiniyor abartı çok. Bi de kimse vücut tipini göz önünde bulundurmuyor.Halbuki yakısan var yakışmayan var. ne modaysa onu giyiyor. bi ara dar kot modaydı afedersiniz düşük bel tee neresine kadar görünüyor bütün kızlar giyiyordu şimdi de taytları kısacık bluzlarla giyiyorlar.Başörtülü kızlarda da aynısı ne model baş bağlamak modaysa hoop hepsi öyle bağlamış Anlamıyorum ki bu kızlara ordu talimat filan mı yolluyo böyle giyinilecek diye? Sabah bi kalkıyorsun bütün kızlar aynı.
Geçen 2 beyle bi kafede oturduk cebecideki üniversite binalarının hemen karşısında bol miktarda üniversiteli vardı pek bildigimiz bi ortam değildi öyle denk gelmişti. O kızlar benden bi 7-8 yaş küçükler. beylerden biri diğerine bu ne yaa fabrikadan cıkma gibi hepsi aynı diye espri yaptı geçekten de öyleydi yani kızamadım ki genelde kızların vücutlarına filan yorum yaptırtmam yanımdaki arkadaşlara; onlar da büyükler ve üniversiteli kızlara daha çocuk gibi bakıyorlar ama kızlar hiç öyle değil ki maşallah saç makyaj hepsi coşmuş.
Günlük hayat için aşırı göz makyajını anlamıyorum mesela. Herkesin saçları maşalı ve perçemli bu da tek tip ve herkese gitmiyor. Bazısında o sacı zorla o hale soktugu çok belli nadiren doğal ve hos duruyor o dalgalar.
herkesde ya kırmızı oje herkesin çantası ayakkabısı aynı halbuki cok renkli cok değişik fizikte hatunları olan bir memleketiz cok hoş şeyler çıkabilir.Kızlarımız markaların çakma ürünlerini ve moda diye satılan şeyleri giydiklerinde kendilerine trend giyinmişim diye daha çok güveniyorlar ma asıl yaşlarına fiziklerine göre giyinseler tarzları olsa daha cok özgüven veren bişey bence.

kesınlıkle katılıyorum .turk kızları kadar abartıya duskun baska bır mıllet daha yok .ortalık 15-17 lık kucuk kadınlardan gecılmıyor sıkır sıkır gıyınıp platform topuklular gıyıyorlar.19 yasından sonra bunların normal oldugunu lakın abartılmaması gerekıyor.leopar ne kadar da moda oldu deselerde hıc kabullenemedım hıc sevemedım.hele kı coluk cocugun uzerınde leoparı gorunce o ucuz goruntulerden tıksınıyorum desem yerıdr
dedıgıız gıbı herkez aynı fabrıkadan cıkmıs gıbı,cok afadersınız sıdık yarıstıyorlar bırbırlerıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…