Turkan88'in Diyet Günlüğü

turkan dıyetısyenler dıyo bacım yogurt karın yaglarını ozellıkle erıtıyomus dıyet yogurt aldım ben her menumde vardır...

iyi de bana gore niye kapattin ki bilgisayarini? ilk degil yaaa 2. gunum bu gun.
donerden sonra agzima hic bir sey koymadim, ki yatana kadar da koymam. yesil cay iciyorum.[/QUOTE]

YOO,SANA GORE KAPATMADIM,SANA CEVAP YAZMAKCIN ACTIM,COK SINIRLENDIM,YAPMA GUZELIM,BIRAZ DIKKATLI OL EMI?

kızlar hadı waka waka yapalım shakıradan
oh atalım gobeklerımızı...

donerden sonra agzima hic bir sey koymadim, ki yatana kadar da koymam. yesil cay iciyorum.

YOO,SANA GORE KAPATMADIM,SANA CEVAP YAZMAKCIN ACTIM,COK SINIRLENDIM,YAPMA GUZELIM,BIRAZ DIKKATLI OL EMI?[/QUOTE]

kendime karsi cocuk muamelesi goruyorum. zayiflamaya geldim azar isitmeye diyil emi :) o yediyim son donerdi. ondan sonra bolbol su ictim, simdi de yesil cay iciyorum :) aciksam da yemem zira bu gunluk limitimi asdigimi dusunuyorum.

YOO,SANA GORE KAPATMADIM,SANA CEVAP YAZMAKCIN ACTIM,COK SINIRLENDIM,YAPMA GUZELIM,BIRAZ DIKKATLI OL EMI?

kendime karsi cocuk muamelesi goruyorum. zayiflamaya geldim azar isitmeye diyil emi :) o yediyim son donerdi. ondan sonra bolbol su ictim, simdi de yesil cay iciyorum :) aciksam da yemem zira bu gunluk limitimi asdigimi dusunuyorum.[/QUOTE]

dost aci soyler canim benim.ben senin iradeli olmani istiyorum,yoksa derim ki bananeeeeeeeeee.........

kızlar hadı waka waka yapalım shakıradan
oh atalım gobeklerımızı...

When you fall get up, oh oh
If you fall get up, eh eh
Tsamina mina zangalewa
Cause this is Africa
Tsamina mina, eh eh
Waka waka, eh eh
Tsamina mina zangalewa
This time for Africa
kis kis gobek kis kis, yallah yaglar yallah

When you fall get up, oh oh
If you fall get up, eh eh
Tsamina mina zangalewa
Cause this is Africa
Tsamina mina, eh eh
Waka waka, eh eh
Tsamina mina zangalewa
This time for Africa
kis kis gobek kis kis, yallah yaglar yallah

oh oh yandan benım gobek ve yanlar varda ondan

Benim sorunum aşırı yemek yeme huyum yok.Ama sanırım vücudum bu yüzden diyetlere karşı direnç oluşturdu.Kilom sabitlendi gitmiyor.

bir aydır yürüyüş yapıyorum bol su içiyorum ekmeği kestim sadece kahvaltıda bir dilim çavdar ekmeği akşam yemeğinde kepek ekmeği yiyorum tam bir çay triyakisi olan ben çayı azalttım şekeri tamamen kestim onun dışında herşeyi yiyorum sadece porsiyonlarımı azalttım bir aydır 3,5 kilo verebidim ve bir 6 kilo daha vermek istiyorum deneyimlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…