benim bugunum
kahvaltida:1 yumurta,1dilim ekmek,1/4 elma,kk kadar peynir.ve once,sonra,yesil cay
ogle:2 kepce etli kuru fasulye,1 dilim ekmek,kk kadar peynir(canim cekti),3/4 elma,1 avuc badem.
aksam:kk kadar peynir,el kadar ikikat katlanmis yufka,yesillik(taze sogan,kisnis,dereotu,nane falan)15 tane badem.ve de bol bol su ictim bugun.1.5 litre olmusdur.uyuyana kadar 2ye tamamliycam INSAALLAH.BIRAZDAN YESIL CAYIMI ICICEM.VE DE SPORUMU YAPARAKTAN GUNU KAPATICAM.
ay kızlar süpersiniz hadi bakalım devam devam
ama nedense ben baya acıktım bugün ya yemekten önce yeşil çay içeyim bari yoksa durduramıcam kendimi
bol bol su iç canım ve bolca yeşillikli salata yap onu ye önce bi bakmışın tıkanmışın
doğru sölüyosun cnm ben aslında bugün akşam yemeği olarak kocaman bi salata yapayım istediğim kadar yerim :))))))
rejimde salatada sınır yok nasıl olsa :))))
ay kızlar süpersiniz hadi bakalım devam devam
ama nedense ben baya acıktım bugün ya yemekten önce yeşil çay içeyim bari yoksa durduramıcam kendimi
mrb bayanlar bende 6 ay önce sezeryanla doğum yaptım şuan 8 kilo fazlam var size katılabilirmiyim
ay ay kiyamam ben sanaa,tabikide katilabilirsin guzelim..bununcin yazik etme gozyaslarina,soyle bakiyim,kilon,hedefin,baslama tarihin,karalimisin,emziriyormusun?
arzuaytende burdaymissss,hos geldin canim,menulerimizi okudunmu,nasil buldun?sen ne yapdin bakiyim bugun?
hayır canım emmiyo bebişim yeni bıraktı daha doğrusu bırakmak zorunda kaldı yavrum sütüm çok azalmıştı
hayır canım emmiyo bebişim yeni bıraktı daha doğrusu bırakmak zorunda kaldı yavrum sütüm çok azalmıştı
selam herkese. bu saat oldu ancak elime alabildim bilgisayarın yoğundum bütün gün. menüleri okudum süpersiniz valla bu ne azim
hepiniz çok iyi gidiyorsunuz. yeni katılan arkadaşlar da var ne güzel herkes hoşgelmiş.
bende yediklerimi yazayım benim genelde aynı oluyor ama:
sabah 07:30
yarım domates, yarım salatalık
5 zeytin, ince dilim peynir
2 dilim kepek ekmeği, yeşil çay
ara 11:00
1 elma, 1 ayran
öğle 12:30
2 kepçe mercimek çorbası
6 yemek kaşığı ıspanak
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
ara 16:00
1 elma
1 su bardağı süt
2 ceviz
akşam 18:30 (şimdiden yazayım)
2 kepçe çorba
4 yemek kaşığı kepekli makarna
2 köfte büyüklüğünde balık
yağsız salata
ara 21:00 (şimdiden yazıyorum bunu da)
1 elma
1 çay bardağı süt
su 2 litreyi geçti halada içiyorum. yeşil çay da gün bitene kaar 4 ü tamamlarım herhalde.
fazla spor yapamadım yemekten sonra yürüyüşe çıkarım 1 saat o kadar.
şuanki klom 65 hedefim55 başama tarihim yeni 25.4.2012
yazik ya annesutu gibisi varmi.
arzuaytende burdaymissss,hos geldin canim,menulerimizi okudunmu,nasil buldun?sen ne yapdin bakiyim bugun?
superrrrrrrrr,sen bu menuyle hic ac kalmazsin,bu menuyle de 10 kilo zayifladin,oylemi.harika meni bence.
tamam cnm,ama baslama tarihini bugun olarak giricem,yani bize katilma tarihi olarak.
selam herkese. bu saat oldu ancak elime alabildim bilgisayarın yoğundum bütün gün. menüleri okudum süpersiniz valla bu ne azim
hepiniz çok iyi gidiyorsunuz. yeni katılan arkadaşlar da var ne güzel herkes hoşgelmiş.
bende yediklerimi yazayım benim genelde aynı oluyor ama:
sabah 07:30
yarım domates, yarım salatalık
5 zeytin, ince dilim peynir
2 dilim kepek ekmeği, yeşil çay
ara 11:00
1 elma, 1 ayran
öğle 12:30
2 kepçe mercimek çorbası
6 yemek kaşığı ıspanak
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
ara 16:00
1 elma
1 su bardağı süt
2 ceviz
akşam 18:30 (şimdiden yazayım)
2 kepçe çorba
4 yemek kaşığı kepekli makarna
2 köfte büyüklüğünde balık
yağsız salata
ara 21:00 (şimdiden yazıyorum bunu da)
1 elma
1 çay bardağı süt
su 2 litreyi geçti halada içiyorum. yeşil çay da gün bitene kaar 4 ü tamamlarım herhalde.
fazla spor yapamadım yemekten sonra yürüyüşe çıkarım 1 saat o kadar.
evet canım aynen. hiç aç hissetmiyorum kendimi gün içinde. ama işte bazen o tatlı yeme isteği çok aşırı oluyo bir de ben tatlı çikolata yemeyi çok seven biriyim. zaten doktorum da 15 günde bir kez sütlü tatlı yiyebilirsin dedi. o hakkımı ne zaman kullanırım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?