Turkan88'in Diyet Günlüğü

ohhhhh gitsin kilolar

doğru sölüyosun cnm ben aslında bugün akşam yemeği olarak kocaman bi salata yapayım istediğim kadar yerim :))))))
rejimde salatada sınır yok nasıl olsa :))))

evet canım şimdiden sana afiyet olsun :)
bende yürüyüşe çıkıyorm 1saat sonra görüşmek üzere inşallah canlarım

ay kızlar süpersiniz hadi bakalım devam devam
ama nedense ben baya acıktım bugün ya yemekten önce yeşil çay içeyim bari yoksa durduramıcam kendimi

hakikaten de yesil cay benim acligimi kesiyor,ic onu,sonra denin yazmistim ya aksam yemeyimi durum yapdim kucucuk yukanin icerisine biraz peynir bolllca yesillik doldurdum,oyle bi doydum ki,doydugumda da krndimi kotu hiss ediyorum cokmu yedim diye,ama midemi oyle iyi kandiriyorum,arti bademim,o da beni tok tutuyor.

mrb bayanlar bende 6 ay önce sezeryanla doğum yaptım şuan 8 kilo fazlam var size katılabilirmiyim

bende şuan yeşil çay içiyorum açlığımı kesiyor biraz birde sabah 1tane tost yedim domates salata okadar ama ben kahveden vazgeçemiyorum bugunluk yediğimşeyler bukadar

ay ay kiyamam ben sanaa,tabikide katilabilirsin guzelim..bununcin yazik etme gozyaslarina,soyle bakiyim,kilon,hedefin,baslama tarihin,karalimisin,emziriyormusun?

hayır canım emmiyo bebişim yeni bıraktı daha doğrusu bırakmak zorunda kaldı yavrum sütüm çok azalmıştı

arzuaytende burdaymissss,hos geldin canim,menulerimizi okudunmu,nasil buldun?sen ne yapdin bakiyim bugun?

selam herkese. bu saat oldu ancak elime alabildim bilgisayarın yoğundum bütün gün. menüleri okudum süpersiniz valla bu ne azim
hepiniz çok iyi gidiyorsunuz. yeni katılan arkadaşlar da var ne güzel herkes hoşgelmiş.
bende yediklerimi yazayım benim genelde aynı oluyor ama:

sabah 07:30
yarım domates, yarım salatalık
5 zeytin, ince dilim peynir
2 dilim kepek ekmeği, yeşil çay

ara 11:00
1 elma, 1 ayran

öğle 12:30
2 kepçe mercimek çorbası
6 yemek kaşığı ıspanak
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği

ara 16:00
1 elma
1 su bardağı süt
2 ceviz

akşam 18:30 (şimdiden yazayım)
2 kepçe çorba
4 yemek kaşığı kepekli makarna
2 köfte büyüklüğünde balık
yağsız salata

ara 21:00 (şimdiden yazıyorum bunu da)
1 elma
1 çay bardağı süt

su 2 litreyi geçti halada içiyorum. yeşil çay da gün bitene kaar 4 ü tamamlarım herhalde.
fazla spor yapamadım yemekten sonra yürüyüşe çıkarım 1 saat o kadar.

superrrrrrrrr,sen bu menuyle hic ac kalmazsin,bu menuyle de 10 kilo zayifladin,oylemi.harika meni bence.

yazik ya annesutu gibisi varmi.

haklısın canım anne sütü gibisi yok ama ne yaptımsa olmadı içmediğim bitki çayı hoşaf kalmadı dun birde misafirliğe gitmiştim orda 2 yaşında bi çocuk hala annesinin memesini istiyordu bana seninki emmiyormu dediler kendimi çok köyü hissettim suçlu gibi anlatamam sana sanki bebeğime acıdılar yaaa çok kötü oldum inan ama ben emzirmeyi hep istedim

arzuaytende burdaymissss,hos geldin canim,menulerimizi okudunmu,nasil buldun?sen ne yapdin bakiyim bugun?

superrrrrrrrr,sen bu menuyle hic ac kalmazsin,bu menuyle de 10 kilo zayifladin,oylemi.harika meni bence.

evet canım aynen. hiç aç hissetmiyorum kendimi gün içinde. ama işte bazen o tatlı yeme isteği çok aşırı oluyo bir de ben tatlı çikolata yemeyi çok seven biriyim. zaten doktorum da 15 günde bir kez sütlü tatlı yiyebilirsin dedi. o hakkımı ne zaman kullanırım bilmiyorum

ne kadar da saglikli bir diyet listesi bu. not aldim hepsin, benda artik boyle yaparim insaALLAH. ya ben bu gun cok kotu bir sey yaptim ara ogunde diyeti bozub doner yedim cok pismanimmmmmmmm

benim canim da cikolata,sonra donduyma,sucuklu yumuyta ,mayonezli salatalar da cekiyoooooooooooooooor,ki ben bunlari son gunlere kadar deli gibi yerdim,ah doymak bilmeyen miydem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…