Turkan88'in Diyet Günlüğü

kendime karsi cocuk muamelesi goruyorum. zayiflamaya geldim azar isitmeye diyil emi :) o yediyim son donerdi. ondan sonra bolbol su ictim, simdi de yesil cay iciyorum :) aciksam da yemem zira bu gunluk limitimi asdigimi dusunuyorum.

dost aci soyler canim benim.ben senin iradeli olmani istiyorum,yoksa derim ki bananeeeeeeeeee.........[/QUOTE]

dostmuyuz :)

canlar selam yer varsa bende geleyım aranıza
baslangıç kılo 83
suan 57
hedef 53
gırermıyım aranıza

ama olmazkı hıc bırınızde demıyosunuz kı ezan daha okunmadı dıye :)

Oooooooooh super 15 dakıka da leslıe yapdım.3 defa da waka waka.ter ıcındeyım.haaaaaaaarıka,gıdıp yıkanayım sonra namaz,bıraz da oglumun boyası,masalı,uykusu falanla ugrasayım,yenı katılmak ısteyen arkaslar sızı yarına yazyım.tam olarak kılonzu ve hedefınızı gırın ama.opdum hepınızı ben kactııım.bu arada leslıe harıka.tesekkurler mukayese.

mrb kizlr nasilsnzz ben amerikada oldgm icin saat farkindan yeni girdim anca kahvaltida ekmeksiz 1 yumurtadan birazck fazla fakat 1 bucuktan az :) yumurta yedim ben zeten diyetteydim 78 den 74 e dustm 3 haftadr

Son düzenleme:
merhaba bayanlar :) bakıyorum burası bayram yerine dönmüş walla okurken zor topladım dikkatimi maşşallah yeni gelen arkadaşlarhoş geldiler bugün esirgemede olduğum ve yemekte ızgara olmadığı için malesef isveç diyetimi hafiften esnettim
sabah şekersiz kahve
öğlen tavuklu bi çorba ve tavuklu taze fasulye yemeği (yarım porsiyon)
akşam 100gr haşlanmış tavuk, yarım porsiyon kadar yağsız tuzsuz yeşil salata
spor yarım saat hızlı tempo yürüyüş başka bişe yapamam yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…