Turkan88'in Diyet Günlüğü

listeyi bende aldım yarın aynısını uygulayacağım ama kahve içsem olurmu sekersiz birde sabah tost olsa kaşarlı başka bişeyi değiştirmem

Canım benim üzme bu kadar kendini sen elinden geleni yapmışsın cnm

ne kadar da saglikli bir diyet listesi bu. not aldim hepsin, benda artik boyle yaparim insaALLAH. ya ben bu gun cok kotu bir sey yaptim ara ogunde diyeti bozub doner yedim cok pismanimmmmmmmm

ama bu olmadı şimdi neyse madem pişmansın o zaman telafi edersin ama şimdi sana ceza bu akşam fazladan 100 ip atlıcaksın :)

canım ıspanak yemeğimi öğlende

benim canim da cikolata,sonra donduyma,sucuklu yumuyta ,mayonezli salatalar da cekiyoooooooooooooooor,ki ben bunlari son gunlere kadar deli gibi yerdim,ah doymak bilmeyen miydem

ooooffffffffff, cikolataa, tatlilaaarrrr, sekerpare, baklavaa. nasil da canim cekti nasil da cekti anlatamam. benim cikolata krizim oluyo. krizim gelince naparim bilemiyorum.

ne kadar da saglikli bir diyet listesi bu. not aldim hepsin, benda artik boyle yaparim insaALLAH. ya ben bu gun cok kotu bir sey yaptim ara ogunde diyeti bozub doner yedim cok pismanimmmmmmmm

tavsiye ederim canım uygulaması kolay bir menü. pişmanlığı bir kenara bırakıp bol bol su ve yeşil çayla devam et bence. kolay gelsin..

ben makarna yemeyi cok severim. haftada 2, 3 kez de yerim yani. simdi diyetdeyim ya, acaba yesem olurmu?

olur canım bende haftada 3-4 kez yiyorum ama tabi öyle soslu falan değil ve sadece ve sadeceeeee 4 yemek kaşığı yanında bir et tavuk gibi bişeyle ve salata.ve çorba.

tavsiye ederim canım uygulaması kolay bir menü. pişmanlığı bir kenara bırakıp bol bol su ve yeşil çayla devam et bence. kolay gelsin..

senin listeyi yazib buz dolabina yapisdirdim bile, simdi yesil cayimi yudumlaya yudumlaya yorumlari okuyorum. bi siy sorcam, ispanak, mercimek... sen bunlari her gun mu yiyorsun? bu degismez menu mu?

ben makarna yemeyi cok severim. haftada 2, 3 kez de yerim yani. simdi diyetdeyim ya, acaba yesem olurmu?

diyettesin oylemi?doner de diyete dahil mi?bak o kadar sinirlendim ki bilgisayari kapatdim gitdim,sonra geldim tekrar actim,yahu kizim bugun daha senin ilk gunun,boyle giderse sen 3 gun dayanamazsin,lutfen topla kendini,tatli falan da dusunme,git simdi yuzunu soguk suyla yu,bi kendine gel sonra soz ver kendine ben iradeliyim ve ALLAHIN inzi ile basaricam de.tamamiiiiiiii?

hemen menumu yazıyım kızlar
sabah tost yedım cok guzel beyaz peynırlı
form cay
arada elma
oglen karnıbahar hasladım yogurtla yedım
arada portakal
aksamda mercımek corbası yogurt bayılırım 1 kepek ekmek
bu kadar
eger cok acıkırsam yesıl elmamı yıcem hanımlar

1 lt su yarım saat de spor

issssssssssste budur.masaallah.haaarikasin canim,gitsin kilolar gelsin 36 bedenler......

olur canım bende haftada 3-4 kez yiyorum ama tabi öyle soslu falan değil ve sadece ve sadeceeeee 4 yemek kaşığı yanında bir et tavuk gibi bişeyle ve salata.ve çorba.

en sagliklisi kaynatip yemek az yagli suda. ben hep bol yogurlu bol ketcapli yerim. 4 yemek kasigi miiiiii. ya ben 2 porsiyon yerim yaa (( ama napim, sikmam lazim artik bogazimi.

kızlar ben buarada 74. 5 dan dustum bu kıloaya 3 ayda
sıkı dıyetde yapmadan dedıgım gıbı
su + spor + aksam 6 sonra yeme = zayıflık

iyi de bana gore niye kapattin ki bilgisayarini? ilk degil yaaa 2. gunum bu gun. [/QUOTE] donerden sonra agzima hic bir sey koymadim, ki yatana kadar da koymam. yesil cay iciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…