ne kadar da saglikli bir diyet listesi bu. not aldim hepsin, benda artik boyle yaparim insaALLAH. ya ben bu gun cok kotu bir sey yaptimara ogunde diyeti bozub doner yedim cok pismanimmmmmmmm
haklısın canım anne sütü gibisi yok ama ne yaptımsa olmadı içmediğim bitki çayı hoşaf kalmadı dun birde misafirliğe gitmiştim orda 2 yaşında bi çocuk hala annesinin memesini istiyordu bana seninki emmiyormu dediler kendimi çok köyü hissettim suçlu gibi anlatamam sana sanki bebeğime acıdılar yaaa çok kötü oldum inan ama ben emzirmeyi hep istedim
Canım benim üzme bu kadar kendini sen elinden geleni yapmışsın cnm
ne kadar da saglikli bir diyet listesi bu. not aldim hepsin, benda artik boyle yaparim insaALLAH. ya ben bu gun cok kotu bir sey yaptimara ogunde diyeti bozub doner yedim cok pismanimmmmmmmm
selam herkese. bu saat oldu ancak elime alabildim bilgisayarın yoğundum bütün gün. menüleri okudum süpersiniz valla bu ne azim
hepiniz çok iyi gidiyorsunuz. yeni katılan arkadaşlar da var ne güzel herkes hoşgelmiş.
bende yediklerimi yazayım benim genelde aynı oluyor ama:
sabah 07:30
yarım domates, yarım salatalık
5 zeytin, ince dilim peynir
2 dilim kepek ekmeği, yeşil çay
ara 11:00
1 elma, 1 ayran
öğle 12:30
2 kepçe mercimek çorbası
6 yemek kaşığı ıspanak
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
ara 16:00
1 elma
1 su bardağı süt
2 ceviz
akşam 18:30 (şimdiden yazayım)
2 kepçe çorba
4 yemek kaşığı kepekli makarna
2 köfte büyüklüğünde balık
yağsız salata
ara 21:00 (şimdiden yazıyorum bunu da)
1 elma
1 çay bardağı süt
su 2 litreyi geçti halada içiyorum. yeşil çay da gün bitene kaar 4 ü tamamlarım herhalde.
fazla spor yapamadım yemekten sonra yürüyüşe çıkarım 1 saat o kadar.
benim canim da cikolata,sonra donduyma,sucuklu yumuyta ,mayonezli salatalar da cekiyoooooooooooooooor,ki ben bunlari son gunlere kadar deli gibi yerdim,ah doymak bilmeyen miydem
ben makarna yemeyi cok severim. haftada 2, 3 kez de yerim yani. simdi diyetdeyim ya, acaba yesem olurmu?
tavsiye ederim canım uygulaması kolay bir menü. pişmanlığı bir kenara bırakıp bol bol su ve yeşil çayla devam et bence. kolay gelsin..
ay inanmiyoruuum,ama uyarini biliyorsun degilmi 2 gun ustuste bozamazsin.
ben makarna yemeyi cok severim. haftada 2, 3 kez de yerim yani. simdi diyetdeyim ya, acaba yesem olurmu?
hemen menumu yazıyım kızlar
sabah tost yedım cok guzel beyaz peynırlı
form cay
arada elma
oglen karnıbahar hasladım yogurtla yedım
arada portakal
aksamda mercımek corbası yogurt bayılırım 1 kepek ekmek
bu kadar
eger cok acıkırsam yesıl elmamı yıcem hanımlar
1 lt su yarım saat de spor
issssssssssste budur.masaallah.haaarikasin canim,gitsin kilolar gelsin 36 bedenler......
olur canım bende haftada 3-4 kez yiyorum ama tabi öyle soslu falan değil ve sadece ve sadeceeeee 4 yemek kaşığıyanında bir et tavuk gibi bişeyle ve salata.ve çorba.
oh oh sefam olsun saol turkanım
bu arada yesıl elma ve yogurdu sakın eksık etmeyın menulerınızden
ve acıkınca 5 tane bademıde...
diyettesin oylemi?doner de diyete dahil mi?bak o kadar sinirlendim ki bilgisayari kapatdim gitdim,sonra geldim tekrar actim,yahu kizim bugun daha senin ilk gunun,boyle giderse sen 3 gun dayanamazsin,lutfen topla kendini,tatli falan da dusunme,git simdi yuzunu soguk suyla yu,bi kendine gel sonra soz ver kendine ben iradeliyim ve ALLAHIN inzi ile basaricam de.tamamiiiiiiii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?