merhaba bayanlar :) bakıyorum burası bayram yerine dönmüş walla okurken zor topladım dikkatimi maşşallahyeni gelen arkadaşlarhoş geldiler bugün esirgemede olduğum ve yemekte ızgara olmadığı için malesef isveç diyetimi hafiften esnettim
sabah şekersiz kahve
öğlen tavuklu bi çorba ve tavuklu taze fasulye yemeği (yarım porsiyon)
akşam 100gr haşlanmış tavuk, yarım porsiyon kadar yağsız tuzsuz yeşil salata
spor yarım saat hızlı tempo yürüyüş başka bişe yapamam yorgunum
isveç diyetinde kahvaltı yok zaten kahve tok tutuyo öğlene kadar açlık hissetmiyorum sadece biraz yorgunluk oluyo ama akşam yemeğinden önce 63,5 gördüm o mutlulukla bile doydum ibrenin 63e yakın olduğunu görmeyeli 3 yıl olmuştukahvali neden yapmiyorsun?ogunlerin muhtesemm
ozaman sen sımdı nıze deneyımlerınıde anlatırsın degılmı ama...
isveç diyetinde kahvaltı yok zaten kahve tok tutuyo öğlene kadar açlık hissetmiyorum sadece biraz yorgunluk oluyo ama akşam yemeğinden önce 63,5 gördüm o mutlulukla bile doydum ibrenin 63e yakın olduğunu görmeyeli 3 yıl olmuştu
kızlar benide alın aranıza bende başlayalı 13 gun oluyor 63ten 60a inebildim anca sporda yapıyorum ..yeşil çayda içiyorum bu hafta durdu sankım ama kilo vermem.regl donemının yaklaşmasından kanımca yani umarım öyledir:44:
senin listeyi yazib buz dolabina yapisdirdim bile, simdi yesil cayimi yudumlaya yudumlaya yorumlari okuyorum. bi siy sorcam, ispanak, mercimek... sen bunlari her gun mu yiyorsun? bu degismez menu mu?
ben kahvaltımı da yaptım geldim ama kimsecikler gelmemiş daha:97:
hadi kızlarr uyanın artıkkkkk saat 10u geçti
KAHVALTIM.1 IPINCE DILIM BEYAZ EKMEK,KK KADAR PEYNIR,1 CHERRY DOMATES,2 DILIM SALATALIK,YARI ELMA.ONCE,SONRA YESIL CAY.LIMONLU SIYAH CAY,5 DILIM LIMON(bayiliriiiiiim)
OGLE:1 IPINCE DILIM CAVDAR EKMEGI,1SALATALIK.1 CHERRY DOMATES,1 KASE YOGURT.
Gunaydınlar ey kardes ulkemın guzel ınsanları!!!!!
listeyi bende aldım yarın aynısını uygulayacağım ama kahve içsem olurmu sekersiz birde sabah tost olsa kaşarlı başka bişeyi değiştirmem
canım ıspanak yemeğimi öğlende
günaydın canlarım nasılsınız bakalım
sabah yarım yumurta 1 küçük domates yarımdan biraz fazla gevrek ve çok az tel peynir
şimdide yeşil çayımı içiyorum
sonrada bugün temizlik var baya bi koşucam anlaşılan :)))
valla süperiz kızlar hadi bakalım çok iyi gidiyoruz
valla süpersin topiğkte inanılmaz bir motivasyon var inanamıyorum. yaza herkes incecik girer bu gidişle. gevrek dediğin simit yanlış anlamadıysam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?