Turkan88'in Diyet Günlüğü

bugünkü menülere toptan şöle bi yorum yapabilirim arzuayten menun çok kalabalık geliyo bana ama diyetisyen listesi ve 10 kilo zayıflattığı için önünde eğiliyorum:) ayrıca tüm menülerde döner dışında gözümü rahatsız eden hiçbirşey yoktu
ve ezgi önerilerini dinliyoruz:):)

kahvali neden yapmiyorsun?ogunlerin muhtesemm

kahvali neden yapmiyorsun?ogunlerin muhtesemm
isveç diyetinde kahvaltı yok zaten kahve tok tutuyo öğlene kadar açlık hissetmiyorum sadece biraz yorgunluk oluyo ama akşam yemeğinden önce 63,5 gördüm o mutlulukla bile doydum ibrenin 63e yakın olduğunu görmeyeli 3 yıl olmuştu

ozaman sen sımdı nıze deneyımlerınıde anlatırsın degılmı ama...

anlatırım ccanım nedemek hararı olcaksa mutlulk duyarım suana kadar 28 kılo vermış oldum .1 sene spora gıttım hergun 3 saat spor yaptım.artı proteın dıyetıyle verdım.halada proteın dıyetı uygulamaya calısıyorum işte.27 yasındayım 6 yasında oğlum var

ne diyosuuun,cok sevindim,3 gundemi hemde?

Galiba bu gunun yuz karasi benim :) sabah 1dilim ekmek, 1 parca peynir, cay. ara ogun : hosbes, ogle yemegimde 2 tane cok kucuk kofte, ikinci ara ogunum felakeeeetttttt (doneeeerrrrrrr) aksamsa sadece elma. o da donerden 5 saat sonra. bol bol su ve yesil cay icdim bu gun, haa bi de elmanin yaninda badem yedim, kekik badem ve biberiye karisimindan hazirladigim yaglarimi surub ender sarac egzersizi yaptim. aslina bakarsan donerden baska her sey yolunda :)

Son düzenleme:
kızlar benide alın aranıza bende başlayalı 13 gun oluyor 63ten 60a inebildim anca sporda yapıyorum ..yeşil çayda içiyorum bu hafta durdu sankım ama kilo vermem.regl donemının yaklaşmasından kanımca yani umarım öyledir :44:

2 hafta veya 1 ay sonra kilo verme durur,bu yaklasik 1 ay surer.ben de o donemdeyim

herkeslere günaydın bacılar
nasılsınız diyetler ne alemde? moraller nasıl?
bebişli annemlerimiz çoğaldı topiğimizde maşallah

dün buralarda gök gürültüsü yağmur derken bu sabahta hava bulanık
inşallah güneş açarda yürüyüşümü yaparım
bu sabah 40 mekik 80 sopalı hareket yaptım şimdi kahvaltı zamanı

ben kahvaltımı da yaptım geldim ama kimsecikler gelmemiş daha:97:
hadi kızlarr uyanın artıkkkkk saat 10u geçti

KAHVALTIM.1 IPINCE DILIM BEYAZ EKMEK,KK KADAR PEYNIR,1 CHERRY DOMATES,2 DILIM SALATALIK,YARI ELMA.ONCE,SONRA YESIL CAY.LIMONLU SIYAH CAY,5 DILIM LIMON(bayiliriiiiiim)
OGLE:1 IPINCE DILIM CAVDAR EKMEGI,1SALATALIK.1 CHERRY DOMATES,1 KASE YOGURT.

senin listeyi yazib buz dolabina yapisdirdim bile, simdi yesil cayimi yudumlaya yudumlaya yorumlari okuyorum. bi siy sorcam, ispanak, mercimek... sen bunlari her gun mu yiyorsun? bu degismez menu mu?

yok canım öyle değil. ben sana listemi yazayım istersen.
sabah 7:30
1 kk peynir yada 1 haşlanmış yumurta
yarım domates yarım salatalık
5 zeytin
biraz maydonoz
2 dilim kepek ekmeği
yeşil çay

ara 10:00
1 meyve
1 ayran

öğle 12:30
2 kepçe çorba (istediğin bir çorba az yağlı az tuzlu olmalı)
6 yemek kaşığı sebze yemeği (yine istediğin sebze ama suyundan değil)
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği

ara 15:30
1 meyve (muz, hurma, üzüm gibi meyveler yasak. elma armut portakal gibi meyveler yenebilir)
1 su bardağı süt (her meyvenin yanında mutlaka bir süt ürünü)
2 ceviz

akşam 18:30
2 kepçe çorba
4 yemek kaşığı makara ya da pilav ya da bulgr
60 gr et ya da tavuk ya da balık
yağsız salata

ara 21:00
1 meyve
1 çay bardağı süt

gün içine yayarak 4 kupa yeşil çay ve 2 litre su
ben bu şekilde uyguluyorum canım. ve 2 ayda 10 kilo verd,m. saatler çok önemli kaçırmamak gerekiyor. öğünleri azaltmak ta yok azalttığımda kilo vermem yavaşlıyor. arkadaşlara listem kalabalık görünüyor ama kalorili bişey yok içinde. tok tutuyor ve metabolizöayı çalıştırıyor. bire ben yemeklerimi biraz acı yapıyorum bi yerde duymuştum acı metabolizmayı hızlandırıyor ve yağ yakıyor diye. hatta doktorum her gittiğimde verdiğim kilonun büyük bir kısmı yağ olduğu için tebrik ediyor beni

ben kahvaltımı da yaptım geldim ama kimsecikler gelmemiş daha:97:
hadi kızlarr uyanın artıkkkkk saat 10u geçti

günaydıın. saat 6 dan beri ayaktayım valla ama ancak fırsat bulabildim bilgisayara. oğlum rahat bırakmıyo bir türlü.

KAHVALTIM.1 IPINCE DILIM BEYAZ EKMEK,KK KADAR PEYNIR,1 CHERRY DOMATES,2 DILIM SALATALIK,YARI ELMA.ONCE,SONRA YESIL CAY.LIMONLU SIYAH CAY,5 DILIM LIMON(bayiliriiiiiim)
OGLE:1 IPINCE DILIM CAVDAR EKMEGI,1SALATALIK.1 CHERRY DOMATES,1 KASE YOGURT.

kahvaltın çok güzel de öğle yemeğin bence çok az. belli bir listen mi var yoksa azaltıyomusun kendin.

Gunaydınlar ey kardes ulkemın guzel ınsanları!!!!!

günaydın canım.

listeyi bende aldım yarın aynısını uygulayacağım ama kahve içsem olurmu sekersiz birde sabah tost olsa kaşarlı başka bişeyi değiştirmem

kahve olur herhalde şekersiz ve süt tozu olmadan. ama kaşar için bişey diyemicem yağlı bir peynir. onun yerine yarım yağlı beyaz peynirle yapsan tostunu. gerçi ben denedim hiç tost tadı olmuyor ama sen bilirsin yine de.

canım ıspanak yemeğimi öğlende

evet canım ıspanak yemeği. biraz önce tam listemi yazmıştım buraya. ona bi bak istersen. topik çok hızlı ilerliyor ben yetişemiyorum kusura bakmayın.

günaydın canlarım nasılsınız bakalım
sabah yarım yumurta 1 küçük domates yarımdan biraz fazla gevrek ve çok az tel peynir
şimdide yeşil çayımı içiyorum
sonrada bugün temizlik var baya bi koşucam anlaşılan :)))
valla süperiz kızlar hadi bakalım çok iyi gidiyoruz

valla süpersin topiğkte inanılmaz bir motivasyon var inanamıyorum. yaza herkes incecik girer bu gidişle. gevrek dediğin simit yanlış anlamadıysam?

valla süpersin topiğkte inanılmaz bir motivasyon var inanamıyorum. yaza herkes incecik girer bu gidişle. gevrek dediğin simit yanlış anlamadıysam?

canım vallahhi listen çok doyurucu görünüyor ve ayda 5kilo götürüyor
vallahi süper ben bayıldım bu listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…