canım vallahhi listen çok doyurucu görünüyor ve ayda 5kilo götürüyor
vallahi süper ben bayıldım bu listeye
evet canım doyurucu gerçekten ama işte bendeki bu tatlı isteği olduğu sürece bilmiyorum ne olur. şimdiye kadar dayandım ama artık diyette olmak sıkıcı olmaya başladı. o yüzden motivasyonum artsın diye geldim zaten bu topiğe.
evet canım doyurucu gerçekten ama işte bendeki bu tatlı isteği olduğu sürece bilmiyorum ne olur. şimdiye kadar dayandım ama artık diyette olmak sıkıcı olmaya başladı. o yüzden motivasyonum artsın diye geldim zaten bu topiğe.
Günaydın herkese
sabah aç karna 1 bardak limonlu su içtim (metabolizmam hızlansın diye) sonra üzerie yarım saat koltuk ve halı silme sporu yaptım.
Kahvaltıda 2 bardak az şekerli çay ,1 dilim kepek ekmek , domates , salatalık , 1 kase narekşili maydanoz , 1 k.kutusu peynir , 3 zeytin , yarım yumurta yedim.
Şimdi 1 bardak yeşil çayımı içeceğim aralarda bol bol su içmeyi düşüyorum.Geceye kadar 2,5 lt su içmem lazım.,
Haftasonu olduğu için fazla siteye giremem ama ara ara uğrayacağım.
TATLI KRİZİ için önerim şekerli sakız.Acayip insanın tatlı isteğini bastırıyor.Bilginiz olsun..:13:
ben de yaklasık 1 aydır diet yapıyorum toplamda 8 kilo fazlam var biraz geç kilo veriyorum ben de tatlıya dayanamıyorum ama ben soyle bir sey yaptım 7 günde bir kendime ödül veriyorum o gün istediğimi yıyorum sonraki gün tekrar baslıyorum diete böylece sıkılmıyorum dietten bi ara cok güzel ip atlıyordum mesela 300 atlıyorsam diğer gün 320 atlıyordum ancak bileğimi burktum daha yeni iyilestim tekrar istiyorum atlamayı ama korkuyorum doğrusu dijital ip almıstım oysa
Günaydın herkese
sabah aç karna 1 bardak limonlu su içtim (metabolizmam hızlansın diye) sonra üzerie yarım saat koltuk ve halı silme sporu yaptım.
Kahvaltıda 2 bardak az şekerli çay ,1 dilim kepek ekmek , domates , salatalık , 1 kase narekşili maydanoz , 1 k.kutusu peynir , 3 zeytin , yarım yumurta yedim.
Şimdi 1 bardak yeşil çayımı içeceğim aralarda bol bol su içmeyi düşüyorum.Geceye kadar 2,5 lt su içmem lazım.,
Haftasonu olduğu için fazla siteye giremem ama ara ara uğrayacağım.
TATLI KRİZİ için önerim şekerli sakız.Acayip insanın tatlı isteğini bastırıyor.Bilginiz olsun..:13:
ip atlamak güzel fikir aslında ama evde zor olabilir lambalar falan gider gibi geliyo denemek lazım. ayrıca dijital ipi anlamadım nasıl birşey.
kahvaltı süper bence harikasın. halı silme sporuda güzelmişama şekerli sakızdaki şeker nolucak. ben hiç şeker almamaya gayret ediyorum.
canım yani dijital ayarlı pilleri var mesela atladığında kaç tane atladın,ne kadar süre ile atladın,kaç kalori yaktın onu gösteriyor evet evde zor ama olsun zayıflamak uğruna yaparım :))
şimdi senin mesajını okuyunca bi deneyim dedim ama nefes nefese kaldım resmen ve öyle 300 falan değil sadece 50 tane atlayabildim. ama çok hızlı atladım. sen nasıl atlıyorsun hani çocukken yapardık her adımda mı yoksa hani bir atlayıp bir normal zıplıyorduk. ay biraz komik oldu ama anlatabildimmi bilmiyorum.
diyet işin kolay tarafı da şu spor olayını sevmiyorum ben. valla tebrikler türkan süper gidiyorsun
45 dk sporumu yaptimmmm,bi guzel dus aldim,umarim zayiflarim.bizim terazide gecen hafta 69dum,bu gun oglumu oyun grubuna goturmusdum,orda hamilelere egitim falan da var,hassas teazisinde tartildim 70.2 gosterdi,moralimi oyle bi bozdu kiii.hirsimi esimden ciktim,bana bir an once hassas terazi almak zorunda.ama bi cocugun annesi de tartildi o da 2 kq fazla oldu.anlamiyorum ki.o yuzden ogleni gecistirdim oyle sinirimden.2 mayisa kadar kendi terazimizde tartmiyacam,o gune kadar da umarim gramajlarla olanindan bana da aliiiiiiiiiiir.
ama bu olmadı şimdi neyse madem pişmansın o zaman telafi edersin ama şimdi sana ceza bu akşam fazladan 100 ip atlıcaksın :)
yok canım öyle değil. ben sana listemi yazayım istersen.
sabah 7:30
1 kk peynir yada 1 haşlanmış yumurta
yarım domates yarım salatalık
5 zeytin
biraz maydonoz
2 dilim kepek ekmeği
yeşil çay
ara 10:00
1 meyve
1 ayran
öğle 12:30
2 kepçe çorba (istediğin bir çorba az yağlı az tuzlu olmalı)
6 yemek kaşığı sebze yemeği (yine istediğin sebze ama suyundan değil)
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
ara 15:30
1 meyve (muz, hurma, üzüm gibi meyveler yasak. elma armut portakal gibi meyveler yenebilir)
1 su bardağı süt (her meyvenin yanında mutlaka bir süt ürünü)
2 ceviz
akşam 18:30
2 kepçe çorba
4 yemek kaşığı makara ya da pilav ya da bulgr
60 gr et ya da tavuk ya da balık
yağsız salata
ara 21:00
1 meyve
1 çay bardağı süt
gün içine yayarak 4 kupa yeşil çay ve 2 litre su
ben bu şekilde uyguluyorum canım. ve 2 ayda 10 kilo verd,m. saatler çok önemli kaçırmamak gerekiyor. öğünleri azaltmak ta yok azalttığımda kilo vermem yavaşlıyor. arkadaşlara listem kalabalık görünüyor ama kalorili bişey yok içinde. tok tutuyor ve metabolizöayı çalıştırıyor. bire ben yemeklerimi biraz acı yapıyorum bi yerde duymuştum acı metabolizmayı hızlandırıyor ve yağ yakıyor diye. hatta doktorum her gittiğimde verdiğim kilonun büyük bir kısmı yağ olduğu için tebrik ediyor beni
Haaa anladim, cok sagol ya, benim icin usenmemis tek tek hepsini aydinlatmissin :) cok zahmet verdim sana. zaten senin listen artik buz dolabinin kapagindan asili. evet kalabalik bir liste ama saglikli bir kalabalik. ben bu listede insani sismanlatan bir sey gormuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?