Hamd olsun ALLAHa canim. cok iyiyim. cok sagol. ozlemishdim sizleri :)cnm hoşgeldin nasılsın bakalım
nasıl gidiyor hayat
ivit ivt, ablam olur kendisi. eski resimlerle simdikine bakiyorum, mashaALLAH gozle gorulur derecede incelmishsingumraaaal hosgeldin bitanemmm....yeniler bilmiyor,gumral benim kizkardesim...
merhaba :) sende aramiza hosh geldin. tanishdigimiza memnun oldum :)Hoşgeldin Türkanın kızkardeşimisin Çokk sveindim merhaba
ay yerim ben senikızkardeşi evet tatlım gayet zayıf olduğu halde diyet yapıodu ki bence hiç gerek yok çokda güsel kilosu fiziği :)
cok iyiyim bitanem :) sinavlari bitirip geldim. gelir gelmezde buraya geldim. geldim de geldimiyiyim bitaneciğim sen nasılsın bakalım özledik seni iyiki geldin..:)
nihahaha . kimden duyduunn. senden gizliyodukben yokken 2 sayfa konusulmus,inanamiyoruuuummm.geldiniz demek azicik da olsa,yoksa ben olucekmiyim..
ben yokken 2 sayfa konusulmus,inanamiyoruuuummm.geldiniz demek azicik da olsa,yoksa ben olucekmiyim..
masatakvimi ben sana liste yapmistim ya.simdi bilmiyorum hangi sayfadaydi,en gec 7 de yemelisin,ben en gec 7 de yer,sabaha kadar oruclu gibi olsem de dilime icbisey surmezdim.zayifladim da yani.bence yazdiklarima tam uyarsan iyice kilo verirsin ALLAHin izni ile.Türkan ben akşam yemeklerini hep
19:30 20 gibi yiyorum acaba geç yediğim için mi kilo veremiyorum ne dersin
ben izin verde akşamları sadece salata çorba gibi şeyler tüketeyim
mantıklı olan bu olcak
selam kızlar.. malesef ayak uyduramadım bu diyet işine o yüzden dahil olamıyorum yorumlarınıza. okuyorum hala yazdıklarınızı neler yaptığınıza bakıyorum ama pek bişey yapmadığım için yazamıyorum. yine dikkat ediyorum eskisi kadar abur cubur falan yemiyorum ama sıkı bir diyet yok. bu sabah tartıldım 53,2 çıktı ama akşama kadar 55e yaklaşıyo bu tekrar
güzel bir grupsunuz türkancım bozmayın sakın.. ben de çok niyetliydim ama görüldüğü üzere beceremedim pek
gel anam gel,3,4 kisi kalmistik zerrinin lafi olmasin moralmanimiz sifirlarda yanicok iyiyim bitanem :) sinavlari bitirip geldim. gelir gelmezde buraya geldim. geldim de geldim
nihahaha . kimden duyduunn. senden gizliyoduk
masatakvimi ben sana liste yapmistim ya.simdi bilmiyorum hangi sayfadaydi,en gec 7 de yemelisin,ben en gec 7 de yer,sabaha kadar oruclu gibi olsem de dilime icbisey surmezdim.zayifladim da yani.bence yazdiklarima tam uyarsan iyice kilo verirsin ALLAHin izni ile.
canim ben pek bisey anlayamadim,gitmekmi istiyorsun>?inceligincin cook tesekkur ederim,vida bile etmeden gidenlerin sayi hesabi yok,onlara o kadar kiziyorum ki..
What dedin gulumsuphelendim....hisslerim cok kuvvetlidir.enisten bana 1kg.luk dambil alirsa o zaman kesin emin olucam,ya adam 3 gundur alicam,alicam bir turlu alamadi yaa.spor yapmak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 457777 bu gecen yil mezuniyetim
Eki Görüntüle 457778 bu bu yil antalyada
Bitanem eve girdiğimde saat 7:15 filan oluyor
işten anca gidiyorum yemek hazırlayana kadar anca geçiyor vakit
dedim yaa ayladır yapıştı bu kilo
badem yemiyorum çünkü sivilce yapıyor
cildim çok problemli o yüzden
ama geri kalan herşeye uymuyormuuyummm bitanemm:26::26:
ayy maşşallah çok çok güzelsiniz siz yerim ben bu yakışıklıyı yaaa
Türkanım maşşallah ne kadar incelmişsin süpersinn canım
wooooow,tesekkurler canim,zayiflamisim dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Türkan bu kardeşlerden çektiğimiz ne ne cadılar böylee
benimde kız kardeşim var çok cadı bizimle uğraşıyorlar hep
Ama kardeşin de çok güzel bir bayana benziyor
Benim kardeşim benden çoookkk çokkk güzel kıskanıyorum ben
deme yaa,tam bir cadidir kendisi.gecen ay nisanlandi ama adam sanirim buna cok fena asik ki daha kiminle nisanlanidiginin farkinda degil.bu arada guzeldir MASAALLAH,ONDA BIR VUCUT VAR,hayatim o vucudu kiskanmakla gecti.senin kardesin senden guzelse nasil bi hatundur dusunemiyorum yaaani
beni bitiriyor kardeşim ama tek kusuru boyu kısa
kardeşim benim küçükken trafik kazası geçirdi 4 yaşındaydı
yüzüne 18 dikiş attılar
o zaman çok ağlamıştım
benim yüzümde o zaman çocuk olduğumuz için tabi bebek yüzü gibi
abla senin yüzün ne güzel derdi hep ağlardım dua ederdim allahım şifa ver geçsin yüzü çok güzel olsun diye
şimdi yüzünde hiç bi sivilce çıkmadı
izleride iyileşti allaha şükür
rabbim kimseye yaşatmasın
ilk duyduğumda kardeşimin kaza geçirdiğinde bayılmıştım
ilk gördüğümde çok kötüydü
yazarken bile gözlerim doldu yaa
o benim bitanem cadı madı ama seviyorumm
allah kardeşinin mutluluğunu bozmasın canımm
sana faceden göndercem kardeşimin resmini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?