Turkan88'in Diyet Günlüğü

cnm hoşgeldin nasılsın bakalım
nasıl gidiyor hayat
Hamd olsun ALLAHa canim. cok iyiyim. cok sagol. ozlemishdim sizleri :)

gumraaaal hosgeldin bitanemmm....yeniler bilmiyor,gumral benim kizkardesim...
ivit ivt, ablam olur kendisi. eski resimlerle simdikine bakiyorum, mashaALLAH gozle gorulur derecede incelmishsin

Hoşgeldin Türkanın kızkardeşimisin Çokk sveindim merhaba
merhaba :) sende aramiza hosh geldin. tanishdigimiza memnun oldum :)
kızkardeşi evet tatlım gayet zayıf olduğu halde diyet yapıodu ki bence hiç gerek yok çokda güsel kilosu fiziği :)
ay yerim ben seni nasilsin canim :)

Türkan ben akşam yemeklerini hep
19:30 20 gibi yiyorum acaba geç yediğim için mi kilo veremiyorum ne dersin
ben izin verde akşamları sadece salata çorba gibi şeyler tüketeyim
mantıklı olan bu olcak
masatakvimi ben sana liste yapmistim ya.simdi bilmiyorum hangi sayfadaydi,en gec 7 de yemelisin,ben en gec 7 de yer,sabaha kadar oruclu gibi olsem de dilime icbisey surmezdim.zayifladim da yani.bence yazdiklarima tam uyarsan iyice kilo verirsin ALLAHin izni ile.

canim ben pek bisey anlayamadim,gitmekmi istiyorsun>?inceligincin cook tesekkur ederim,vida bile etmeden gidenlerin sayi hesabi yok,onlara o kadar kiziyorum ki..

Bitanem eve girdiğimde saat 7:15 filan oluyor
işten anca gidiyorum yemek hazırlayana kadar anca geçiyor vakit
dedim yaa ayladır yapıştı bu kilo
badem yemiyorum çünkü sivilce yapıyor
cildim çok problemli o yüzden
ama geri kalan herşeye uymuyormuuyummm bitanemm:26::26:

suphelendim....hisslerim cok kuvvetlidir.enisten bana 1kg.luk dambil alirsa o zaman kesin emin olucam,ya adam 3 gundur alicam,alicam bir turlu alamadi yaa.spor yapmak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa
What dedin gulum dambil ne hee bizdekindeeennn?????? paltar ututluyurem mama durmadan da paltar getirir. nayir nolamaz. byeeee

yok bitanemm.100 % uyuyorsun,ama 7 den sonra ac kalmak kendi basina 1 agirliga sahip+badem.ben bu ikisine coook sey borcluyum diye bilirimmm...

Türkan bu kardeşlerden çektiğimiz ne ne cadılar böylee
benimde kız kardeşim var çok cadı bizimle uğraşıyorlar hep

Ama kardeşin de çok güzel bir bayana benziyor
Benim kardeşim benden çoookkk çokkk güzel kıskanıyorum ben

deme yaa,tam bir cadidir kendisi.gecen ay nisanlandi ama adam sanirim buna cok fena asik ki daha kiminle nisanlanidiginin farkinda degil.bu arada guzeldir MASAALLAH,ONDA BIR VUCUT VAR,hayatim o vucudu kiskanmakla gecti.senin kardesin senden guzelse nasil bi hatundur dusunemiyorum yaaani

Beni bitiriyor kardeşim ama tek kusuru boyu kısa
kardeşim benim küçükken trafik kazası geçirdi 4 yaşındaydı
yüzüne 18 dikiş attılar
o zaman çok ağlamıştım
Benim yüzümde o zaman çocuk olduğumuz için tabi bebek yüzü gibi
abla senin yüzün ne güzel derdi hep ağlardım dua ederdim allahım şifa ver geçsin yüzü çok güzel olsun diye
şimdi yüzünde hiç bi sivilce çıkmadı
izleride iyileşti Allaha şükür
Rabbim kimseye yaşatmasın
ilk duyduğumda kardeşimin kaza geçirdiğinde bayılmıştım
ilk gördüğümde çok kötüydü
yazarken bile gözlerim doldu yaa
O benim bitanem cadı madı ama Seviyorumm

Allah kardeşinin mutluluğunu bozmasın canımm
sana faceden göndercem kardeşimin resmini

baktım canım,ıkınızde bırbırınızden guzelsınız masaallah.cok gecmıs olsun bıtanem,cok uzuldum ya.elhamdulıllah kazadan bır ız kalmamasına cok sevındım.sen hıc kıskanma,sımdı o resımdekınden cokk daha guzelsın.bence hıc kıskanmana gerek yok.sen fıstık gıbısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…