saka karisik bisey dedim iste oylesine,ya cok uzuluyorum,3,4kisi kaldik,hic birimizde kilo verememisiz.cok uzucu..
Günaydın herkeseee
nasılsınız fit hatunlarr
dün menümü paylaşmak istemiyorum
Doğum günüm nedeniyle iş yerinde ve akşam ailemle kutladık
akşamda dışarda yedik içitik
geç geldim sporda yapamadım
Bugün 5 günde 5 kiloya başladım
1. gün patates günüm
Regl oldum bugün
tartıda +500 gr var
Yok canim 6 gun yapmana gerek yok benim icin bn bir gun geriden yapiim birsey olmazzzz :)
Offf bnde oyle ya simdi regl zamanimiydi bana motivasyon lazimdi pppuuufff
Türkancim, gecen hafta: 60,4
Bugün: 60,2((
ben geldiiiiiiiiimmmmmmmmm :) nihayet kavushduk. sailsiniz bakalim gormeyeli gorushmeyeli :)size bir kucak dolusu cicek getirdiim
ben geldiiiiiiiiimmmmmmmmm :) nihayet kavushduk. sailsiniz bakalim gormeyeli gorushmeyeli :)size bir kucak dolusu cicek getirdiim
kilo bildirimimi yapiyim hemen güzellikler 53.2.kızlar yakın bi arkadaşın bi ayda 3.5 4 kilo vermen çok sağlıksız dedi.fazlamı 3,5 kilo ayda yaa?
ayda ortalama 3-4 kilodur canım
canım bide ben öyle diyetle zayıflamadım spor yabdım çok düzenli zaten çok aç kalabilen bi yapım yok dayanamıyorum türkancım iyi bilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?