Turkan88'in Diyet Günlüğü

saka karisik bisey dedim iste oylesine,ya cok uzuluyorum,3,4kisi kaldik,hic birimizde kilo verememisiz.cok uzucu..

Canım ben ama zayıfladığımı hissediyorum
ama rengliiym bakalım adet sonrası kaç kilo olcam

ben ölçülerimi almadım
ama dün pant denedim
40 beden ve oldu
42 bedenden 40 bedene
Darısı 38e inş

Yok canim 6 gun yapmana gerek yok benim icin bn bir gun geriden yapiim birsey olmazzzz :)

Offf bnde oyle ya simdi regl zamanimiydi bana motivasyon lazimdi pppuuufff
Türkancim, gecen hafta: 60,4
Bugün: 60,2 ((

Yok canim 6 gun yapmana gerek yok benim icin bn bir gun geriden yapiim birsey olmazzzz :)

Offf bnde oyle ya simdi regl zamanimiydi bana motivasyon lazimdi pppuuufff
Türkancim, gecen hafta: 60,4
Bugün: 60,2 ((

Canımmm 200 gr gitmiş işte ne güzell
Senin son gün bende bulgur detoksu yaparım tek günlük zaten böylece beraber tamamlamış oluruz

ben geldiiiiiiiiimmmmmmmmm :) nihayet kavushduk. sailsiniz bakalim gormeyeli gorushmeyeli :)size bir kucak dolusu cicek getirdiim

kilo bildirimimi yapiyim hemen güzellikler 53.2.kızlar yakın bi arkadaşın bi ayda 3.5 4 kilo vermen çok sağlıksız dedi.fazlamı 3,5 kilo ayda yaa?

kızkardeşi evet tatlım gayet zayıf olduğu halde diyet yapıodu ki bence hiç gerek yok çokda güsel kilosu fiziği :)

Türkan ben akşam yemeklerini hep
19:30 20 gibi yiyorum acaba geç yediğim için mi kilo veremiyorum ne dersin
ben izin verde akşamları sadece salata çorba gibi şeyler tüketeyim
mantıklı olan bu olcak

selam kızlar.. malesef ayak uyduramadım bu diyet işine o yüzden dahil olamıyorum yorumlarınıza. okuyorum hala yazdıklarınızı neler yaptığınıza bakıyorum ama pek bişey yapmadığım için yazamıyorum. yine dikkat ediyorum eskisi kadar abur cubur falan yemiyorum ama sıkı bir diyet yok. bu sabah tartıldım 53,2 çıktı ama akşama kadar 55e yaklaşıyo bu tekrar
güzel bir grupsunuz türkancım bozmayın sakın.. ben de çok niyetliydim ama görüldüğü üzere beceremedim pek

selamlar canlarım benim
kızlar ben pek dikkat edemiyorum buraya gelip sizlerle birlikte olamadıkça koyverdim iyice
bu hafta benim kilomda bi değişiklik yok yine 58.2
ama benim bi 3kilo daha vermem lazım
acaba şok diyet mi yapsam bi kereye mahsus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…