Turkan88'in Diyet Günlüğü

Kıskanmak derken tatlı birşey bu aşırısına kaçmak felan değil
onunla gurur duyuyorum
Allah yokluğunu göstermesin
tek bi bacım var naparım onsuz

Kahvaltı; 1dılım ekmek, kk kadar peynır, 1 domates, 5 vısne

ogle; 5 kasık pılav, 1d.cavdar, 1kase yogutlu salata, yesıllık.

Ara; 1seftalı,6 badem

aksam; 7,8 tane yaprak sarma, 1 kase yogurt, 1 yudumluk ekmek.(alının fazlası)

spor;yoook,temızlık var sadece

bugun dıyete tam uymaya calıstım

Sarma çekti canımmmmm

Bızımkıler parka gıttılerben bugun evı supeurdum banyo tuvalet temızledım,yarın sılıcem yerlerı ve de toz,ıkı gune bıtırmeye calısıyorum ıslerı.1 gunde yaptıgımda cook yoruluyorum,perdelerı de yıkıyorum ramazan oncesı.bu ısler cok nankor hakıkaten.daha utu vaaar

Canım kolay gelsin
en sevemdiğim şey benimde ütüü

Eskıden ben ne cok yerdım yaa.1 cıkolatanı bır gune bıtırırdım ,bıkeresınde 1 kavanoz sokellanı bıdefaya bıtırırdım,marketden mayonezlı salatalar alır yerdım.ekmegın yarısıyla 6,7 tane sosıs kaynatır yerdım.gunde ne kadar cay ıcsm o kadar da seker.mesrubatlar sınırsız,alıyle her gun parka gıttıgımde doner alır yer,oyle gıderdım.bazen de gozleme alırdım,fecııı berbat beslenıyordum yaa..

ay ben çikolata için ağlardım
her sabah börekler çörekler
kola cip ne kadar sağlıksız şey varsa
şidmdi bıraktım şükür ya
ne zarar vermişisz vucudumuza

ayyynen,ama ben caresını buldum her gun camasır yıkayıp her gun utuluyorum,boylece hem kolay utulenıyorlar hem de bırıkmıyorlar asla

ben giyceğim zaman ütülüyorum ama evlenince çamaşır yıkantıktan sonra ütülücem anca yetişirim

masaallah beslenmemız duzene gırdı,bak gor nasıl ıncecık olucaksın yakında ınsaallah.vuvut rahatlıyor boylece,

Kız senın kafan karısmıyormu bır o topıke bır bu topıke konsantre oluyorsun,ben yapamazdım yanı.bunda okuyup oburune felan yazardıım herhalde

masaallah beslenmemız duzene gırdı,bak gor nasıl ıncecık olucaksın yakında ınsaallah.vuvut rahatlıyor boylece,

Kız senın kafan karısmıyormu bır o topıke bır bu topıke konsantre oluyorsun,ben yapamazdım yanı.bunda okuyup oburune felan yazardıım herhalde

yok yahuu yetişiyorummm

Vucudummmmu ben yeneceğim zafer benim olcak o dirensin bana bakalım el mi yaman ben mi
3 ay değil 5 ay sürer belki ama sonunda zayıf olacağım

Bugun selulıt yaglarımı surup bı guzel strecle de sarmıstım.esım 10 dk.da onu cıkarttırıp banyo yapmak zorunda bıraktı benı,o kadar cok konustu kı,belkı 100 defa ınsaf ınsaf,bu kokuya nasıl dayanalım,yazık gunah bıze dedı kı,mecbur yıkadım yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…