Ramazan da accak mı topik Gumral?burdayızzzzz :)))
ramazana bu kadar yaklaşınca pek hevesimiz kalmadı galiba
nasılsın cnm napıyosun bakalım
merhaba bitanelerim,ben geldim benim sadik arkadaslarimm,canlarim.dersten anca zaman bula bildim.yerleri silmek,yemek pisirmek,evleri toparlamak aliyle oynamak falan filani soylemiyorum bile.
Ramazan da accak mı topik Gumral?
Kolay gelsin bitanem
Allahın izni ile başarırsın inş sınavı kazanırsın
afiyet olsun canım menun de süpermiş benımkıler de berbat yanıkızlar bu arada menüm
sabah bir buçuk dilim ekmek 1 kase yoğurt yarım domates
öğle 1 kepçe çorba 2 k kıymalı sebze yemeği 1 dilim ekmek ayran
biraz önce eşim aradı arkadaşıma akşam yemeğine gitcekmişiz
o nedenle akşamı bilemiyorum
çoook öptüm şekerler :))
Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısını versin bıtanemtopik yine sinek avliyor,eskiden tum gun kk dolasip dururdum,simdi tus,sinav,sorular arayisi ve okuma cabasi icindeyim,INSAALLAH mayisa kadar super calismam ve ilk sinavi kazanip tus giris hakki kazanmaliyim,yabacilara denklik sinavi da sart,tusdan once.ALLAHim bana yardim et.
ben 62 olmusum çokk iş yaptım ondan sanırım ama öküz gibi de yıyorum yaaamerhaba bitanemmm,,,gumral bugun nisanlisiyla nisana gitdi,bakalim ne zaman acicak,iftarliklarimizi paylasicaz INSAALLAH,super olucak.cok zevkli,hem bi sonraki gun icin menulerimiz birbirimize fikir olur,dimi?
bu arada kilo verememissin,cook uzuldum yaa,peki incelmedinmi bunca zamandir?
canim menun super ama kurabiye olmamis,dun kilo bildirimi de yapmadin?kac kilo gitmis?
Allahım yardımcın olsun güzelim benım:)[
neyse ben kactim,sinava calisiyorum da.
hayirli ugurlu olsuuuuunnnnMERHABAAAAA... topigimizin linkin atiyorum. nihayet actimmm.her kes gelsin taam... :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/544430-iftariyla-sahuruyla-ltltlton-ayin-sultani-gtgtgt.html#post25577276
gule gule oturun fehiyem.RAMAZAN HEPINIZE GUZELLIKLERLE DOLU GELSIN,RABBIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN,BU RAMAZANDA BIZI BAGISLADIKLARININ ARASINA YAZSIN INSAALLAH.IMANIMIZI KAT KAT ARTIRSIN.AMINkızlarr tadilat bıttı işler de yenı bıttı çok yoruldum ama ayklarım ağrıyor ınanın ramazan da da alırım kılo ne yapacağim bılmıyorum gumral da benı de kabul edermı acaba ben de katılmak isterim aranıza canım:)) bugun sporumu son kez yapayım ramazan bıttıkten sonra insallah tekrar baslarız spor ve dietimize umarım çok alamayız kılo kızlar değil mii???
hepinizi özledimmmmmmm
cook guzel,azmin de guzel,bu gidisle az zamanda hedefine ulasirsin INSAALLAHcanlarım merhaba nasılsınız?
önce kilo bildirimi yapim 53 kilo oldum geriye 4 kilom kaldı
bugünkü menüm
sabah
kepekli kumru
şekersiz çay
öğlen
ton balıklı salata
ince 2 dilim ekmek
iş yerinde azcık bacak hareketi yaptım 5 dk fırsat buldum yaptım
akşam
kızlar akşam için anneme geldik eşimin doğum gününü kutlayacakmış pastada var tabi napcaz bilmiyorum elimden geleni yapcam ama
ooff offf güzelim pasta duruto dolapta ellerimle aldım bide plateste yapamayacağım bugün.arkadaşım lokum verdi aldım ama yemedim çantama koydum kokluyoum aradakızlar bişey söyleyimmi bu plates vücudumu fit yaptı daha şimdiden hissediyorum değişiklikleri 1 saatlik plates ortalama 225 kalori yakıyorfazla yakmıyo aslında ama ıkılaştırıyor esnetiyor vücudu şekile sokuyor inamıyodum ama gerçemiş öpüyorum şekerciklerim
tadilat nedir diye birde bana sorkızlarr tadilat bıttı işler de yenı bıttı çok yoruldum ama ayklarım ağrıyor ınanın ramazan da da alırım kılo ne yapacağim bılmıyorum gumral da benı de kabul edermı acaba ben de katılmak isterim aranıza canım:)) bugun sporumu son kez yapayım ramazan bıttıkten sonra insallah tekrar baslarız spor ve dietimize umarım çok alamayız kılo kızlar değil mii???
hepinizi özledimmmmmmm
MERHABAAAAA... topigimizin linkin atiyorum. nihayet actimmm.her kes gelsin taam... :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/544430-iftariyla-sahuruyla-ltltlton-ayin-sultani-gtgtgt.html#post25577276
vay anasiniiicanlarım nişandı temizlikti derken pazartesi işe başladım hiç vaktim kalmadı artık
sabah erken kalkıyorum ve işte gün boyu çok yoruluyorum arada iş yerinde göz gezdiriyorum sayfalara ama inanın hiç vaktim olmuyor
sosyal hizmetler şube müdürlüğünde işe başladım sabah 9dan öğlen yaklaşık 2ye kadar yoksul ailelerin evlerini geziyorum
2den sonrada onların raporunu yazıp komisyona yetiştirmeye çalışıyorum yemek yiyecek vakti bile zor buluyorum
akşamda eve gelince çok yorgun oluyorum bi şeyler yeyip hemen uyuya kalıyorum
sagol canim, yerin her zaman bizim yanimizda :)canım benim topiğin hayırlı uğurlu olsun bende uğrayacağım vakit buldukça inşallah
sagol canim, yerin her zaman bizim yanimizda :)canım benim topiğin hayırlı uğurlu olsun bende uğrayacağım vakit buldukça inşallah
vay anasiniiine zormus senin isin. ALLAH kolaylik versin. yoksul aileleri nasil geziyin? sonra onlara yardim mi ediyonuz
sagol canim, yerin her zaman bizim yanimizda :)
ama cok hos bir yorgunluk dimi :) cok sevdim senin isini :)evet canım
aileler önce gelip bi form doldurup adreslerini bırakıyorlar sonra o bilgilerin doğruluğunu teyit etmek için tek tek evleri gezip evin fotograflarını çekip çeşitli sorular soruyoruz
sonra bunları ve aileye yapılması gereken yardımı(giyecek,gıda,eşya... neyse) yazıp rapor oluşturup komisyona sokuyoruz orda aileyi ve yapılması gereken yardımı anlatıp onay alıyoruz sonra aileye haber veriyoruz... derken gün bitiyor ve yorgunluktan ölüyorum
ama cok hos bir yorgunluk dimi :) cok sevdim senin isini :)
o da var dimicanım içler acısı durumlarla karşılaşıyor insan gerçekten bu haftayı bedenen yorgunluktan ziyade psikolojik çöküntü içerisinde geçirdim
bizler çok şanslıyız gerçekten
o da var dimi(( ben yapamam oyle, cok duygusalim. "oyuncak hikayesi"ne bile aglayan biriyim ben (( canim yorgunsan bir az uyusana yarinda erken kalkicagiz. cok opdum bitanem. ben cikayim, nisanlim telefonda. iyi geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?