Turkan88'in Diyet Günlüğü

burdayızzzzz :)))
ramazana bu kadar yaklaşınca pek hevesimiz kalmadı galiba
nasılsın cnm napıyosun bakalım
Ramazan da accak mı topik Gumral?

merhaba bitanelerim,ben geldim benim sadik arkadaslarimm,canlarim.dersten anca zaman bula bildim.yerleri silmek,yemek pisirmek,evleri toparlamak aliyle oynamak falan filani soylemiyorum bile.

Kolay gelsin bitanem
Allahın izni ile başarırsın inş sınavı kazanırsın

[

neyse ben kactim,sinava calisiyorum da.[/QUOTE]
Allahım yardımcın olsun güzelim benım:)

afiyet olsun canım menun de süpermiş benımkıler de berbat yanı

Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısını versin bıtanem

ben 62 olmusum çokk iş yaptım ondan sanırım ama öküz gibi de yıyorum yaaa

canim menun super ama kurabiye olmamis,dun kilo bildirimi de yapmadin?kac kilo gitmis?

kızlarr tadilat bıttı işler de yenı bıttı çok yoruldum ama ayklarım ağrıyor ınanın ramazan da da alırım kılo ne yapacağim bılmıyorum gumral da benı de kabul edermı acaba ben de katılmak isterim aranıza canım:)) bugun sporumu son kez yapayım ramazan bıttıkten sonra insallah tekrar baslarız spor ve dietimize umarım çok alamayız kılo kızlar değil mii???
hepinizi özledimmmmmmm

[

neyse ben kactim,sinava calisiyorum da.
Allahım yardımcın olsun güzelim benım:)

afiyet olsun canım menun de süpermiş benımkıler de berbat yanı

Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısını versin bıtanem

ben 62 olmusum çokk iş yaptım ondan sanırım ama öküz gibi de yıyorum yaaa[/QUOTE]
sagol bitanem,ALLAH razi olsun.merak etme canim,bu azim sende varye,hiiic bir seyden korkma.ALLAHin izni ile vericeksin.
hayirli ugurlu olsuuuuunnnn

gule gule oturun fehiyem.RAMAZAN HEPINIZE GUZELLIKLERLE DOLU GELSIN,RABBIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN,BU RAMAZANDA BIZI BAGISLADIKLARININ ARASINA YAZSIN INSAALLAH.IMANIMIZI KAT KAT ARTIRSIN.AMIN

canlarım merhaba nasılsınız?
önce kilo bildirimi yapim 53 kilo oldum geriye 4 kilom kaldı

bugünkü menüm

sabah
kepekli kumru
şekersiz çay

öğlen
ton balıklı salata
ince 2 dilim ekmek
iş yerinde azcık bacak hareketi yaptım 5 dk fırsat buldum yaptım

akşam

kızlar akşam için anneme geldik eşimin doğum gününü kutlayacakmış pastada var tabi napcaz bilmiyorum elimden geleni yapcam ama
ooff offf güzelim pasta duruto dolapta ellerimle aldım bide plateste yapamayacağım bugün.arkadaşım lokum verdi aldım ama yemedim çantama koydum kokluyoum aradakızlar bişey söyleyimmi bu plates vücudumu fit yaptı daha şimdiden hissediyorum değişiklikleri 1 saatlik plates ortalama 225 kalori yakıyorfazla yakmıyo aslında ama ıkılaştırıyor esnetiyor vücudu şekile sokuyor inamıyodum ama gerçemişöpüyorum şekerciklerim

cook guzel,azmin de guzel,bu gidisle az zamanda hedefine ulasirsin INSAALLAH

tadilat nedir diye birde bana sor coookkkkk zor zamanlar gecirdik bizde ama neticesi guzel oldu cok sukur

canlarım nişandı temizlikti derken pazartesi işe başladım hiç vaktim kalmadı artık
sabah erken kalkıyorum ve işte gün boyu çok yoruluyorum arada iş yerinde göz gezdiriyorum sayfalara ama inanın hiç vaktim olmuyor
sosyal hizmetler şube müdürlüğünde işe başladım sabah 9dan öğlen yaklaşık 2ye kadar yoksul ailelerin evlerini geziyorum
2den sonrada onların raporunu yazıp komisyona yetiştirmeye çalışıyorum yemek yiyecek vakti bile zor buluyorum
akşamda eve gelince çok yorgun oluyorum bi şeyler yeyip hemen uyuya kalıyorum

vay anasiniii ne zormus senin isin. ALLAH kolaylik versin. yoksul aileleri nasil geziyin? sonra onlara yardim mi ediyonuz

vay anasiniii ne zormus senin isin. ALLAH kolaylik versin. yoksul aileleri nasil geziyin? sonra onlara yardim mi ediyonuz

evet canım
aileler önce gelip bi form doldurup adreslerini bırakıyorlar sonra o bilgilerin doğruluğunu teyit etmek için tek tek evleri gezip evin fotograflarını çekip çeşitli sorular soruyoruz
sonra bunları ve aileye yapılması gereken yardımı(giyecek,gıda,eşya... neyse) yazıp rapor oluşturup komisyona sokuyoruz orda aileyi ve yapılması gereken yardımı anlatıp onay alıyoruz sonra aileye haber veriyoruz... derken gün bitiyor ve yorgunluktan ölüyorum

ama cok hos bir yorgunluk dimi :) cok sevdim senin isini :)

canım içler acısı durumlarla karşılaşıyor insan gerçekten bu haftayı bedenen yorgunluktan ziyade psikolojik çöküntü içerisinde geçirdim
bizler çok şanslıyız gerçekten
o da var dimi (( ben yapamam oyle, cok duygusalim. "oyuncak hikayesi"ne bile aglayan biriyim ben (( canim yorgunsan bir az uyusana yarinda erken kalkicagiz. cok opdum bitanem. ben cikayim, nisanlim telefonda. iyi geceler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…