Turkan88'in Diyet Günlüğü

kızlar ben pek uğrayamıyorum ama sizleri gerçekten çok özlüyorum
burdan uzaklaştım diyet miyette bitti gitti
beni sakın aranızdan çıkarmayın elimden geldiğince uğramaya çalışacağım tamam mı?
hepinizi çok çok öpüyorum

merhaba guzelim benim,yeni isin hayirli ugurlu olsun,seni coook seviyoruz,listeden falan cikarmak yok,merak etme bitanem.

isin ne kadar guzelmiss,hayirlara vesileymis..sana da boyle bir is yakisir zaten..tuylerim diken diken oldu

o da var dimi (( ben yapamam oyle, cok duygusalim. "oyuncak hikayesi"ne bile aglayan biriyim ben (( canim yorgunsan bir az uyusana yarinda erken kalkicagiz. cok opdum bitanem. ben cikayim, nisanlim telefonda. iyi geceler :)

evet bu insan oyuncak hikayesine bile agladi,inana biliyormusunuz.bir kenara atilan oyuncaklara zavalli dedi,uzuldu ve agladi

ozledim sizleri ben burayi seviyorum. topigimde kendime yabanci gibiyim. burasi benim ailem. evim evim guzel evim orada bir suru yabanci uyeler. hic birine kaynayamadim. sizler arada bir geliyorsunuz, ozluyorum. ramazan biter bitmez yine burada olalim. diyet yapsak da yapmasakda

cnm zamanla kendi topiğinde eğlenceli olur malum oruç olunca herkes de pek fazla hal olmuyor inş. kendi topiğin de de mutlu olursun

Son düzenleme:

canım bende nete girdikçe bakıyorum topiğine ama banada çok yabancı geliyor sohbete dahil olamıyorum bir türlü
buranın sıcaklığı başka hiç bi topikte yok gerçekten

merhaba guzelim benim,yeni isin hayirli ugurlu olsun,seni coook seviyoruz,listeden falan cikarmak yok,merak etme bitanem.
canım benim Allah razı olsun sevgilerimiz karşılıklı

isin ne kadar guzelmiss,hayirlara vesileymis..sana da boyle bir is yakisir zaten..tuylerim diken diken oldu
evet canım güzel ama inan çok zor çok zorlanıyorum
bende çok hassasım gece rüyalarımda bile o insanları görüyorum
insanların yaşantılarını düşkünlüklerini gördükçe şükrediyorum

evet bu insan oyuncak hikayesine bile agladi,inana biliyormusunuz.bir kenara atilan oyuncaklara zavalli dedi,uzuldu ve agladi
oyy benim hassas kardeşim yaa kıyamam ben Gumral bacıma

bu arada şekerler ben diyeti bıraktım bırakalı 400gram almışım bu ramazanda azcık zayıflasam ne iyi olur

cnm zamanla kendi topiğinde eğlenceli olur malum oruç olunca herkes de pek fazla hal olmuyor inş. kendi topiğin de de mutlu olursun
yok ya canim, gercekten sevemedim bi turlu orayi, evet hep giriyorum, ilgileniyorum ama olmayinca olmuyor iste. bir burayi seviyorum birde kadinlar hamamin. orasi da cok guzel bir yer

canım bende nete girdikçe bakıyorum topiğine ama banada çok yabancı geliyor sohbete dahil olamıyorum bir türlü
buranın sıcaklığı başka hiç bi topikte yok gerçekten

ayy ay yerim ben sizi.ben de sohbetden geri kaliyorum,zaten nete de cok fazla giremiyorum,bi geliyorum 15 sayfa konusulmus.bu arada fehiye,masatakvimi,nurgul ,cadi daha gelmiyor buralara.

ayy ay yerim ben sizi.ben de sohbetden geri kaliyorum,zaten nete de cok fazla giremiyorum,bi geliyorum 15 sayfa konusulmus.bu arada fehiye,masatakvimi,nurgul ,cadi daha gelmiyor buralara.

Türkanım hiçç unutur muyum hıçbır topık buranın ailevı huzurunu veremez zaten fazla giremıyorum gırdğimde de bakıyorum mıllet ne yemek yapmış sonra cıkıyorum oruç benı çok zorluyor bıtanem ınsallah ramazandan sonra sporumuza,dietimize devam edeceğiz bıtanem benım bacım benım

yenı işin hayırlı olsun güzel bacım benım:))

kesinlikle haklısın burasının tadını hıçbır topık veremıyor yaa
tatlı yorgunluk değil mi ne güzel :))

Türkanım çokk acımm ve susamışım pc ye bıle bakamıyorum mıdem de bulanıyor ((

yenı işin hayırlı olsun güzel bacım benım:))

kesinlikle haklısın burasının tadını hıçbır topık veremıyor yaa

tatlı yorgunluk değil mi ne güzel :))

teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun baktım bu yıl sınavım iyi geçmedi atanamayacağım belli mecburen başladım aslında ama çok zorlanıyorum
evet güzel bir iş hayır işi ama bazen çok çekilmez öyle pis berbat evlere gidiyoruz ve öyle insanlarla muhattap oluyoruz ki bazen midem kaldırmıyor
hele dün oruçlu ilk işimdi bayılacaktım

evet ya canim benim, burasi evimiz gibi

evet kızlar burası gibi olmuyor gerçekten
burda sayfalar ilerlemiş olsa bile bi göz gezdirsen bile konuya hakim oluyordun ama başka yerde yapamıyorum ben
inşallah ramazandan sonra bol motivasyonlu topiğimizde diyetlere devam edelim

insaALLAH canim. nasil insanlarla muhattab oluyon ki? ne yapiyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…