canlarım nişandı temizlikti derken pazartesi işe başladım hiç vaktim kalmadı artık
sabah erken kalkıyorum ve işte gün boyu çok yoruluyorum arada iş yerinde göz gezdiriyorum sayfalara ama inanın hiç vaktim olmuyor
sosyal hizmetler şube müdürlüğünde işe başladım sabah 9dan öğlen yaklaşık 2ye kadar yoksul ailelerin evlerini geziyorum
2den sonrada onların raporunu yazıp komisyona yetiştirmeye çalışıyorum yemek yiyecek vakti bile zor buluyorum
akşamda eve gelince çok yorgun oluyorum bi şeyler yeyip hemen uyuya kalıyorum
evet canım
aileler önce gelip bi form doldurup adreslerini bırakıyorlar sonra o bilgilerin doğruluğunu teyit etmek için tek tek evleri gezip evin fotograflarını çekip çeşitli sorular soruyoruz
sonra bunları ve aileye yapılması gereken yardımı(giyecek,gıda,eşya... neyse) yazıp rapor oluşturup komisyona sokuyoruz orda aileyi ve yapılması gereken yardımı anlatıp onay alıyoruz sonra aileye haber veriyoruz... derken gün bitiyor ve yorgunluktan ölüyorum
o da var dimi(( ben yapamam oyle, cok duygusalim. "oyuncak hikayesi"ne bile aglayan biriyim ben (( canim yorgunsan bir az uyusana yarinda erken kalkicagiz. cok opdum bitanem. ben cikayim, nisanlim telefonda. iyi geceler :)
ozledim sizleriben burayi seviyorum. topigimde kendime yabanci gibiyim. burasi benim ailem. evim evim guzel evim orada bir suru yabanci uyeler. hic birine kaynayamadim. sizler arada bir geliyorsunuz, ozluyorum. ramazan biter bitmez yine burada olalim. diyet yapsak da yapmasakda
ozledim sizleriben burayi seviyorum. topigimde kendime yabanci gibiyim. burasi benim ailem. evim evim guzel evim orada bir suru yabanci uyeler. hic birine kaynayamadim. sizler arada bir geliyorsunuz, ozluyorum. ramazan biter bitmez yine burada olalim. diyet yapsak da yapmasakda
canım benim Allah razı olsun sevgilerimiz karşılıklımerhaba guzelim benim,yeni isin hayirli ugurlu olsun,seni coook seviyoruz,listeden falan cikarmak yok,merak etme bitanem.
evet canım güzel ama inan çok zor çok zorlanıyorumisin ne kadar guzelmiss,hayirlara vesileymis..sana da boyle bir is yakisir zaten..tuylerim diken diken oldu
oyy benim hassas kardeşim yaa kıyamam ben Gumral bacımaevet bu insan oyuncak hikayesine bile agladi,inana biliyormusunuz.bir kenara atilan oyuncaklara zavalli dedi,uzuldu ve agladi
yok ya canim, gercekten sevemedim bi turlu orayi, evet hep giriyorum, ilgileniyorum ama olmayinca olmuyor iste. bir burayi seviyorum birde kadinlar hamamin. orasi da cok guzel bir yercnm zamanla kendi topiğinde eğlenceli olur malum oruç olunca herkes de pek fazla hal olmuyor inş. kendi topiğin de de mutlu olursun
evet ya canim benim, burasi evimiz gibicanım bende nete girdikçe bakıyorum topiğine ama banada çok yabancı geliyor sohbete dahil olamıyorum bir türlü
buranın sıcaklığı başka hiç bi topikte yok gerçekten
cook guzel,azmin de guzel,bu gidisle az zamanda hedefine ulasirsin INSAALLAH
canım bende nete girdikçe bakıyorum topiğine ama banada çok yabancı geliyor sohbete dahil olamıyorum bir türlü
buranın sıcaklığı başka hiç bi topikte yok gerçekten
ayy ay yerim ben sizi.ben de sohbetden geri kaliyorum,zaten nete de cok fazla giremiyorum,bi geliyorum 15 sayfa konusulmus.bu arada fehiye,masatakvimi,nurgul ,cadi daha gelmiyor buralara.
yenı işin hayırlı olsun güzel bacım benım:))kızlar ben pek uğrayamıyorum ama sizleri gerçekten çok özlüyorum
burdan uzaklaştım diyet miyette bitti gitti
beni sakın aranızdan çıkarmayın elimden geldiğince uğramaya çalışacağım tamam mı?
hepinizi çok çok öpüyorum
tatlı yorgunluk değil mi ne güzel :))evet canım
aileler önce gelip bi form doldurup adreslerini bırakıyorlar sonra o bilgilerin doğruluğunu teyit etmek için tek tek evleri gezip evin fotograflarını çekip çeşitli sorular soruyoruz
sonra bunları ve aileye yapılması gereken yardımı(giyecek,gıda,eşya... neyse) yazıp rapor oluşturup komisyona sokuyoruz orda aileyi ve yapılması gereken yardımı anlatıp onay alıyoruz sonra aileye haber veriyoruz... derken gün bitiyor ve yorgunluktan ölüyorum
ahhh canım benim Allah sabrını mükafatını arttırsın inşallahTürkanım çokk acımm ve susamışım pc ye bıle bakamıyorum mıdem de bulanıyor((
yenı işin hayırlı olsun güzel bacım benım:))
kesinlikle haklısın burasının tadını hıçbır topık veremıyor yaa
tatlı yorgunluk değil mi ne güzel :))
ayy ay yerim ben sizi.ben de sohbetden geri kaliyorum,zaten nete de cok fazla giremiyorum,bi geliyorum 15 sayfa konusulmus.bu arada fehiye,masatakvimi,nurgul ,cadi daha gelmiyor buralara.
evet ya canim benim, burasi evimiz gibi
insaALLAH canim. nasil insanlarla muhattab oluyon ki? ne yapiyorlar?evet kızlar burası gibi olmuyor gerçekten
burda sayfalar ilerlemiş olsa bile bi göz gezdirsen bile konuya hakim oluyordun ama başka yerde yapamıyorum ben
inşallah ramazandan sonra bol motivasyonlu topiğimizde diyetlere devam edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?