evet, soz konusu ve karar o :26: ama benim kvlde iyi kadin yav. sakin sessiz. nisanlimla 2 yildir tanisiyoruz tek bir kelime bile etdiyini duymadim. masaALLAH diyim. ne olur ne olmaz:26:
Kayınbaba yok mu?*
Aynı eve girince durum değişiyor canım
en azından beraber otur kalk ama yatmaya kendi evine git derim
kocanla özelin olmayacak bu açıdan düşün derim
kiiz,celme kardescegezimin aklini bakiim..
kayinpederi yok ,gecen sene rahmetli oldu, nisanlisi da annesini ,kardeslerini aldi yanina memleketten,hem onlari okutuyor,hem de evini tamir ettiriyor,tum sorumluluk ona kaldi,simdi napsin,annesini memleketemi yollasin?zaten borclari falan,kolay degil ki,hem annesi de kocasini kaybetmenin uzuntusuyle her zaman,kalbi kirilmazmi.cook da iyi kadin,gecinip gidicekler INSAALLAH.bisey olmaz.
Canım kadıncağız yalnız ise sokağa atılcak değil ya tabikide bakacağız annelerimiz sonuçta
Gumralın durumu farklı nişanlısı da çok babacan davranmış Allah razı olsun
kızlar napıyosunuz bakalım
maşşallah ne güzel konuşmuşsunuz ya
Gümralcım sen aç topiği bence ramazanda hep birlikte orda oallım çünkü burda menü falan paylaşmıcaz
böylece hep birlikte sohbetimize orda devam ederiz
Gümralcım bu arada masa takvimi haklı neler neler duyuyoruz kayınvaldelerle ilgili
ama herkes aynı değil tabiki de
inşallah senin sorunsuz güzellikle devam etsin tatlım benim
masa takvimi bu arada ev kendinizin galiba
bişey sormak istiyorum mutfak tadilatı için ne kadar gidiyor ortalama
akşam çok az bence birazcık eklemelisin
bence iyi ekleme ya da çıkarmaya gerek yok sporunuzu da ihmal etmiyosunuz maşallah
genel olarak çok az eğer miktarı yükseltmezsen metabolizman iyice yavaşlayacak
hem doyurucu hem zararsız ne eksik ne fazla tam kıvamındasın ama dikkatimi çeken ara öğünler eklemişsin:)
evet aslında doğru olan o biz eziyet ediyoruz kendimize sonra da ipin ucu ufacık da kaçsa kocaman kilo oluyogöze batan bişe yok
tebrik edeerim allah bi yastıkta kocatsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?