canim, bir sayfadan digerine zor atliyoz, neresi aldi basini gidiyorALLAHtan kafasina takmayan biriyim, yoksa moralmanim bozulurdu. aaah aahhh, facebookdaki arkadaslarimi hatirladim. hemen depresyona girip, bir az kafalarini sakinlestirmek icin bi kac gun dondurub giderlerdi aahhh ah, kac defa soyledim, maksad vakit gecsin, eglenelim tabi gercek dostluklar kuralim
Kızlar tuhaflık mı var anlayamadım
24.07.2012 yazışmaları yok?=
kizlaaaaaaaaaaar nasil gidiyor bakiim oruc?
slm kızlar bir kaç günden beri giremiyorum iş arkadaşım annesini kaybetti üzgündüm bugünde eltim doğum yaptı o yüden giremedim o yoğundum anlayacağınız kusura bakmayın kaçtım sanmayınama bunca yoğunluğa rağmen rejime devam
Ben ilaç kullanıyorum sadece 1 gün tuttum tutmuyorum canım
Senin naısl giidyor
2 gundur cok zorlaniyordum.bu gun daha iyiyim ELHAMDULILLAH.ama ders calisma kalitem dusuyor acliktan dolayi ve de ev isi yapma.olsun.RABBIME canim feda olsun.
bu brezilya fonu fena agzimi sulandiriyor ya am cok pahali.calisanlar icin cok iyi ama bence
benim sayfaya hic ugramiyorsunutamam ugramayin, olsun, kendim tek basina yasar giderim
kizlaaaaaaaaaaar nasil gidiyor bakiim oruc?
ama eminim memnunkalan da az degildir bu fonden,arastirmak lazimAllah kabul etsin canım
Canım benim saçlarım düz yaptırma ihtiyacı hissetmiyorum ama
ark yaptırdı uyurken filan saçım bozuluyor yinede düzleştirici yapmak zorunda oluyorum dedi
ama saçları besliyormuş
BEN DE REGL OLDUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMbenim sayfaya hic ugramiyorsunutamam ugramayin, olsun, kendim tek basina yasar giderim
vallahı iftardan sahura kadar yıyorum gün boyu da çok fena oluyorum(
bende regl oldummmmmmmmmmmm
kızlar napıyosunuz
benim içim sıkılıyor resmen bu aralar
çok istediğim birşey var ama şimdi anlatamıycam
dua edin bana ne olur Allahım nasip etsin
çok doluyum kızlar ya
kızlar napıyosunuz
benim içim sıkılıyor resmen bu aralar
çok istediğim birşey var ama şimdi anlatamıycam
dua edin bana ne olur allahım nasip etsin
çok doluyum kızlar ya
Geçmiş olsun canım
Hayırlısyla olur inşallah canım
selam canım,bas ustune ıstedıgın dua olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?