Turkan88'in Diyet Günlüğü

Mukayesecim günaydın,
evet göbeğe çalışmam lazım
biberiye yağı sürmem lazım dimi
bende bugün itibariyle başlıyorum
ay çok iyi oldu bu topic

canım biberiye yağı sürüp günde 1saat tempolu yürüyüş yapmak çok iyi olur
ben yürüyüş yapıyorum günde 1saat ama biberiye yağı kullanmıyordum onu da kullanmaya başlayacağım

canım ayrıca ben yemeklerden yarım saat sonra biberiyeyi demleyip içiyorum onunda faydası oluyor

kızlar bu poşet bağlama olayına pek sağlıklı demiyorlar bende o yüzden yapmıyorum
gerçekten artı bi faydası oluyor mu?

canım faydası var ama saglıklımı bılmıyorum
bıde bıber yagı suruluyomus onuda burda okudum aktara sordum evet dedı etkılı
surup poset takıp cıkıyosun sahalara ve goollllll
canım ben bekarkende boyle yaptım
mesela suan ogullarımla actım oyun havası oynuyoruz

bende bazen oyun havaları açıp oynuyorum ama en fazla on dakika o yüzden yürüyüşe çıkıyorum evde olmuyor yapamıyorum
nişanım var bir an evvel göbek çevremdeki yağlardan kurtulmak istiyorum o yüzden her yolu deneyebilirim şu an

Allah tamamına erdırsın canım
hem oynuyo hem yazıyorum kızlar
hadı bakalım bır kı baslayalımmmmmm

canım ayrıca ben yemeklerden yarım saat sonra biberiyeyi demleyip içiyorum onunda faydası oluyor

evet ben de almıştım ama tansiyonumu yükseltti bıraktım içtiğimde çok baş ağrısı yaptı ara ara yeşilçaya azıcık karıştırıp içiyorum

aslında poşet zararlı çünkü yanlışlıkla ters bağladığında üzerinde boya varsa çok terle birlikte tene geçiyo ama streçte böle bi sorun yok onun dışında sağlıksız olduğunu düşünmüyorum

ohhh ohhh allah tamamına erdirsin darısı başıma

beyaz poset zararlımı gercı sey strec daha ıyı sıkıda hem olur onla yaparız bızde
hadın kızlar...

kızlar bide günlük olarak neler yediğimizi neler yaptığımızı yazıcaz dimi
mesela ben bolca su içmeye çalışıyorum daha bugün başladım gerçi :))))
ya bide ofiste neler yapabilirim acaba fikriniz varmı

pek fazlan yokmus ki,yolun cogunu basarmissin bile.INSAALLAH HEP BIRLIKDE ELELE KURTULUCAGIZ FAZLALAIKLARDAN.

beyaz poset zararlımı gercı sey strec daha ıyı sıkıda hem olur onla yaparız bızde
hadın kızlar...
hani marketlerin isimlerinin bulunduğu poşetler bence onların boyaları zararlıdır

günlük yediklerimizi akşam yazmak daha derli toplu olur sanki spor yaptıklarımızı da ekleyelim böylece daha rahat yorumlarız aynı zamanda bu günlük sahibimizin de isteğidir:)

komik gelebilir söyleyeceğim şeyi ben yıllaaaaar önce 68den 57ye düşerken uygulamıştım belki psikolojik ama etkisi var bence ben yatağa yattığımda uyguluyodum; göbeğini çekebildiğin kadar içeri çek bırak sürekli:)

yok sakın deneme goguslerde resmen yakıyor.ben 2 gun surup delı gıbı spor yardım ,dun suremedeım cunkı derısı kırmızı ve yanık gıbı.ama fark muhhhhhhtesem.

evet canım ıctıklerımız,yedıklerımız ve sporumuzu.her gunun sonunda.

1.mukayese
2.hmyrali 61.8 HEDEF 55
3.filerun 63 HEDEF 58
4.senyayla
5.arzuayten
6. turkan 69 HEDEF 63
7.Pepuda 65 HEDEF 60
8.SISEBE 64 HEDEF 57
9.tavuklumakarna
10.nurgul 8688 61.5 HEDEF 55

bana da psıkolojık olarak cok ıyı etkı edıyor,her gunu sonunda hesap vermek ınsanı daha bı azımlı yapıyor.

BASLAMA TARIHI

1.mukayese 25 NISAN
2.hmyrali 61.8 HEDEF 55
3.filerun 63 HEDEF 58
4.senyayla
5.arzuayten
6. turkan 69 HEDEF 63 25 NISAN
7.Pepuda 65 HEDEF 60 25 NISAN
8.SISEBE 64 HEDEF 57 25 NISAN
9.tavuklumakarna

BASLAMA TARIHI

1.mukayese ---------- 25 NISAN
2.hmyrali 61.8 HEDEF 55 26 NISAN
3.filerun 63 HEDEF 58
4.senyayla ------------
5.arzuayten ------------
6. turkan 69 HEDEF 63 25 NISAN
7.Pepuda 65 HEDEF 60 25 NISAN
8.SISEBE 64 HEDEF 57 25 NISAN
9.tavuklumakarna-------------

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…