Mukayesecim günaydın,
evet göbeğe çalışmam lazım
biberiye yağı sürmem lazım dimi
bende bugün itibariyle başlıyorum
ay çok iyi oldu bu topic
kızlar bu poşet bağlama olayına pek sağlıklı demiyorlar bende o yüzden yapmıyorum
gerçekten artı bi faydası oluyor mu?
canım faydası var ama saglıklımı bılmıyorum
bıde bıber yagı suruluyomus onuda burda okudum aktara sordum evet dedı etkılı
surup poset takıp cıkıyosun sahalara ve goollllll
canım ben bekarkende boyle yaptım
mesela suan ogullarımla actım oyun havası oynuyoruz
bende bazen oyun havaları açıp oynuyorum ama en fazla on dakika o yüzden yürüyüşe çıkıyorum evde olmuyor yapamıyorum
nişanım var bir an evvel göbek çevremdeki yağlardan kurtulmak istiyorum o yüzden her yolu deneyebilirim şu an
Allah tamamına erdırsın canım
hem oynuyo hem yazıyorum kızlar
hadı bakalım bır kı baslayalımmmmmm
maşallah yaa
ohh ohh yandan kıvır
canım ayrıca ben yemeklerden yarım saat sonra biberiyeyi demleyip içiyorum onunda faydası oluyor
aslında poşet zararlı çünkü yanlışlıkla ters bağladığında üzerinde boya varsa çok terle birlikte tene geçiyo ama streçte böle bi sorun yok onun dışında sağlıksız olduğunu düşünmüyorumcanım faydası var ama saglıklımı bılmıyorum
bıde bıber yagı suruluyomus onuda burda okudum aktara sordum evet dedı etkılı
surup poset takıp cıkıyosun sahalara ve goollllll
canım ben bekarkende boyle yaptım
mesela suan ogullarımla actım oyun havası oynuyoruz
ohhh ohhh allah tamamına erdirsin darısı başımabende bazen oyun havaları açıp oynuyorum ama en fazla on dakika o yüzden yürüyüşe çıkıyorum evde olmuyor yapamıyorum
nişanım var bir an evvel göbek çevremdeki yağlardan kurtulmak istiyorum o yüzden her yolu deneyebilirim şu an
kızlar bende varım ama dün hiç nete giremedim
kilom 61.8 55 olmak istiyorum temmuzda nişanım var ince bi gelin olmak istiyorum
ben martta başlamıştım 68 den 61.8e kadar inmeyi başardım ama burda kaldım bir an evvel 55 olmam lazım
göbek çevresinde ki yağlardan kurtulmak için de öyle doğal yağlar var mıdır?
hani marketlerin isimlerinin bulunduğu poşetler bence onların boyaları zararlıdırbeyaz poset zararlımı gercı sey strec daha ıyı sıkıda hem olur onla yaparız bızde
hadın kızlar...
komik gelebilir söyleyeceğim şeyi ben yıllaaaaar önce 68den 57ye düşerken uygulamıştım belki psikolojik ama etkisi var bence ben yatağa yattığımda uyguluyodum; göbeğini çekebildiğin kadar içeri çek bırak sürekli:)kızlar bide günlük olarak neler yediğimizi neler yaptığımızı yazıcaz dimi
mesela ben bolca su içmeye çalışıyorum daha bugün başladım gerçi :))))
ya bide ofiste neler yapabilirim acaba fikriniz varmı
ayyy canım vallahi soramam ki bendeBayan bi aktar bulmak lazım
Geçenlerde 38beden bi elbise denedim gögüs kısmına kadar ferrmuar kapandı ama göğüste kaldı o yüzden benim o bölge etrafında da çalışmam lazım
Bende alayım o yağlardan bir an evvel incelmem lazım
kızlar bide günlük olarak neler yediğimizi neler yaptığımızı yazıcaz dimi
mesela ben bolca su içmeye çalışıyorum daha bugün başladım gerçi :))))
ya bide ofiste neler yapabilirim acaba fikriniz varmı
komik gelebilir söyleyeceğim şeyi ben yıllaaaaar önce 68den 57ye düşerken uygulamıştım belki psikolojik ama etkisi var bence ben yatağa yattığımda uyguluyodum; göbeğini çekebildiğin kadar içeri çek bırak sürekli:)
selam ben diyetisyen eşliğinde diyet yapıyorum 2 aydır 10 kiloya yakın verdim son 6 kilom kaldı. Topik açtım hatta oraya listemi yaptıklarımı yazmaya başladım hergün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?