Turkan88'in Diyet Günlüğü

[h=1]Zayıflamanın 12 Püf Noktası[/h]
Spor yaparak ve sağlıklı beslenme programları uygulayarak ideal vücut ölçülerine kavuşmak isteyen kadınlar için ilginç püf noktaları bulundu.

Yapılan araştırmalar sonucu spor yapıp diyet programını uygularken 12 püf noktasını göz önünde bulunan kadınların kilolarından daha hızlı kurtulduğu belirtildi.

İşte o püf noktaları:

Dışarıda öğle yemegi yemeyin!
Araştırmalara göre; öğle yemeklerini dışarıda yemeyi tercih eden kadınlar evde hazırlayanlara göre daha fazla kilo alıyor.

Restoranlarda, kafelerde yemek yemenin kilo almaya neden olduğu biliniyordu fakat araştırmacılar öğle yemeğinin dışarıda yenmesi yerine evde hazırlanması gerektiğini özellikle vurguluyor.

Yediklerinizi yazın!
Uzmanlara göre; her yediğini bir deftere not alan kadınlar programlarını daha düzenli sürdürüyor.

Uzmanlar not alan kadınların almayanlara göre 2,7 kg daha az kilo aldığını öne sürüyor.

Çikolataya izin!
Kaliforniya Üniversitesi’nin çalışmasına göre; düzenli olarak çikolata tüketen kadınların ara sıra çikolata tüketenlere göre daha zayıf olduğu görüldü.

Patlamış mısır atıştırın
Scarton Üniversitesi araştırmasına göre; patlamış mısır, bağışıklık sistemini güçlendirici antioksidan içeriyor.

Mısırı mikrodalgada hazırlamak ya da sinemada tüketmek yerine, az yağ ile fırında yapıp atıştırmak zayıflamak isteyen kadınlar için ideal.

Şarap tüketin!
Araştırma sonuçlarına göre; günde bir ya da 2 kadeh kırmızı şarap içen kadınların yüzde 30 oranında daha az kilolu olduğu görüldü.

Yemeğinizi koklayın
Kadınlar, güçlü aromalı yiyecekleri daha küçük lokmalarla yiyorlar ve bu da yemeğin daha az yenmesine neden oluyor.

Bu nedenle başlamadan önce yemeği koklamak, daha az yemeğe neden oluyor.

Kahve çekirdeği atıştırın
Kavrulmamış kahve çekirdeği, yağ ve glukoz emilimini yavaşlatması nedeniyle zayıflamaya yardımcı oluyor.

Egzersiz yaparken suyu yanınızdan ayırmayın!
Standford Üniversitesi’nin araştırmalarına göre; egzersiz yaparken ellerinizin soğuk olması daha uzun süre spor yapmanızı sağlıyor.

Böylece daha hızlı kilo kaybı görülüyor.

Haftada bir gün spora ara verin!
Uzmanlara göre her gün durmaksızın spor yapmak kişileri fitness amaçlarından uzaklaştırabiliyor ve bu da yıpranmalarına neden oluyor.

Bu nedenle haftada bir ya da iki gün dinlenerek, kaybolan motivasyonunuzu geri kazanabilirsiniz.

Günde 10 kalori verin
Araştırmalar sonucu, zayıflamayı hedefleyen kişi beslenme programından günde sadece 10 kaloriyi atması gerekiyor.

Çıkarılan her on kalori size 1 kilo kaybı olarak geri dönecektir.

Fitness arkadaşı edinin
Arkadaşları ile beraber fitness yapan kadınların, yalnız yapanlara göre daha fazla kilo kaybettiği görüldü.

Kahvaltıda tatlı tercih edin!
600 kalorilik bir kahvaltıda protein ve karbonhidrat içeren bir tatlı yemek zayıflamaya yardımcı olabiliyor.
ACUNN.COM'dan alintidir

1) turkan

2)masatakvımı

3)humeyra

4)fehıye

5)nurgul

6)gulsen

7)mukayese ??

8)arzu ??

yarın kılo bıldırımı ve her gun menu paylasımı luuuutfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnn
sen beni hic takmiyosun dugune 18 gun var ve ben simdiden diyete girdim bile. aksam oldu ve hic bir sey yemicem. ama cikolata hep serbest hep serbest :119::119::119:

yaaa ne sandın evliliği hele bır de çocuk olsun ozaman gör sen zorluğu insanın pestili çıkıyor vallahı

gunaydin cnm.ee ne sandin bebegim,zor tabi ama zamanla alisirsin,merak etme.
ben be bugunden basladim.zira 65 kilo olmusum artik .
ohhhh ohhhn mıss mıssss:)))

ayy evlendiğime pişmanım desem yeridir
Ne güzel herşeyi annem yapıyordu yaa
Bende 68 kiloyummmmmmm
ohh ohh yalnız değilim misss:))

ayy kız nasıl yormıyyım tekkızım anneme yardım etmesem içim acır vallahı

ne hayırlı bır eş benımkı suyunu bıle ayağına ister gıcık benım eşim ve çoktemebelll(

kahvalti:1kupa su
1 d. cavdar
kk kadar peynir
2 domates
1 salatalik
5 zeytin
ardindan yesil cay

ara;1elma

ogle;karabugday pilavi,etli,(yarim porsiyon)
1kase yogurt
afiyet olsun sekerim

amın bıtanem yenı işi hayırlı olsun kardesinin canım:)

Allahım hakkında hayırlısını versin bıtanem:)

Bugün menüm

Sabah
1 börek kendim yaptım
1 bardak yeşil çay
peynir
3 zeytin

Öğle
3 kaşık prinç pilavı
et sote
salata

Akşam
Sarma/dolma
mercimek corbası
salata

1 lt su şimdilik
1 yeşil çay
afiyet bal kaymak ve yağğ olsun :)

çokk faydalı bılgıler bıtanem sağoll:)

eeeeeeeennnnnnnnnnnn sevdiyim kismi cikolata kismi :125::125::125:
ayy inanmıyorum her yeri batırmıs kafayı yerdım ben olsam(

bugünkı menum
sabah:ballıı su,2 kepek ekmeği,kkpeynir,2 çay k bal,2zeytin,1sekersiz cay
öğle:1tabak etli fasulye,1bardak ayran
akşam:1kase yoğurt,1kepek kemeği,1elma
1 saat yuruyuş,2litre su

bugünkı menum
1 saat yuruyuş,2litre su
ne demek canim, her daim. :))) ben severim yaramaz cocuklari, kirsin doksun dagitsin :)))

bugünkı menum
1 saat yuruyuş,2litre su
aksam zayif olmus canimin icinin icinin taaaaaaa ici.ama elma yemissin,iyi hic degilse.

kilom 65!!dikkat etmeyince ....u yedim.siz benim bu aralar nasil yedigimi bir gorseydiniz.ah turkan aaah.neyse simdi cizelgemi yapicam INSAALLAH.SIZ DE YAPIN.

Masa takvimi maşşallah cnm bide işten gelip sarmamı yapıcaksın
Allah yardımcın olsun valla
Bu arada menün güzel :)

bugünkı menum
1 saat yuruyuş,2litre su

Fehiyem akşam az olmuş canım nasılsın bu arada

ne demek canim, her daim. :))) ben severim yaramaz cocuklari, kirsin doksun dagitsin :)))

tabi tabi kendi çocuğun yapsında bir gör
hemde tam misafir geleceği zaman

ya ben dün akşam menü paylaşmamışım kızlar
dünkü menüm
sabah 1 küçük poğaça bir şekersiz çay
öğle yarım kepçe mantar çorbası 3 kaşık türlü yoğurt ve 2 kaşık erişte
akşam bir buçuk dilim ekmek börülce yemeği
ara 1 bardak süt 1 muz
1 parça da küçük çikolata yedim :26::26::26:

Türkanım nasıl yapıyoduk cnm kilo çizelgesini
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
sorunyok cnm,gayet de guzel

ay bu kiz ne kadar hamarat MASAALLAH.sen demekki evde yemek yapiyordun oylemi,ben yemek yapmayi evlendikten sonta ogrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…