Turkan88'in Diyet Günlüğü

Coktandir ugramiyordum, nasilsiniz bizim mintika :) ben fena halde kaptim sifayi. oluyorum dun burnuma annem bal doktu, anneeeeemmmmmm nasil yandim nasil yandim anlatamam. havalar da dustu baya. ozlemistik yagmuru

avukatla konusmus gelmis,ogleden sonra da notere gidicez,davayi ben aciyorum,yetkiyi avukata verdigime dair notersen belge alip avukata vericez 3 aylik surenin icine girmis olucaz INSAALLAH HAYIRLISIYLA.

oglumu belli etmeme calisiyorum,agladigimi gordugunde,anne noldu sana,babammi uzdu seni diyor,opuyor beni,cok uzuluyor

canım benim öncelikle sizlerden özür diliyorum kaç gündür uğrayamıyorum sizleri ihmal ediyorum ama annem çok rahatsızlandı ve ameliyat oldu. Omiriliğine platin takıldı hastaneden çıkardık şu an evde ama çok ağrısı var gelen giden desen bir dolu. Annem şu an bakıma muhtaç durumda o yüzden işi bırakmak zorunda kaldım Son zamanda hastalıklar dört bir yanımızı sardı çok üzgün ve yorgunum
türkancım şu an şok oldum gerçekten böyle bir adama nasıl tahammül ediyorsun tamam Ali var ama böyle bir ortamda büyümemeli. Üniversite yıllarında bir hocamız baba ahlak merkezi anne ise sevgi merkezidir. Eğer bu iki merkez arasında sıkıntı varsa çocuk bu iki değeri de başkalarında arar ve aile takım olmayı beceremez, takım olmayı beceremezse de gölü başkaları atar derdi. Canım beni yanlış anlama ama Ali bu durumdan en çok etkilenendir. Senin bir mesleğin var bildiğim kadarıyla ailende yanında o yüzden bu adama katlanma. Bu adama katlanmak demek hem kendine hem de Ali ye haksızlık etmek demektir. Eşinin ya ruh sağlığında problem var yada seni hiç sevmedi. Sağlıklı olan yada seven insan bu anlattıklarını yapamaz
Allah yar ve yardımcın olsun canım çok zor bir durum gerçekten
canim arkadaslarim,fehiyem,masatakvimim,nurgulum,gulsenim,humeyram,ozlemim,sizleri cooook seviyorum,var ya tusu kazanip gelicem INSAALLAH hepinizle bulusucam teker teker,bu dostlugu omur boyu surdurucez ALLAHin izni ile,
canım benim inşallah senin adına dileğimiz bir an evvel uzmanlık sınavını kazanmandır. Ben çok isterim sizlerle görüşmeyi

yarın inşallah menü bildirimimi yapmaya başlayacağım. Çok sık giremem ben annemde rahatsız olduğu için ama muhakkak menüleri yorumlamaya ve düzenli şekilde menü bildirimi yapmaya dikkat edeceğim

humeyracigim,cok gecmis olsun bitanem,cok uzuldum.RABBIM acil sifalar versin.sabirli ol bitanem

canım benim Allah razı olsun. Sabretmekten başka bir şey yok evet ama insanın sevdiği kişilerin acı çekmesine dayanması da inan çok zor
rabbim canım anneme uzun ömür versin o olmazsa ben bir hiçim

Fehiyecim çok geçmiş olsun Allah şifa versin tatlım
Allahım razı olsun canım benım:))

Coktandir ugramiyordum, nasilsiniz bizim mintika :) ben fena halde kaptim sifayi. oluyorum dun burnuma annem bal doktu, anneeeeemmmmmm nasil yandim nasil yandim anlatamam. havalar da dustu baya. ozlemistik yagmuru
ayyy canım kıyamam çokkk geçmişolsun fıstığıma Allahım baska dert vermesin:)

canım benımm çok geçmişolsun Allahım acil şifalar verir anacığına insallah evet ben de her zaman dıyorum anam olmazsa ben bır hiçim kımsem yok bana gerçek manada yanan Alllahım analarımızı babalarımızı basımızdan eksık etmesın:)

yarın inşallah menü bildirimimi yapmaya başlayacağım. Çok sık giremem ben annemde rahatsız olduğu için ama muhakkak menüleri yorumlamaya ve düzenli şekilde menü bildirimi yapmaya dikkat edeceğim
kız sen anacığını ihmal etme daha sonrayaparsın dıet bosver

canım benim Allah razı olsun. Sabretmekten başka bir şey yok evet ama insanın sevdiği kişilerin acı çekmesine dayanması da inan çok zor

amın canımamın

dün menu bıldırımı yapamadım kızlar çunku gelen giden babamı soran eksik olmadı o yuzden kusura kakmayın yaa

bugünkü menüm
sabah:1 bardak ballı lımonlu su,2 kepek ekmeği,2 çay k bal,kkpeynir,1sekersiz cay
öğle:1 kase yoğurt,1 paker eti form tuzlu bıskuvı
ara:1 dilim kıs kavunu
akşam:1 kase mercimek çorbası(olacak insallah)
ara:1 sekersiz kahve
2 litre su
kızlarr akşama kadar oturmuyorum spor simdilik yok zaten fırsatımda yok malesef

AMIN .ALLAH anamizi babamizi ,kardeslerimizi ,abilerimizi,ablalarimizi,esimizi,cocugumuzu,sevdiklerimizi korusun.AMIN
dün menu bıldırımı yapamadım kızlar çunku gelen giden babamı soran eksik olmadı o yuzden kusura kakmayın yaa

OLURMU HIC OYLE SEY,O NE BICIM LAF FEHIYEM BENIM

ama az oluyor fehıyem,boyle yama,dıye dıye dılımde tuy bıttı,kalıcı oolmuyoor,meyve sebze ye bol bol.lutfeen

Hümeyracım canım cok geçmiş olsun

Günaydın herkese
yoğun bir hafta sonu geçirdim
evlilşik beni yormaya başladı
süpür sil ütü çamaşır bulaşık yemek derken akşama kadar böyle oluyırum
Cumartesi tüm gün temizlik yaptım
Pazarda tüm gün yemek misafirlerim vardı annemler geldi yemeğe
yemek tatlı çay meyve derken zaman nasıl geçti anlamadım

Ben diyete bugğn başlıyor kabul ediyorum kendimi
geçen hafta pek dikkat edemedim
hafta sonuda keza öyle lçp lçp yedim

gunaydin cnm.ee ne sandin bebegim,zor tabi ama zamanla alisirsin,merak etme.
ben be bugunden basladim.zira 65 kilo olmusum artik .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…