Turkan88'in Diyet Günlüğü

gelelim bugün benim yediklerime
sabah 1dilim çavdar ekmeği,kk peynir,5tane zeytin, domates,salatalık 1brdk şekersiz çay
öğlen 5kaşık sebze yemeği,salata, yoğurt ve 1dilim ç.ekmeği
arada çay içtim 2bardak şekersiz ve 3tane diyet bisküvi
akşam 1tane haşlanmış patates, yeşillikli salata üstüne de 1bardak ayran
2bardak biberiye çayım ve yaklaşık 2litre su
bugün yürüyüşe çıkmadım artık ip atlarım evde

Son düzenleme:
oyyy maşallah canım yaa çok tatlı
kıvırcık saçları falanda pek bi havalı fıstığın

TATLIM ONDA BİR DİL VAR BENİ MAHVETMİŞ 5 DAKİKA SUSMUYOR ÇOK CADI BİR DE HER SEYİ BEĞENMEZ,SEÇİCİ GİRDİĞİ ORTAMLARI DA YÖNETİR ÖĞRETMENİNİ BİLE YÖNETMEYE CALISIYOR O KADAR YANİ ÇOK DA SEVERLER MASALLAH ÇOK ZEKİ HEMEN ALAN Bİ ZEKASI VAR TEYZESİ ALLAH HERKESİNİNKİNİ BAĞISLASIN BENİM YAVRULARIMI DA

amin canım benim Rabbim hayırlı evlat eylesin acılarını göstermesin
kız kısmı zaten biraz cadı olur canım öyle olmaları daha sevimli kılıyor onları
darısı da bizlerin başına bu dünyada ki en güzel şeydir herhalde evlat sahibi olmak

selam herkesee. türkan oğlun, fehiye kızın çok tatlılarmış maşallah ikisinede. Allah hep yüzlerini güldürsün. bende oğluşun resmini koyayım birazdan. bugün diyet tamam da yeşil çayı falan biraz ihmal ettim suyuda tabi. ama yatana kadar 2 litreyi geçerim yinede. hepinizin listesi çok güzel maşallah arada kremlı bisküvi faln gördüm ama neyse olur o kadar tartı gününe 2 gün kaldı hadi bakalım.

nazar:

Son düzenleme:

allah ım şu güzelliklere bak
topiğimizin pıtırcıkları
maşallah senin oğlunda çok tatlı

inşallah ben de 2 kilo verebilirim evet canım istanbuldayım kartalda buyrun gelin ben sadececuma günleri oluyorum orada randevu sistemi ile gidiliyor bi grup toplanırsa uygun gün ayarlamaya çalışırım ziyaretçileri bitmiyo da

Ne güzel hepiniz çok gençsiniz. Zaman çok çabuk geçiyor kızlar.Bir bakıyorsunuz olmuşsunuz 35 , 11 yıllık evli ama ben daha yaşlanmaya hazır değilim.
35 yaş genç deil mi bi kadının en güzel yaşları gibi olgunluk dinginlik dönemi, yaşlanmıcaksın zaten

tabiki tek yorum süper
sen ayran detoksunu ne zaman yapicaksin?saglikli bisiymi?sok zayiflama falan olmasin.ben de yapmak istiyorum,demin baktim,hosuma gitti
bence sağlıklı canım yaa çünkü hiç açlık çekeceğimi düşünmüyorum 2 saatte bi içiyosun kahvaltı da var ben yarın başlıyorum çünkü kilomda ilerleme yok, bunlar 4 yıl önceden de var olan yerleşik kilolarım 60ın altına düşmem çok zor olacak zamanın da az mecburum

menü güzel detoksa beklerim
Envilaaaa,mukayeseeee,arzuayten,Türkaaaannnnnnnn,sisebeeee,kimse yok muuuuuuu???????
tatlıııımmm buradayım da dersanem vardı kpss o sebeple gün içinde giremedim

canım günde 5 kuru incir çok onu en az 2ye düşür hatta incir yerine kayısıyı tercih et, tabiki fazlalıklarını biliyosun mısıra ve bisküviye hiç gerek yoktu:) bi sonraki gün daha dikkatli ol:)

gayet güzel canım
topiğimizin bebekleri çok tatlı maşallah allah analı babalı büyütsün darısı bekarların başına

Son düzenleme:
yarın diyetisyene gidecektim ama şu ayran detoksu ilgimi çekti. bi bakayım da mantıklı gelirsen onu yapıp sonra giderim. siz niye korktunuz vazgeçmişsiniz sanırım.

kendi yediklerime gelince sababh şekersiz çay 1 dilin ekmek, lor peynir domates salatalık
dersane olduğu için öğlen yiyemedim form ürünü de tüketmek gelmedi içimden:)
ara 1 kayısı ipince bir dilim yaz helvası inanın 25 gr bile yoktur
akşam 1 kase lahana çorbası, 4 yemek kaşığı mantarlı patatesli yemek salata

2 bardak kiraz sapı içtim 1 tane de form içicem suyum henüz 1 bardakta en azından 1 litreye tamamlıcam:)
spor 100 mekik sadece

yarın diyetisyene gidecektim ama şu ayran detoksu ilgimi çekti. bi bakayım da mantıklı gelirsen onu yapıp sonra giderim. siz niye korktunuz vazgeçmişsiniz sanırım.
ben vazgeçmedim yarın başlıyorum sağlıksız olduğunu da düşünmüyorum içinde tahıl da var yoğurt da sebze de ee sabah da kahvaltı nesi zararlı olabilir isterseniz çarşamba günü benim sonucuma göre başlayın siz de:)

yok bana da mantıklı geldi aslında. hem ben karar verirsem çarşambayı falan bekleyemem yarın yaparım. ve sanırım yapıcam da. daha çnceden yaptınız mı hiç ya da yapan tanıdığınız falan var mı?

denemedim ama bu topikte deneyen özgürdü 2 günde 2 kilo vermiş biz yine annemle başlıyoruz deneme yanılma dünyası
iki saattir denemediğim foto kalmadı hepsine uyarı veriyo yaa acaba neden??
bu konu hakkında hiç fikrim yok

oyyy aliş bey pek tatlı maşallah annesi
cok sagol teyzesı

masaallah,bayıldım,bayıldım kızına,ne kadar da sırınmıs,gozlerıne bayıldım esas

canım cok degerlı bır bılgı,coook sagol

Eki Görüntüle 408497 bu da askısı kızımın baska bi fotosuuu

cok guzel masaallah

menu haaarıka,ama spor yok

olsun canım,kız bıraz oyle olsa ıyıdır.masaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…