eee artık yüklemiyor uyarı veriyor buyuk diye sanki öyle anladım ben yani
oyyy maşallah canım yaa çok tatlı
kıvırcık saçları falanda pek bi havalı fıstığın
TATLIM ONDA BİR DİL VAR BENİ MAHVETMİŞ 5 DAKİKA SUSMUYOR ÇOK CADI BİR DE HER SEYİ BEĞENMEZ,SEÇİCİ GİRDİĞİ ORTAMLARI DA YÖNETİR ÖĞRETMENİNİ BİLE YÖNETMEYE CALISIYOR O KADAR YANİ ÇOK DA SEVERLER MASALLAH ÇOK ZEKİ HEMEN ALAN Bİ ZEKASI VAR TEYZESİ ALLAH HERKESİNİNKİNİ BAĞISLASIN BENİM YAVRULARIMI DA
selam herkesee. türkan oğlun, fehiye kızın çok tatlılarmış maşallah ikisinede. Allah hep yüzlerini güldürsün. bende oğluşun resmini koyayım birazdan. bugün diyet tamam da yeşil çayı falan biraz ihmal ettim suyuda tabi. ama yatana kadar 2 litreyi geçerim yinede. hepinizin listesi çok güzel maşallah arada kremlı bisküvi faln gördüm ama neyse olur o kadartartı gününe 2 gün kaldı hadi bakalım.
Eki Görüntüle 408503 nazar:
inşallah ben de 2 kilo verebilirimStaj yerin süpermiş.İstanbuldaysan Kadınlar kulubü toplanıp çocukları ziyarete gelelim.
Ayran diyetini (içinde nohut olanı yapmıştım gerçekten 2 günde 2 kilo veriliyor)Ben rahat içebilmek için içine bol bol nane koydum.Cacık niyetine içmiştim.
35 yaş genç deil miNe güzel hepiniz çok gençsiniz.Zaman çok çabuk geçiyor kızlar.Bir bakıyorsunuz olmuşsunuz 35 , 11 yıllık evli ama ben daha yaşlanmaya hazır değilim.
tabiki tek yorum süpergünaydıın herkese. dün yine güzel bir gün geçirdim hiç kaçamaksız çok hareketli, temizlik ve spor yaparak tabii. bugün de yine güzel bir kahvaltı ile başladım. birde burda okumuştum uyanınca limonlu su içiyordu bi arkadaş. işe yarıyormu bilmiyorum ama onuda içtim. yarın kontrolüm var diyet listemi değiştirecek sanırım. herkes çok azimli çok iyi gid,yor. 300-400 ip atlamalar falan. ben o kadar atlayamıyorum. dinlenmeden en fazla 50. ara ara atlıyorum tabi.
sabah
1 haşlanmış yumurta
yarım domates yarım salatalık
5 zeytin
biraz maydonoz
2 dilim kepek ekmeği
yeşil çay
bence sağlıklı canım yaa çünkü hiç açlık çekeceğimi düşünmüyorum 2 saatte bi içiyosun kahvaltı da var ben yarın başlıyorum çünkü kilomda ilerleme yok, bunlar 4 yıl önceden de var olan yerleşik kilolarım 60ın altına düşmem çok zor olacak zamanın da az mecburumsen ayran detoksunu ne zaman yapicaksin?saglikli bisiymi?sok zayiflama falan olmasin.ben de yapmak istiyorum,demin baktim,hosuma gitti
menü güzel detoksa beklerimKAHVALTI: kk kadar peynir,1dilim cavdar,domates,salatalik,1/4 elma
OGLE:2kepce corba,cavdar ekmegi,5 tane badem,1/4elma
AKSAM:2kofte,3 kasik sehriye pilavi,1 d.cavdar.2 salatalik,1avuc badem
3 bardak yesillim,bool su.
SPORUM;
15 dk orta tempo kosu bandi
15 dk leslie
15 dk ender sarac
gunu kapattiiiiim.
yarin,obur gun ayran detoksu yapicam INSAALLAH.tartiya 2 gun kala.
tatlıııımmm buradayım da dersanem vardı kpss o sebeple gün içinde giremedimEnvilaaaa,mukayeseeee,arzuayten,Türkaaaannnnnnnn,sisebeeee,kimse yok muuuuuuu???????
canım günde 5 kuru incir çok onu en az 2ye düşür hatta incir yerine kayısıyı tercih et, tabiki fazlalıklarını biliyosun mısıra ve bisküviye hiç gerek yoktu:) bi sonraki gün daha dikkatli ol:)türkannn maşallah çok tatlıymış oğlun :)) nazar değmesin...
yazıyorum bugünkü menümü:
sabah: 1 dilim light ekmek
1 yumurta
yarım domates, 1 salatalık
2 zeytin ve 1 light karper peynir ( yumurta olunca peynir yemiyodum ama bugün doymadım hiç yedim :))
ara : 2 kuru incir
Öğle: 3 köfte
1 domates, 1 tutam maydanoz, 2 yaprak marul
1 bardak ayran
3 tane form mısır patlağı ( bunu da ekmek yerine yedim amaa almıcam bi daha yaa alınca paketi bitirmeden rahat etmiyorum yedikçe yiyorum:S
ara: 1 fincan şekersiz nescafe
3 kuru incir
1 elma
2 tane kremalı bisküvi ve 1 tatlı kaşığı çilek reçeli
işte burda kaçırdım yine...off yaa birkaç gündür ne güzel kaçamaksız gidiyordum. akşam da acıkırsam 1 kase çorba içerim sadece başka birşey sürmem artık ağzıma..
spor olarak birazdan yürüyüşe çıkıcam en az 1 saat tempolu yürüyüş ve ip atlama kesin yaparım. uyumadan önce de mekik malum göbek başka türlü erimiyor :S
gayet güzel canımgelelim bugün benim yediklerime
sabah 1dilim çavdar ekmeği,kk peynir,5tane zeytin, domates,salatalık 1brdk şekersiz çay
öğlen 5kaşık sebze yemeği,salata, yoğurt ve 1dilim ç.ekmeği
arada çay içtim 2bardak şekersiz ve 3tane diyet bisküvi
akşam 1tane haşlanmış patates, yeşillikli salata üstüne de 1bardak ayran
2bardak biberiye çayım ve yaklaşık 2litre su
bugün yürüyüşe çıkmadım artık ip atlarım evde
ben vazgeçmedim yarın başlıyorum sağlıksız olduğunu da düşünmüyorum içinde tahıl da var yoğurt da sebze de ee sabah da kahvaltı nesi zararlı olabilir isterseniz çarşamba günü benim sonucuma göre başlayın siz de:)yarın diyetisyene gidecektim ama şu ayran detoksu ilgimi çekti. bi bakayım da mantıklı gelirsen onu yapıp sonra giderim. siz niye korktunuz vazgeçmişsiniz sanırım.
ben vazgeçmedim yarın başlıyorum sağlıksız olduğunu da düşünmüyorum içinde tahıl da var yoğurt da sebze de ee sabah da kahvaltı nesi zararlı olabilir isterseniz çarşamba günü benim sonucuma göre başlayın siz de:)
oohh ohh hadi bakalım topikçe toksinlerimizi atalım:)ayran detoksu benimde aklıma yattı bende cumartesi pazar yapacağım inşallah
denemedim ama bu topikte deneyen özgürdü 2 günde 2 kilo vermiş biz yine annemle başlıyoruz deneme yanılma dünyasıyok bana da mantıklı geldi aslında. hem ben karar verirsem çarşambayı falan bekleyemem yarın yaparım. ve sanırım yapıcam da. daha çnceden yaptınız mı hiç ya da yapan tanıdığınız falan var mı?
bu konu hakkında hiç fikrim yokiki saattir denemediğim foto kalmadı hepsine uyarı veriyo yaa acaba neden??
cok sagol teyzesıoyyy aliş bey pek tatlı maşallah annesi
Eki Görüntüle 408496 cadı kızımm teyzeleri
arkadaşlar diyetisyene gittiğim de bi liste vermişti bana bir dilim ekmeğe denk olan yiyeceklerin listesi bi kaçını sizinle paylaşmak istedim
kurubaklagiller(kurufasulye,nohut,kuru mercimek, kuru barbunya, kuru bakla)........... 4 yemek kaşığı
galeta......... 2-3 adet
mercimek çorba........... 1kase
buğday unu çorbası.......... 1kase
tarhana çorbası............. 1kase
şehriye çorbas............. 1kase
pirinç çorbası.............. 1kase
pirinç pilavı............. 2yemek kaşığı
bulgur pilavı............ 2yemek kaşığı
kuskus.................... 2yemek kaşığı
makarna.................. 2yemek kaşığı
erişte ......................2yemek kaşığı
yufka böreği............ 2kibrit kutusu kadar
patates ..............1küçük boy
kestane ..............2orta boy
haşlanmış mısır ..........1\2 büyük boy
patlamış mısır(yağsız) ..........1su bardağı
simit(susamsız)............... 1\3 adet
irmik ...............2yemek kaşığı
sandvinç ekmeği............... 1\3 adet
yufka .............1\8 adet
etimek ...........2adet
Eki Görüntüle 408497 bu da askısı kızımın baska bi fotosuuu
gelelim bugün benim yediklerime
sabah 1dilim çavdar ekmeği,kk peynir,5tane zeytin, domates,salatalık 1brdk şekersiz çay
öğlen 5kaşık sebze yemeği,salata, yoğurt ve 1dilim ç.ekmeği
arada çay içtim 2bardak şekersiz ve 3tane diyet bisküvi
akşam 1tane haşlanmış patates, yeşillikli salata üstüne de 1bardak ayran
2bardak biberiye çayım ve yaklaşık 2litre su
bugün yürüyüşe çıkmadım artık ip atlarım evde
tatlım onda bir dil var beni mahvetmiş 5 dakika susmuyor çok cadı bir de her seyi beğenmez,seçici girdiği ortamları da yönetir öğretmenini bile yönetmeye calısıyor o kadar yani çok da severler masallah çok zeki hemen alan bi zekası var teyzesi allah herkesininkini bağıslasın benim yavrularımı da
selam herkesee. Türkan oğlun, fehiye kızın çok tatlılarmış maşallah ikisinede. Allah hep yüzlerini güldürsün. Bende oğluşun resmini koyayım birazdan. Bugün diyet tamam da yeşil çayı falan biraz ihmal ettim suyuda tabi. Ama yatana kadar 2 litreyi geçerim yinede. Hepinizin listesi çok güzel maşallah arada kremlı bisküvi faln gördüm ama neyse olur o kadarTartı gününe 2 gün kaldı hadi bakalım.
Senın oglun da lokum tek kelımeyle,ben onu emzık karısık yutarım
Eki Görüntüle 408503 nazar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?