Turkan88'in Diyet Günlüğü

Türkanım ben ayran detoksu yapmıycam çünkü kısa sürede verilen kilolar iki katı olarak alınır ben böyle devam edecem tatlım ayağım daha iyi 2 gündür atlıyorum hiç ağrımadı şukur 250 yi arttıracağım mesela yarın 300 atlarım ben

haklısınız evet..aralarda acıkınca atıştırırım diye aldım ama almıcam bir daha :26:

bugünkü kaçamaklarımı için tek tesellim erken saatte yemiş olmam..bu saatten sonra yemem artık

cok sagol teyzesi.ALLAH razi olsun.gelelim menune,eger aksam yemegi yemez ve de sporunu dedigin gibi yaparsaaaaan ok,yok eger yapmazsan ve yersen seni dunki fehiyenin durumuna dusururum ona gore.

MASAALLAH canim,ben hiiic yapamiyorum ya.maksimim 50.ya biliyormusun bende cok korkuyorum,ama adi detoks falan....

kesinlikle yapıcam sporumu..hatta fazlasını bile yapabilirim çünkü tam alışmıştım artık diyete bugün için ben kendimi cezalandırıcam hiç merak etme sen

ya bendemi yapmasam acabaaaa,korkuyooooooooooooooooooooooooom,boyle iyiyim MASAALLAH.yavas yavas gidiyor iste,daha ne olsun.dimi?

Kızlar ben de kendimin ve çocuklarımın fotosunu yapıstırmak istiyorum ama denedim hiç olmuyor bu duvara yapıstırmıyor ya öfff mukayese olaydı hemencecik çözerdi neredesinnn mukayeseeemmm

Kızlar ben de kendimin ve çocuklarımın fotosunu yapıstırmak istiyorum ama denedim hiç olmuyor bu duvara yapıstırmıyor ya öfff mukayese olaydı hemencecik çözerdi neredesinnn mukayeseeemmm

canım cevap yazılan kutunun hemen üstünde link e-mail insert image falan var ordan insert image tıklayacaksın sonra dosya seç diyeceksin bilgisayarından resmi seçip onaylayacaksın o kadar

canım haşlanmış makarnadan dolu dolu bi tabak yemiyorsun değil mi
çünkü 2kaşık makarna bir dilim ekmeğe denk

arkadaşlar diyetisyene gittiğim de bi liste vermişti bana bir dilim ekmeğe denk olan yiyeceklerin listesi bi kaçını sizinle paylaşmak istedim
kurubaklagiller(kurufasulye,nohut,kuru mercimek, kuru barbunya, kuru bakla)........... 4 yemek kaşığı
galeta......... 2-3 adet
mercimek çorba........... 1kase
buğday unu çorbası.......... 1kase
tarhana çorbası............. 1kase
şehriye çorbas............. 1kase
pirinç çorbası.............. 1kase
pirinç pilavı............. 2yemek kaşığı
bulgur pilavı............ 2yemek kaşığı
kuskus.................... 2yemek kaşığı
makarna.................. 2yemek kaşığı
erişte ......................2yemek kaşığı
yufka böreği............ 2kibrit kutusu kadar
patates ..............1küçük boy
kestane ..............2orta boy
haşlanmış mısır ..........1\2 büyük boy
patlamış mısır(yağsız) ..........1su bardağı
simit(susamsız)............... 1\3 adet
irmik ...............2yemek kaşığı
sandvinç ekmeği............... 1\3 adet
yufka .............1\8 adet
etimek ...........2adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…