Tatlım burası anasınıfı mı?O bayan öğretmenleri mi??
KIZ BEN BU ŞEKERİ YERİM YERİM OYYY TEYZESİNİN GÜLÜ NE KADAR DA TATLI ALLAHIM ESİRGESİN,HAYIRLI GÜNLERE KOYSUN CANIM MASALLAH TATLIM BENİM
türkannn maşallah çok tatlıymış oğlun :)) nazar değmesin...
yazıyorum bugünkü menümü:
sabah: 1 dilim light ekmek
1 yumurta
yarım domates, 1 salatalık
2 zeytin ve 1 light karper peynir ( yumurta olunca peynir yemiyodum ama bugün doymadım hiç yedim :))
ara : 2 kuru incir
Öğle: 3 köfte
1 domates, 1 tutam maydanoz, 2 yaprak marul
1 bardak ayran
3 tane form mısır patlağı ( bunu da ekmek yerine yedim amaa almıcam bi daha yaa alınca paketi bitirmeden rahat etmiyorum yedikçe yiyorum:S
ara: 1 fincan şekersiz nescafe
3 kuru incir
1 elma
2 tane kremalı bisküvi ve 1 tatlı kaşığı çilek reçeli
işte burda kaçırdım yine...off yaa birkaç gündür ne güzel kaçamaksız gidiyordum. akşam da acıkırsam 1 kase çorba içerim sadece başka birşey sürmem artık ağzıma..
spor olarak birazdan yürüyüşe çıkıcam en az 1 saat tempolu yürüyüş ve ip atlama kesin yaparım. uyumadan önce de mekik malum göbek başka türlü erimiyor :S
Türkanım ben ayran detoksu yapmıycam çünkü kısa sürede verilen kilolar iki katı olarak alınır ben böyle devam edecem tatlım ayağım daha iyi 2 gündür atlıyorum hiç ağrımadı şukur 250 yi arttıracağım mesela yarın 300 atlarım ben
kesinlikle yapıcam sporumu..hatta fazlasını bile yapabilirim çünkü tam alışmıştım artık diyete bugün için ben kendimi cezalandırıcam hiç merak etme sen
Kızlar ben de kendimin ve çocuklarımın fotosunu yapıstırmak istiyorum ama denedim hiç olmuyor bu duvara yapıstırmıyor ya öfff mukayese olaydı hemencecik çözerdi neredesinnn mukayeseeemmm
Türkancığım tekrar yazıyorum bugünkü menümü canım sabah:1 kepek ekmeği,1 yumurta,1salatalık,kkpeynir,1sekersiz cay 250 ip atladım öğle:1 tabak haslanmıs makarna,1 bardak ayran arada:1 elme aksam 3 dolma ,1 kase cacık bu kadar günü bitirdim ben tatlımmmm
Eki Görüntüle 408496 cadı kızımm teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?