Turkan88'in Diyet Günlüğü

Yanı detoksu yapalım dıyosunuz oylemı.kahvaltı da var zaten,hem benımkının aynısı.hadı bakalım bısmıllah,o zaman geceden ıslatalım nohutu.

menun guzel,yaz helvasının ne oldugunu bılmedıyımdn yorum yapamıycam,ama sporun cok azms canım

menun guzel,yaz helvasının ne oldugunu bılmedıyımdn yorum yapamıycam,ama sporun cok azms canım
bi tür helva içeriğinde tahin değil irmik var yani tabiki zararlı ama tahinin yanında daha masum kalıyo
annem malzemeleri hazırladı bile hadi siz de hazırlayın artık:)

bi tür helva içeriğinde tahin değil irmik var yani tabiki zararlı ama tahinin yanında daha masum kalıyo
annem malzemeleri hazırladı bile hadi siz de hazırlayın artık:)

SIMDI MI?DAHA BEN NOHUT ISLATICAM.SABAHA YAPICAM INSAALLAH.sabah 8 de kahvaltimi yapip 10 icin onlari pisirip hazir ederim diye dusunuyorumm

ya benim kocam ben asssssssllla kisskanmam diyor ama demin,baka bilirmiyim yazdiklarina napiyorsun dedi,merak etmis,ben de kadinlar kulubu bakamazsin dedim,o da formun adini okudu,oldu o zaman tamam dedi gitdi.burasi haremdiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrr

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır
.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır

ALINTIDIR

ben de ordan almistim zayiflayanlarin listesini,hadi bakalim,RAHMAN VE RAHIM OLAN ALLAHIN ADI ILE yapalim bakalim.

tamamdır ben kesin kararımı verdim şimdi gidip nohut ıslatayım. sabah erkenden kalkıp hazırlayıp yanıma almam lazım okula giderken.kahvaltımı 8:00 de yaparım. 10:00 da mı ilk kez içicem acaba o karışımdan. sonra 12, 14 diye gidecek herhalde değil mi?

ee yaani 8 kahvalti

10
12
2
4
6
8
aksam 10

toplam 7 tane

yok canım kahvaltını 10:00 da yapacaksın ilk kez 12de başlıcaksın en son gece 10da bitireceksin günü kapatıcan
senin annen de hevesli MASALLAH.O da mi yapicak?
evet yaa benden hevesli valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…