Turkan88'in Diyet Günlüğü

Ben geçen ay yapmıştım rivayat değil doğru 2 kilo veriyorsun.Sonrasında dikkat etmedim hopp geri aldım.2.gün ayranı içerken heryerin ayranla dolmuş gibi hissediyorsun.Ben ayranı light yoğurtla yapmıştım daha etkili olsun diye.

Bence bunu evde dene çünkü her dakika wcye taşınıyorsun.

kahvaltını ne zaman yapmıştın önemli mi bu detoksta. ben sabah 8 de yapabilirim daha geç yapamam 10 da falan mı olması gerekiyor öyle yazdı arkadaşlar ama. hatırlıyorsan yazarmısın ve sonra ayranı saat kaçlarda içmiştin

Kahvaltının saati önemli değil.Ama geç kalmadan yersen daha iyi olur.Zaten bu ayranlı karışımı bitirmeye imkan yok.İç iç bitmez.İçinde nohut var acayip tok tutuyor.Ben bol nane koyuyordum tadıda güzel oluyor.

canım peki sonradan kilo aldım yazmışsın çok mu yemiştin yoksa normal beslenmeylede hemen alınıyormu. yani vücuttan su kaybetmeye mi neden olyor diye endişeliyim.

ben biraz saldım o yüzden yazmaya pek yüzüm yoktu ama sporumu aksatmadım nolursa olsun.ama topladım süper olmasada devam yani.yarın tam formumda sahalardayım inşallah. bugun kola içtim eskiden neler neler yerdım umursamazdım bugun kola içtim diye resmen kendımı kötü hissediyorum hey allam. bide bende şöyle bi sorun var aşamıyorum öneriniz varsa açığım gerçekten benım sporum 8 buçua doru bitiyor akşam yemeğini kaçta yicem ben bi türlü kestiremiyorum.7de spora başlıyorum spordan once yenmıo öğlen yemeğimle gidiyorum gelincede akşamı yabınca geç oluo gibime gelio.gerçi hafif yapıyorum nesfitle salata ama ne biliyim

canım en iyisi 5gibi yemek bem öyle yapıyorum
spor zamanına kadar da 2saat geçiyor yemek yedikten 2saat sonra spor yapılabiliyor
5te yeyince bu saatlerde açlık oluyor ama dayanmak pek zor değil

ben bugün hep evdeydim buhranlı bi gündeydim erkek arkadaşımla aram bozuk 2 gündür bu da beni yemeye itiyor sanki ama bozmuyorum diyeti
zaten kendimi mutsuz hissediyorum bir de diyeti bozarsam hepten moralim bozulur diyorum geçiştiriyorum
ama bugün yürüyüşe çıkmadım 500kere ip atladım ama yeterli değil bu
bi an önce bu havadan kurtulmam lazım

benim bugun kahvaltiya misafirim vardi ve bende yedim bayagi:18: telafi icin bugun baska bisey yemeyecgim anca yesil cay falan icerim..yarinda detoksa katilabilirim..yuuyus yapacagim fazladan

Ay kızlar ben bugün gezmelerdeydim
3 4 saat yürüdük gibi bisi
Neysen yediklerime gEleyim
Sabah 2 dilim ekmek 5 zeytin 1 yumurta 1 kk peynir
Ara erik 10 tane 1 dilim ananas
Öğle 1 tavuk İncik 1 kase çorba 1 dilim ekmEk salata yoğurt
Ara yarım simit
Ara 3 tane diyet bisküvi
Aksam 5 yk pirasa 2 dilim ekmek

Gunü böle kapattım
Yarın diyetisyenime gidicem
Yeni listem bakalım nasıl olucak paylaşırım siZle
Şimdi iyi geceler

haaaaaaaarrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiikaaaaaaaaaaa.super gidiiyorsun.MASAALLAH.

[ı]benim bugun kahvaltiya misafirim vardi ve bende yedim bayagi:18: Telafi icin bugun baska bisey yemeyecgim anca yesil cay falan icerim..yarinda detoksa katilabilirim..yuuyus yapacagim fazladan[/ı]

ıkınıze de o kadaar kızgınım kı.umarım bu gun de bozmazsınız dıyetı.sayet bozucak olursanız o zaman ne olucagını bılıyorsunuz.

DEMEK KOLA ICTIN.YEMEK YESEN HADI NEYSE DE.BU SIVI YA.1YUDUM ALIP BIRAKSAYDIN COK CANIN CEKIYORDUSA.BU RESMEN DIYETI CIDDIYE ALMAMAK.IIKINIZE DE COK KIZDIM VE DE COK UZULDUM.

Son düzenleme:
yaaa ben kola icmedim ama yanlis mesajin altina yazmissin..ben 6 yildir kola icmiyorum ki
diyeti bozmayacgim yoksa hedeften uzaklasiyorum git gide...
zaten telafi etmek icin gun boyu sadece yesil cay ictim veee bol bol spor yaptim ..bir suru mekik cektim..aldigimin buyuk bi kismi harcamis oldugumu dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…