bence yaptığını 6ya böl öyle tüket çünkü insan kararsız kalıyo ne kadar içmesi gerektiği konusunda:)
annem 5,5 kilo kadar verdi ona kalsa daha bırakmazdık
ay ben 10 da kahvaltı yapamam okulda olurum hatta derste.yok canım kahvaltını 10:00 da yapacaksın ilk kez 12de başlıcaksın en son gece 10da bitireceksin günü kapatıcan
evet yaa benden hevesli valla:)
arzucugum kac yasin var senin?
Orijinal tarif
2 lıtre ayran
2 tane rendelenmiş salatalık,
Pişmemiş kuru halde 8'er yemek kasıgı bulgur, haslanmıs nohut, yeşil mercımek.
Nohutları önceden ıslatın, hepsini birlikte haşlayın, 2'ye bölün. Bir bölümünü
2 litre ayran ve salatığın içine karıştırın, tuz yasakmış. Sarımsak ve baharatlar serbestmiş.
Sabah kahvaltılarında da 1 dilim kepekli ekmek,1 yumurta, beyaz peynır domates, salatalık, yeşıllık yenilecekmiş.
Rivayete görede 2 günde 1-2 kilo arası yağdan verdiriyormuş..
tamamdır ben kesin kararımı verdim şimdi gidip nohut ıslatayım. sabah erkenden kalkıp hazırlayıp yanıma almam lazım okula giderken.kahvaltımı 8:00 de yaparım. 10:00 da mı ilk kez içicem acaba o karışımdan. sonra 12, 14 diye gidecek herhalde değil mi?
Ben geçen ay yapmıştım rivayat değil doğru 2 kilo veriyorsun.Sonrasında dikkat etmedim hopp geri aldım.2.gün ayranı içerken heryerin ayranla dolmuş gibi hissediyorsun.Ben ayranı light yoğurtla yapmıştım daha etkili olsun diye.
kahvaltını ne zaman yapmıştın önemli mi bu detoksta. ben sabah 8 de yapabilirim daha geç yapamam 10 da falan mı olması gerekiyor öyle yazdı arkadaşlar ama. hatırlıyorsan yazarmısın ve sonra ayranı saat kaçlarda içmiştin
Kahvaltının saati önemli değil.Ama geç kalmadan yersen daha iyi olur.Zaten bu ayranlı karışımı bitirmeye imkan yok.İç iç bitmez.İçinde nohut var acayip tok tutuyor.Ben bol nane koyuyordum tadıda güzel oluyor.
ben biraz saldım o yüzden yazmaya pek yüzüm yoktu ama sporumu aksatmadım nolursa olsun.ama topladım süper olmasada devam yani.yarın tam formumda sahalardayım inşallah. bugun kola içtim eskiden neler neler yerdım umursamazdım bugun kola içtim diye resmen kendımı kötü hissediyorum hey allam. bide bende şöyle bi sorun var aşamıyorum öneriniz varsa açığım gerçekten benım sporum 8 buçua doru bitiyor akşam yemeğini kaçta yicem ben bi türlü kestiremiyorum.7de spora başlıyorum spordan once yenmıo öğlen yemeğimle gidiyorum gelincede akşamı yabınca geç oluo gibime gelio.gerçi hafif yapıyorum nesfitle salata ama ne biliyim
Ay kızlar ben bugün gezmelerdeydim
3 4 saat yürüdük gibi bisi
Neysen yediklerime gEleyim
Sabah 2 dilim ekmek 5 zeytin 1 yumurta 1 kk peynir
Ara erik 10 tane 1 dilim ananas
Öğle 1 tavuk İncik 1 kase çorba 1 dilim ekmEk salata yoğurt
Ara yarım simit
Ara 3 tane diyet bisküvi
Aksam 5 yk pirasa 2 dilim ekmek
Gunü böle kapattım
Yarın diyetisyenime gidicem
Yeni listem bakalım nasıl olucak paylaşırım siZle
Şimdi iyi geceler
[ı]benim bugun kahvaltiya misafirim vardi ve bende yedim bayagi:18: Telafi icin bugun baska bisey yemeyecgim anca yesil cay falan icerim..yarinda detoksa katilabilirim..yuuyus yapacagim fazladan[/ı]
ben biraz saldım o yüzden yazmaya pek yüzüm yoktu ama sporumu aksatmadım nolursa olsun.ama topladım süper olmasada devam yani.yarın tam formumda sahalardayım inşallah. Bugun kola içtim eskiden neler neler yerdım umursamazdım bugun kola içtim diye resmen kendımı kötü hissediyorum hey allam. Bide bende şöyle bi sorun var aşamıyorum öneriniz varsa açığım gerçekten benım sporum 8 buçua doru bitiyor akşam yemeğini kaçta yicem ben bi türlü kestiremiyorum.7de spora başlıyorum spordan once yenmıo öğlen yemeğimle gidiyorum gelincede akşamı yabınca geç oluo gibime gelio.gerçi hafif yapıyorum nesfitle salata ama ne biliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?