Turkan88'in Diyet Günlüğü

bana gore de cigkoftede sorun yok,yagda kizarmisdan ,hatta izgaradan da iyi bence cunki pismemis,ustelik kirmizi biber de metobolizmayi hizlandirir.hem 1 tane yemissin+yaninda salata.super.

sen ayran detoksunu ne zaman yapicaksin?saglikli bisiymi?sok zayiflama falan olmasin.ben de yapmak istiyorum,demin baktim,hosuma gitti

Orijinal tarif
2 lıtre ayran
2 tane rendelenmiş salatalık,

Pişmemiş kuru halde 8'er yemek kasıgı bulgur, haslanmıs nohut, yeşil mercımek.
Nohutları önceden ıslatın, hepsini birlikte haşlayın, 2'ye bölün. Bir bölümünü
2 litre ayran ve salatığın içine karıştırın, tuz yasakmış. Sarımsak ve baharatlar serbestmiş.
Sabah kahvaltılarında da 1 dilim kepekli ekmek,1 yumurta, beyaz peynır domates, salatalık, yeşıllık yenilecekmiş.

Rivayete görede 2 günde 1-2 kilo arası yağdan verdiriyormuş..

canım bende baktım bazı yerlerde bulgur bazı yerlerde buğday deniyor hangisi doğru acaba

canım ipi kahvaltıdan önce atlıyorsun değil mi? nasıl yapıyorsun

canım bir daha aynı anda tüketmem ikisini ipi kahvaltı öncesi atladım öğle:1 tabak haslanmıs makarna,1 bardak ayran 1 saat sonra da 1 elma yedim bu kadar akşam ise:3 dolma ve 1 kase cacık yıycem insallah cannnlllaaaaarrr

KAHVALTI: kk kadar peynir,1dilim cavdar,domates,salatalik,1/4 elma

OGLE:2kepce corba,cavdar ekmegi,5 tane badem,1/4elma

AKSAM:2kofte,3 kasik sehriye pilavi,1 d.cavdar.2 salatalik,1avuc badem

3 bardak yesillim,bool su.

SPORUM;

15 dk orta tempo kosu bandi
15 dk leslie
15 dk ender sarac

gunu kapattiiiiim.

yarin,obur gun ayran detoksu yapicam INSAALLAH.tartiya 2 gun kala.

Son düzenleme:
noooldu yaaa,kilitlendi

Türkancığım tekrar yazıyorum bugünkü menümü canım sabah:1 kepek ekmeği,1 yumurta,1salatalık,kkpeynir,1sekersiz cay 250 ip atladım öğle:1 tabak haslanmıs makarna,1 bardak ayran arada:1 elme aksam 3 dolma ,1 kase cacık bu kadar günü bitirdim ben tatlımmmm

Envilaaaa,mukayeseeee,arzuayten,Türkaaaannnnnnnn,sisebeeee,kimse yok muuuuuuu???????

türkannn maşallah çok tatlıymış oğlun :)) nazar değmesin...

yazıyorum bugünkü menümü:

sabah: 1 dilim light ekmek
1 yumurta
yarım domates, 1 salatalık
2 zeytin ve 1 light karper peynir ( yumurta olunca peynir yemiyodum ama bugün doymadım hiç yedim :))

ara : 2 kuru incir

Öğle: 3 köfte
1 domates, 1 tutam maydanoz, 2 yaprak marul
1 bardak ayran
3 tane form mısır patlağı ( bunu da ekmek yerine yedim amaa almıcam bi daha yaa alınca paketi bitirmeden rahat etmiyorum yedikçe yiyorum:S

ara: 1 fincan şekersiz nescafe
3 kuru incir
1 elma
2 tane kremalı bisküvi ve 1 tatlı kaşığı çilek reçeli

işte burda kaçırdım yine...off yaa birkaç gündür ne güzel kaçamaksız gidiyordum. akşam da acıkırsam 1 kase çorba içerim sadece başka birşey sürmem artık ağzıma..

spor olarak birazdan yürüyüşe çıkıcam en az 1 saat tempolu yürüyüş ve ip atlama kesin yaparım. uyumadan önce de mekik malum göbek başka türlü erimiyor :S

Son düzenleme:

Kremalı biskuvi mi???tatlım yapma bak o mısırlı lıght bisküviden de yeme onların içinde bi sürü şey var bakma sen lıght yazdığına yine de kalorisi az değil canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…