Turkan88'in Diyet Günlüğü

ayyyy maşşallahh Türkancım ben şidi gördüm oğluşunun resmini
Allah bağışlasın çok tatlıııı

sagol canim,ALLAH razi olsun,cocuga da babasinin nazari deydi,baskule cikti kilosunu gorunce ooooooooo,ne guzel falan dedi cocugumu nazara getirdi.sonra ben aglayinca dedi ki aaaaa,hatirladiii,ben nazara getirdiiim.nas felek surelerini okudu.

maşşallah ya arkadaşlar ufaklıklarımız ne kadar güzelmiş Allah bahtlarını güzel etsin

i akşamlaaaaarrr güzellleeeerrr ben aksam yemeğimi yedim artık bitti günüm bir sey yemem bugün bir pantolonum vardı çokkk dardı olmuyordu onu bi deneyeyim dedim içine girdim ben çokk mutluyum kızçelerrrrr

100 tane ip atladim geldim,bu ayranla spor yapamiyorum yaa,2 saat beklemek lazim spor icin,2 saat bekle derken diyerinin zamani.ben 100 tane ziplayim da bugunum bos gecmesin+biraz endorfin salgilayayim da moralim yerine gelsin dedim.iyi de oldu.MASAALLAH,

olur öyle kazalar türkancığım allah büyük kazalardan esirgesin tatlım

hmyra güzelmiş canım menün prenses gibi gelin olucan bu gidişle benımde en yakın arkadaşımın düğünü var ona gelinlik bakmaya gittik gerçekten güzel bi duygu allahım inş.banada yaşatır :)

teşekkür ederim canım benim
amin inşallah en hayırlı zamanda sana da nasip olur canım

yürüyüşten geldim göbeğim yine nasıl yanıyor ohhh gitsin yağlar
hava sıcaktı içim yandı gelir gelmez de bir bardak ayran daha içtim
bugün çok ayran içtim valla iyi mi ettim bilmiyorum
bugünü de böylece kapattım belki ilerleyen saatlerde 1bardakta şekersiz çay içerim olur biter

çarşambaya yüzün ülecek inşallah canım sabret bak bi günün gitti bile

SONUNCUNU DA 10 DA ICTIM,DISLERIMI FIRCALADIM,COK FAZLA ZORLANMADIM GUNUN SONUNDA,HATTA HIC ZORLANMADIM,AMA IKINDI SAATLERINE GOZUM KARARDI,BASIMDONDU,SPOR YAPAMADIM.BIR DE HER DAKIKA BASI TUVALET,SU AN KARNIMDA TAM 3 L SIVI VARDIR KESIN.PATLAMAK UZREYIM

COK GUZEL GIDIYORSUN HUMEYRACIGIM,MASAALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…