Eki Görüntüle 408438 canim oglusum
ayyyy maşşallahh Türkancım ben şidi gördüm oğluşunun resmini
Allah bağışlasın çok tatlıııı
Eki Görüntüle 408496 cadı kızımm teyzeleri
selam herkesee. türkan oğlun, fehiye kızın çok tatlılarmış maşallah ikisinede. Allah hep yüzlerini güldürsün. bende oğluşun resmini koyayım birazdan. bugün diyet tamam da yeşil çayı falan biraz ihmal ettim suyuda tabi. ama yatana kadar 2 litreyi geçerim yinede. hepinizin listesi çok güzel maşallah arada kremlı bisküvi faln gördüm ama neyse olur o kadartartı gününe 2 gün kaldı hadi bakalım.
Eki Görüntüle 408503 nazar:
:18: :26:
i akşamlaaaaarrr güzellleeeerrr ben aksam yemeğimi yedim artık bitti günüm bir sey yemem bugün bir pantolonum vardı çokkk dardı olmuyordu onu bi deneyeyim dedim içine girdim ben çokk mutluyum kızçelerrrrr
ayyyy maşşallahh Türkancım ben şidi gördüm oğluşunun resmini
Allah bağışlasın çok tatlıııı
fehiyecigim,iyimisin canim.?
alı duvarın yanındakı sandalyenın uzerıne kalkmıstı,o da kaygan,ustu derı,ben de cılek yedırıyordum,ac agzını,ac agzını dıyordum,o da mızıldanarak kendını duvar tarafa attı,ıste babası da sen cocuga sandalyedeyken nıye oyle ısrar etdın,falan da fılan,bıktım valla
hmyra güzelmiş canım menün prenses gibi gelin olucan bu gidişle benımde en yakın arkadaşımın düğünü var ona gelinlik bakmaya gittik gerçekten güzel bi duygu allahım inş.banada yaşatır :)
gunun o kadar guzel ki yarim muza bisiy diyemiycem.aksamin hele harika.
5.ayranimi icme zamaniiiiiiii.icim disim ayran oldu..
tatlım iyiyim kızımı oyalamak adına yapmıstım durmuyor da
olur öyle kazalar türkancığım allah büyük kazalardan esirgesin tatlım
çarşambaya yüzün ülecek inşallah canım sabret bak bi günün gitti bile
yürüyüşten geldim göbeğim yine nasıl yanıyor ohhh gitsin yağlar
hava sıcaktı içim yandı gelir gelmez de bir bardak ayran daha içtim
bugün çok ayran içtim valla iyi mi ettim bilmiyorum
bugünü de böylece kapattım belki ilerleyen saatlerde 1bardakta şekersiz çay içerim olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?