Turkan88'in Diyet Günlüğü

me guzel senını en azından ozur dılıyo benımlının oda yokkk şanslısın....

yaaaaaaaaa,kizim MASAALLAH desene ya,hayatimda ilk defa ozur diliyor,tam 4yillik evliyiz.ben haksizim demek seviyesine getirmen lazim sadece.sana bu gun haksizlik ettim dedi.oyle uyak bir tartisma degildi ki bos verelim.

İyi geceler kızlar
Bugün diyetisyenime gittim
2 haftada tam 2 kg vermisim ve en önemlisi bunun 1700 grami yağ olarak gitmiş
Buna çok sEvindim
Doktorda mükemmel dedi
Diyette biraz degisiklik var
Azaltma yok
Hafta bir Sutlu tatlı verdi
Kahvaltımızda değişti biraz
Menemen omlet falan var
1 tatlı kasığıda reçel var

Böle iste
Ben yatıyorum yarın gorusuruz

cooooook sevindim canim tebrikler

günyadın canlarım benim
ben bugün güne epey erken başladım ve çarşambadan bu yana ilk kez bugün tartıldım
60 kilo yine 59u göremedim
çarşambadan bu yana gidende 800gramcık oldu

maşallah canım yaaa
tığ gibi gacı olasın emiiii

kizlar dun yeni baskula aldi esim gramajlarla olan.bu sabah eskide 66kq,yenide 67.1 oldum. oglumu da 1kq fazla gosterdi eskisinden.esimi de ayni.birden esimin aklina 4kq lukagirliklarimla denemek geldi ki bugune kadar neden dusunememisim,hayret.neyse ki yeni olan dogru ciktidemek ki ben gecen hafta 3 degil 2kg vermisim,arti bu hafta 0.bu detoks bitsin bakiim yarin nolucak.

canım tartıda değişiklik yapma tek trtıdan takip et kilonu
hangisinde başladıysan senin için doğru olan o

canım tartıda değişiklik yapma tek trtıdan takip et kilonu
hangisinde başladıysan senin için doğru olan o

yok yeni olan dogruu ama,bunla devam edicem,eger beni kilo vermemis falan gosterseydi,fark cok olsaydi eskisinden yeniyle devam etmezdim,ama sonucta 1.9 vermisim.bu da iyi.

canım 59u görsem çok motive olacaktım ama göremedim
2haftadır hayal kırıklığına uğruyorum resmen
bir de bu hafta dondurm dışında kaçamağım bile yok neden böyle oluyor anlamıyorum

canim,sen sikilastigini hissediyormusun?muhum olan budur.mesela ben 36bedene bile sigiyorum,evde harzaman giyindiyim bir jin pantalonum var,belini kemerle sikiyorum kac gundur ki dusmesin.

canim,sen sikilastigini hissediyormusun?muhum olan budur.mesela ben 36bedene bile sigiyorum,evde harzaman giyindiyim bir jin pantalonum var,belini kemerle sikiyorum kac gundur ki dusmesin.

yok bitanem problemde ordaya ben 38 beden bi kıyafet denemiştim olmamıştı ama yaklaşık 1ay oldu
şu an evde 38-36 beden bi şey yok
36-38 bedene girdiğim zamanlar açıktım kapandıktan ve kilo aldıktan sonra kıyafetlerimi dağıttım
acileen kendime 38-36 beden bi şeyler almam lazım ki kendimi takip edeyim

yok yeni olan dogruu ama,bunla devam edicem,eger beni kilo vermemis falan gosterseydi,fark cok olsaydi eskisinden yeniyle devam etmezdim,ama sonucta 1.9 vermisim.bu da iyi.

canım ama yinede eski tartıda 69dun 66 ya düştün
yeni tartıya göre demek o zaman 70kiloydun ama eskisi 69 gösteriyordu hesap aynı yani 3kilo verdin bence

oooo kizlar ne kadar cok yazmissiniz cocuklardan takip edemiyorum.hatta kucuk kucagimda suan zor yaziyorum.sahurda az yemek istedim ama butun gunume mal oldu.inanilmaz bas agrisi cektim.aksam mantar sote,yogurt yedim az oncede yarim armut yarim elma 1 cilek yedim.gunu kapattim..hafif tempolu 30 dk yuruyus..fazlasini yapamadim..zaten hala basim agriyor...

canim ben de kahvaltida az yesem oyle oluyor yaa.neyse bugun kahvaltini guzel yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…