Turkan88'in Diyet Günlüğü

bence de acayip tok tutuyor,ama halsizlik var bende,spor yapmak istiyorum ama kalkamiyoru,zira siskinkik var,tabiki odem gitsin yeter,

Türkancığım şişkinliğinin sonunu biliyosun değil mi?Sakın gezmeye gitme detoks bitene kadar evde kal tatlımmm

Dünya güzellerriiiii ben yemek yapmaya kaçıyorum aksam bulusuruz tatlılaaarrrr

selamlarrr :))

bu sabah uyandığım gibi sporumu yaptım. 30 dk yürüyüş + 100 ip atlama

sabah: 1 dilim light ekmek
1 kk lor peyniri
3 zeytin
1 domates,1salatalıki 1 tutam maydanoz

ara: 1 muz

öğle: 2 ızgara köfte
1 kase çorba
2 yk patates salatası

şimdilik bu kadar ama canım çok tatlı istiyor benim yaa off :/ çarşambaya kadar beklicem ama o gün kesin bir tatlı ziyafeti çekicem şimdiden haber veriyorum nolucak benim bu tatlı krizlerim, nasıl üstesinden gelicem???

haarika gidiyorsun.MASAALLAH

fehıyecım malesef haftasonları esım evde oldugu ıcın pek gıremıyosum cunku elınden alamıyorum
bıde buara dua dagıtımım var demıstım ya ondan fırsat bualamadım

siz tatlı yemeden nasıl durabiliyorsunuz? bana bir akıl verin lütfen :S kesinlikle şeker kullanmıyorum 2 senedir , çikolataya falan da düşkünlüğüm yok ama sütlü tatlı, dondurma falan çok seviyorum bennnn :/

ben tatlı krizlerimi nestle nesfitin karışık meyvelisiyle atıoduk içince kuru üzüm felan var hem tok tutuo hemde tatlı ihtiyacımı karşılıo yağsız sütlede gayet güzel oluyo tavsiye ederim.çok kötü oluncada dondurma yemiştim çubuk dondurmanın kalorisi 150 160 falan fazla değil yani.bitter çikolatada yardımcıdır bu aşamada.

canım tatlı krizlerine tarçınlı süt öneriyorlar bi de muzu kakaoya batırın diye görmüştüm sütlü tatlı çok masum bi tatlı ki sen yaparsan şekerini de az koyarsan inan zararı olmaz kalorisi de 150 falan olur kalorilerine bakarak dondurma tüketmende de hiç bi zarar yok sen bizim böle sıkı olduğumuza bakma bizimki mecburiyet gibi şu hazirandan sonra görün siz diyet keyfini dondurma da yicem tatlı da

bende aşırı kasmıyorum dondurma yiyorum çok kötü olduğumda sporda bile senın ne işin var burda diyolar teyzeler :) diyorum sağlıklı yaşam iyidir teyzecim.tam ideal kiloma geldiğimde de salmam artık ama gece yemekleri kızartmalar hamur işlerını tamamen çıkardım ben hayatımdan göz hakkı bi lokma hariç :)

kızartma deyınce yazayım dedım bırazonce esım için karısık kızartma yaptım ayyyyy savaşlar verdım:18: Ama yemedım dedımkı kendı kendıme bunu yedıkten sonra pısman olacagına sımdı bu yemege bakıp iç çekmeyle yetın fundacımmm ıstedıgın kıloya gelınce nasıl olsa yersın tadını sankı hıc bılmıyormusun agzında 3 sn dracak bır tat ıcın neden 1 haftalık emegını zıyan edeceksın dedım ve kendıme geldımmm

tebrikler canım gerçekten iradelisin bende öyleyimdir kolay kolay çekmez canım.beyinde bitio zaten.acaip sıkılaştığımı hissediyorum herşeyim büyük gelmeye başladı fena halde yarın tartı günü hadi bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…