bence de acayip tok tutuyor,ama halsizlik var bende,spor yapmak istiyorum ama kalkamiyoru,zira siskinkik var,tabiki odem gitsin yeter,
canım niye öle oldu acaba yaa ben de yorgunluk hiç yok sadece şişkinlik var wcye çıkma durumu da yok
Türkancığım şişkinliğinin sonunu biliyosun değil mi?Sakın gezmeye gitme detoks bitene kadar evde kal tatlımmm
Dünya güzellerriiiii ben yemek yapmaya kaçıyorum aksam bulusuruz tatlılaaarrrr
selamlarrr :))
bu sabah uyandığım gibi sporumu yaptım. 30 dk yürüyüş + 100 ip atlama
sabah: 1 dilim light ekmek
1 kk lor peyniri
3 zeytin
1 domates,1salatalıki 1 tutam maydanoz
ara: 1 muz
öğle: 2 ızgara köfte
1 kase çorba
2 yk patates salatası
şimdilik bu kadar ama canım çok tatlı istiyor benim yaa off :/ çarşambaya kadar beklicem ama o gün kesin bir tatlı ziyafeti çekicem şimdiden haber veriyorumnolucak benim bu tatlı krizlerim, nasıl üstesinden gelicem???
canım tatlı krizlerine tarçınlı süt öneriyorlar bi de muzu kakaoya batırın diye görmüştüm sütlü tatlı çok masum bi tatlı ki sen yaparsan şekerini de az koyarsan inan zararı olmaz kalorisi de 150 falan olur kalorilerine bakarak dondurma tüketmende de hiç bi zarar yok sen bizim böle sıkı olduğumuza bakma bizimki mecburiyet gibi şu hazirandan sonra görün siz diyet keyfini dondurma da yicem tatlı dasiz tatlı yemeden nasıl durabiliyorsunuz? bana bir akıl verin lütfen :S kesinlikle şeker kullanmıyorum 2 senedir , çikolataya falan da düşkünlüğüm yok ama sütlü tatlı, dondurma falan çok seviyorum bennnn :/
bende aşırı kasmıyorum dondurma yiyorum çok kötü olduğumda sporda bile senın ne işin var burda diyolar teyzeler :) diyorum sağlıklı yaşam iyidir teyzecim.tam ideal kiloma geldiğimde de salmam artık ama gece yemekleri kızartmalar hamur işlerını tamamen çıkardım ben hayatımdan göz hakkı bi lokma hariç :)
kızartma deyınce yazayım dedım bırazonce esım için karısık kızartma yaptım ayyyyy savaşlar verdım:18: Ama yemedım dedımkı kendı kendıme bunu yedıkten sonra pısman olacagına sımdı bu yemege bakıp iç çekmeyle yetın fundacımmmıstedıgın kıloya gelınce nasıl olsa yersın tadını sankı hıc bılmıyormusun agzında 3 sn dracak bır tat ıcın neden 1 haftalık emegını zıyan edeceksın dedım ve kendıme geldımmm [/QUOTvallahi helal olsun işte irade budur tebriklerrrrrrrr
................................
tartı günü ne zaman arkadaşlar çarşamba değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?