Turkan88'in Diyet Günlüğü

almana gerek yok ki,bir magazya gir dene,cik

günaydın güzel bayanlar. ayran detoksumun ikinci günü. ilk günden tartıya yansıdı biraz sabah tartıldım ve mutlu oldum. ama yarın yazıcam kikomu.
8 de kalhavltımı yaptım
1 dilim kepek ekmeği
5 zeytin
az peynir
yarım domates
yarım salatalık
yine 2 şer saat arayla ayrana devam. çok ta rahat ettim dün hiç zorluk çekmedim.
şimdi işe gidiyorum herkese güzel bol iradeli bir gün diliyorum. hadi bakalım yarın tartı günü alalım emeklerimizin karşılığını.

günaydıııınnnnn ya 0 kaçamaksız yaptım gece 10daki ayranı içmedim ona rağmen sabah 64 çıktım 1 günde 1,5 kilo ne kadar mantıklı bişe anlamadım bugün de devam ediyorum ama şoktayım yani

Son düzenleme:
günaudıııınnnnn ya 0 kaçamaksız yaptım gece 10daki ayranı içmedim ona rağmen sabah 64 çıktım 1 günde 1,5 kilo ne kadar mantıklı bişe anlamadım bugün de devam ediyorum ama şoktayım yani
bendede öyle ama vücuttaki fazla ödem falan gitmiştir herhalde. sonuçta içtiğimiz sağlıksız birşey de değil.

günaydın kızlaarrrr
ya ben anlamadım mukayese bu detokstan önce sen 62'ydin dimi
kilo verdirmesi gerekmiyo muydu

Bu arada sabah kahvaltım
yarım bardak şekersiz çay 2 dilim etimek biraz peynir

günaydın kızlaarrrr
ya ben anlamadım mukayese bu detokstan önce sen 62'ydin dimi
kilo verdirmesi gerekmiyo muydu

Bu arada sabah kahvaltım
yarım bardak şekersiz çay 2 dilim etimek biraz peynir
62,5 tu 64 olması çok ilginç aşırı derecede şişlik oldu ama şişliği atmak deil miydi zaten kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum resmen 3 haftam kaldı kilo vermem gerekirken alıyorum, dukan mı yapsam nesfit mi karar veremiyorum

ya açıkçası bende onu anlayamadım cnm
ödem atması gerekirken kilo artışı ve şişkinlik olmuş
ben bu hafta sonu yapmayı düşünüyodum ama bilmiyorum ya
dukan diyeti yapan bir arkadaşım bir ayda 4,5 kilo verdi cnm

Gunaydin herkese, yeni uye alimi yokmu?. maksat hep birlikte zayiflamak degilmi Turkan hanim ? ben de araniza katilmak istiyorum. 4 kilo fazlam var. 54 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum. hadi yapin bi kiyak

ya nurgüüüll dukan mı yapsak:) sorumda başka günlkten bi arkadaş da 2 ayda 11 kilo gibi bişe verdi ama onun kilosu fazla ve uzun süredir de duraklama yaşıyo benm zamanım az bi de duraklama yaşarsam halim harap:) gerçi dukan beycik sitesinde 20 günde 2,5 kilo verdirmeyi vaat ediyo 29 mayıs da beni 60,6ya indirecekmiş

ya mukayesecim doğrudur bence
çünkü işyerinden bi arkadaşım
çok kilolu da değil ayrıca
1 ayda 4.5 kilo verdi

ya mukayesecim doğrudur bence
çünkü işyerinden bi arkadaşım
çok kilolu da değil ayrıca
1 ayda 4.5 kilo verdi
yapan arkadaş diyoki insan hayatında 2 kez yapabiliyo bu diyeti 5 kilo için kullanma:) aslında mantıklı ileride ihtiyacım olabilir nesfitin garanti olduğunu bilsem :):) bak buldum şimdi nesfite başlayalım 2 hafta onu yapalım verim alırsak devam ederiz alamazsak dukan yaparız 1 ay sonra:)

günaydınlar herkese :))

öncelikler dün akşmaki yemeğim 1 çiğköfte dürüm ve ayrandı ilerleyen saatlerde de 1 avuç dolusu çerez yedim ama bizim üniversitede şenlikler başladı ve tüm gece oynadık bir güzel kurtlarımızı döktük arada yağları da atmışımdır diye düşünüyorum...

sonra bu sabah kalktım doğrucaa spora...50 dk yürüyüş + 110 ip atlama ve biraz da üst vücudu çalıştıracak hareketler...

şimdi kahvaltımı yapıyorum :
1 dilim light ekmek
1 kk lor peyniri
3 zeytin
1 domates, 1 salatalık ve de 1 bardak çay
yalnız spor baya iştahımı kapattı bunları bile zor yiyorum ama zaten benim için tehlikeli saatler öğleden sonra başlıyor o zaman kolay tutamıyorum kendimi...

öğrencilikte herşey yeniliyo o yüzden dürümünü görmezden geliyorum zaten yakmışsın da kahvaltı güzel canım:)

kızlarrrrr napıyosunuz bakalım
bugün eşimle tanışma yıldönümümüz :)))
ayrıca eşim bugün yeni bir işe başladı :))))
akşam ona sürpriz bişeyler yapmak istiyorum
ne hazırlasam acaba

kızlarrrrr napıyosunuz bakalım
bugün eşimle tanışma yıldönümümüz :)))
ayrıca eşim bugün yeni bir işe başladı :))))
akşam ona sürpriz bişeyler yapmak istiyorum
ne hazırlasam acaba

petibörlü pasta ap pudingten yarım saatte hazırlanıyo hem tadı guzel hem pratık hem hafıf sende yersın bı parca lıgt sutten hazırlarsan eger...

petibörlü pasta olabilir bak iyi fikir
yemek olarak aklıma tavuk ızgara geldi hem banada uygun :)
bolca salata :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…