yok bitanem problemde ordaya ben 38 beden bi kıyafet denemiştim olmamıştı ama yaklaşık 1ay oldu
şu an evde 38-36 beden bi şey yok
36-38 bedene girdiğim zamanlar açıktım kapandıktan ve kilo aldıktan sonra kıyafetlerimi dağıttım
acileen kendime 38-36 beden bi şeyler almam lazım ki kendimi takip edeyim
nurgul,senin kac yasin var ,kac bebisin var,?sen de resim koysana[/QUOTE
Günaydın güzel bayanlar nasılsınız bakalım
keyifler nasıl
Türkancım benim 22 aylık 1 kızım var
profilimde onun resmi var ama gözükmüyor galiba
akşam 4 yk bezelye 2 kaşık bulgur pilavı yedim
yarım saat yürüyüş yaptım
150 ip atladım :)))
ya bu detoksu bende yapmak istiyorum ama hafta sonu artık
işyerinde çok zor olur
bendede öyle ama vücuttaki fazla ödem falan gitmiştir herhalde. sonuçta içtiğimiz sağlıksız birşey de değil.günaudıııınnnnnya 0 kaçamaksız yaptım gece 10daki ayranı içmedim ona rağmen sabah 64 çıktım 1 günde 1,5 kilo ne kadar mantıklı bişe anlamadım bugün de devam ediyorum ama şoktayım yani
bugün bırakmayı bile düşündüm ama dedim bigün daha sabredeyim eğer yarın sabah da 65 çıkarsam dünyam yıkılırbendede öyle ama vücuttaki fazla ödem falan gitmiştir herhalde. sonuçta içtiğimiz sağlıksız birşey de değil.
62,5 tu 64 olması çok ilginç aşırı derecede şişlik oldu ama şişliği atmak deil miydi zaten kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum resmen 3 haftam kaldı kilo vermem gerekirken alıyorum, dukan mı yapsam nesfit mi karar veremiyorumgünaydın kızlaarrrr
ya ben anlamadım mukayese bu detokstan önce sen 62'ydin dimi
kilo verdirmesi gerekmiyo muydu
Bu arada sabah kahvaltım
yarım bardak şekersiz çay 2 dilim etimek biraz peynir
62,5 tu 64 olması çok ilginç aşırı derecede şişlik oldu ama şişliği atmak deil miydi zaten kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum resmen 3 haftam kaldı kilo vermem gerekirken alıyorum, dukan mı yapsam nesfit mi karar veremiyorum
ya nurgüüüll dukan mı yapsak:) sorumda başka günlkten bi arkadaş da 2 ayda 11 kilo gibi bişe verdi ama onun kilosu fazla ve uzun süredir de duraklama yaşıyo benm zamanım az bi de duraklama yaşarsam halim harap:) gerçi dukan beycik sitesinde 20 günde 2,5 kilo verdirmeyi vaat ediyo 29 mayıs da beni 60,6ya indirecekmişya açıkçası bende onu anlayamadım cnm
ödem atması gerekirken kilo artışı ve şişkinlik olmuş
ben bu hafta sonu yapmayı düşünüyodum ama bilmiyorum ya
dukan diyeti yapan bir arkadaşım bir ayda 4,5 kilo verdi cnm
yapan arkadaş diyoki insan hayatında 2 kez yapabiliyo bu diyeti 5 kilo için kullanma:) aslında mantıklı ileride ihtiyacım olabilirya mukayesecim doğrudur bence
çünkü işyerinden bi arkadaşım
çok kilolu da değil ayrıca
1 ayda 4.5 kilo verdi
öğrencilikte herşey yeniliyo o yüzden dürümünü görmezden geliyorum zaten yakmışsın da kahvaltı güzel canım:)günaydınlar herkese :))
öncelikler dün akşmaki yemeğim 1 çiğköfte dürüm ve ayrandı ilerleyen saatlerde de 1 avuç dolusu çerez yedim ama bizim üniversitede şenlikler başladı ve tüm gece oynadık bir güzel kurtlarımızı döktükarada yağları da atmışımdır diye düşünüyorum...
sonra bu sabah kalktım doğrucaa spora...50 dk yürüyüş + 110 ip atlama ve biraz da üst vücudu çalıştıracak hareketler...
şimdi kahvaltımı yapıyorum :
1 dilim light ekmek
1 kk lor peyniri
3 zeytin
1 domates, 1 salatalık ve de 1 bardak çay
yalnız spor baya iştahımı kapattı bunları bile zor yiyorum ama zaten benim için tehlikeli saatler öğleden sonra başlıyoro zaman kolay tutamıyorum kendimi...
kızlarrrrr napıyosunuz bakalım
bugün eşimle tanışma yıldönümümüz :)))
ayrıca eşim bugün yeni bir işe başladı :))))
akşam ona sürpriz bişeyler yapmak istiyorum
ne hazırlasam acaba
bu yorum aklıma yalancı tavuk göğsünü getirtti off yaaapetibörlü pasta ap pudingten yarım saatte hazırlanıyo hem tadı guzel hem pratık hem hafıf sende yersın bı parca lıgt sutten hazırlarsan eger...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?