selamlarrr :))
bu sabah uyandığım gibi sporumu yaptım. 30 dk yürüyüş + 100 ip atlama
sabah: 1 dilim light ekmek
1 kk lor peyniri
3 zeytin
1 domates,1salatalıki 1 tutam maydanoz
ara: 1 muz
öğle: 2 ızgara köfte
1 kase çorba
2 yk patates salatası
şimdilik bu kadar ama canım çok tatlı istiyor benim yaa off :/ çarşambaya kadar beklicem ama o gün kesin bir tatlı ziyafeti çekicem şimdiden haber veriyorum :d nolucak benim bu tatlı krizlerim, nasıl üstesinden gelicem???
evet carsamba,moralim cok bozuk yaaaa,demin ali kafasini duvara carpdi,ceviz kadar sisdi+esimle tartistik+bu gun spor yapamadim,basim donuyor.
gayıt usaglıgım...
Gayıt bır anlıg...
Yerıyıb,yuyurub,,gacmag ısterem...
Seherler elımde mekteb cantası,
mektebı gapısın acmag ısterem...
canım öncelikle geçmiş olsun çok önemli bir sey yok insallah bu arada bütün çocuklar düşe kalka büyür eşin neden seninle tartışıyo ki anlamadım zaten benim eşimde çocuk öhö dese hemen fethiye koş ne oldu buna ,niye öksürüyor...vs sormayı biliyolar bakmaya gelince çok yoruldum işte,sen annesin sana daha çok yakısıyorvs.demesni biliyolar ama
tam anlamadım ama sana katılıyorum şiir mi şarkı sözü mü tatlım?
türkan ne olur canını sıkma tatlım bak vallahi ben de üzülüyorum ha
canlarıımm ben kaçıyorum yemek ocağın üstünde bakmam lazım ha bu arada akşam yemeğimden önce 100 ip daha atladım toplam 350 ip atlamıs oldum canlar akşam :2 tavuk haslama,salata bitircem artık bir sey yemem 6 dan sonrazaten güzeller
sıır canım,tercume edeyım ıstersen,don cocuklugum dıyor,kosmak ısterım,sabahlar elımde okul cantası,okulun kapısın acmak ısterım dıyor..
alı duvarın yanındakı sandalyenın uzerıne kalkmıstı,o da kaygan,ustu derı,ben de cılek yedırıyordum,ac agzını,ac agzını dıyordum,o da mızıldanarak kendını duvar tarafa attı,ıste babası da sen cocuga sandalyedeyken nıye oyle ısrar etdın,falan da fılan,bıktım valla
evet carsamba,moralim cok bozuk yaaaa,demin ali kafasini duvara carpdi,ceviz kadar sisdi+esimle tartistik+bu gun spor yapamadim,basim donuyor.
alı duvarın yanındakı sandalyenın uzerıne kalkmıstı,o da kaygan,ustu derı,ben de cılek yedırıyordum,ac agzını,ac agzını dıyordum,o da mızıldanarak kendını duvar tarafa attı,ıste babası da sen cocuga sandalyedeyken nıye oyle ısrar etdın,falan da fılan,bıktım valla
bıkere benım kızımda hasta olmustu bronsıt baslangıcı dedı dr.esımden soguk algınlıgı gectı..yklasma dedıgım halde benım cocugum yaklasırım severım dedı ccugu hasta ettı sonrada benı sorumlu tuttu...sadece sende deıl cnm benımde cocuk gbı bı kocam var anaları pohpohlaya pohpohlaya buyutuyo erkek cocugu dıye kahrını biz cekıyoruz bosver degmez.....
canım benim çoook geçmiş olsun kıyamam yakışıklıya
ama çocuklar düşe kalka büyüyor
ama eşler hep böyle benim kız hasta olduğunda bile eşim benden biliyo
bugün toptan ne yediğimi yazayım
sabah 1yumurta,2küçük dilim ç.ekmeği,domates,şekersiz çay
arada 1bardak ayran
öğlen 4kaşık kuru fasulye,salata ve 1bardak ayran
arada yarım muz ve 1avuç leblebi
akşam 2kaşık kuru fasulye,salata 1bardak ayran üstüne de 2tane salatalık yedim
2litre su inşallah 1saatte yürüyüş yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?