Turkiye de yasamak

Suan ki kur 1 Sterlin= 10,29 Türk Lirasi. Aksam ki aliverisimi sayayim 1,5 litre gazlı icecek, 1 litre meyve suyu, 2 Kg yogurt, 1 litre sivi sabun, 2 tane ekmek ve 3 tane cikolataya 45₺ ödedim markette ve çıktım. (Sabunun normal fiyati 28₺ kampanyali 13₺'di)Market dedigimiz de bildigimiz Şok market. Simdi denklemi yapın ona göre gelip gelmemeye karar verin derim.

Bizim evdede yabancı dil konuşmak yasak . Ama bakıyorum bazen gizli gizli kendi aralarında konuşuyorlar Ana dillerini konuşabilmeleri çok önemli . Yabancı dili her halükarda konuşacaklar .
Ya Ben de ilk anaokuluna basladiklari gunleri hatirladim . Evde hep birbirleriyle Turkce konustuklari icin ve bizde :) ingilizceleri azdi . Okula baslayinca dedim ki onlara bundan sonra evde her gun iki saat ingilizce konusacaksiniz birbirinizle .
Bir baktim patir patir odalarina kaciyorlar sessizce biri birine diyor ki “ kardesim gel odamizda oynayalim orada Turkce rahat
konusabiliriz kimse bizi duyamaz”
Simdi de Turkce konusmak istemiyorlar o ayri konu ama gene de Turkceleri cok guzel.

Uyanık bücürler

Hayatım öncelikle hayırlısı olsun. Ayrıntılı görüşüm değil ancak türkiyenin yasam kalitesi olarak giderek inen bir çizgisi var. Çocuklar için eğitim yerlerde. Ekonomi desen berbat. Mutlu olamazsın. Pişman olursun. Instagramda gulsjorney var. O da geçen sene böyle düşünerek geldi kanadada yaşayan bir türk olarak ama pişman oldu ve döndü. Istersen onunla yazış neler yaşamış fikrin olur.

Hayır mümkün değil. En az 26-27 yasında oluyorsun. Ayrıca Avrupa’da tıp okumak çok daha zor arkadaşlarım çok başarılı oldukları halde 30 ları buldular
ben türkiyeyi baz almıştım unuttum ingilterede okuduğunu pardon.kuzenlerim 24 de doktor oldukları için onlarla kıyasladım

Saglikciyim demis ama sonra doktor maaslarina gecilmis bazi yorumlarda ondan doktor diye biliyorum belki de hemsire emin degilim aslinda .
Hemşire olabilir büyük ihtimal . Pratisyen dr eğitimi en az üniversite 6 sene bir sende pratik . Hemşire 3 sene , 4-5 i de bulabiliyor . Ne tür hemşire olduğuna bağlı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…