Üstteki mesajlarda var . Grup üyelerinden biri , oda orda yaşıyormuşkim nasıl aramış?
Ama 10 sene orda yaşamış , iyi kötü bilmesi lazım ...ingilizce yazın akıcı hemen yazabiliyorsa doğrudur anca o zaman inanırım translate google e bakmaya fırsatı olmadan yazsın ama
ana dili gibi bilmesi lazımmmAma 10 sene orda yaşamış , iyi kötü bilmesi lazım ...
Ya Ben de ilk anaokuluna basladiklari gunleri hatirladim . Evde hep birbirleriyle Turkce konustuklari icin ve bizde :) ingilizceleri azdi . Okula baslayinca dedim ki onlara bundan sonra evde her gun iki saat ingilizce konusacaksiniz birbirinizle .Bizim evdede yabancı dil konuşmak yasak . Ama bakıyorum bazen gizli gizli kendi aralarında konuşuyorlarAna dillerini konuşabilmeleri çok önemli . Yabancı dili her halükarda konuşacaklar .
Uyanık bücürlerYa Ben de ilk anaokuluna basladiklari gunleri hatirladim . Evde hep birbirleriyle Turkce konustuklari icin ve bizde :) ingilizceleri azdi . Okula baslayinca dedim ki onlara bundan sonra evde her gun iki saat ingilizce konusacaksiniz birbirinizle .
Bir baktim patir patir odalarina kaciyorlar sessizce biri birine diyor ki “ kardesim gel odamizda oynayalim orada Turkce rahat
konusabiliriz kimse bizi duyamaz”
Simdi de Turkce konusmak istemiyorlar o ayri konu ama gene de Turkceleri cok guzel.
Olabilir istisnalar kaideleri bozmaz ama baya da istisna var :) Turkcesi gercekten belki boyledir . Onemli olan gercekten 4 bilmesi ve doktor olmasi .Sahsen bulusup tanismak isterim kendisi de isterse .ana dili gibi bilmesi lazımmm
Dogma büyüme almanya.Sizde orda yetiştiniz sanırım ?
Doktor ? 24 yasında ?Olabilir istisnalar kaideleri bozmaz ama baya da istisna var :) Turkcesi gercekten belki boyledir . Onemli olan gercekten 4 bilmesi ve doktor olmasi .Sahsen bulusup tanismak isterim kendisi de isterse .
özelden yazın tanışın o zamanOlabilir istisnalar kaideleri bozmaz ama baya da istisna var :) Turkcesi gercekten belki boyledir . Onemli olan gercekten 4 bilmesi ve doktor olmasi .Sahsen bulusup tanismak isterim kendisi de isterse .
pratisyense olur o yaşta uzmansa mümkünatı yokkkDoktor ? 24 yasında ?
Saglikciyim demis ama sonra doktor maaslarina gecilmis bazi yorumlarda ondan doktor diye biliyorum belki de hemsire emin degilim aslinda .Doktor ? 24 yasında ?
Hayır mümkün değil. En az 26-27 yasında oluyorsun. Ayrıca Avrupa’da tıp okumak çok daha zor arkadaşlarım çok başarılı oldukları halde 30 ları buldularpratisyense olur o yaşta uzmansa mümkünatı yokkk
Aynen tanisabiliriz . Londra da sonucta . Dedigim gibi yalnizlik cekmez en azindan .özelden yazın tanışın o zaman
ben türkiyeyi baz almıştım unuttum ingilterede okuduğunu pardon.kuzenlerim 24 de doktor oldukları için onlarla kıyasladımHayır mümkün değil. En az 26-27 yasında oluyorsun. Ayrıca Avrupa’da tıp okumak çok daha zor arkadaşlarım çok başarılı oldukları halde 30 ları buldular
Hemşire olabilir büyük ihtimal . Pratisyen dr eğitimi en az üniversite 6 sene bir sende pratik . Hemşire 3 sene , 4-5 i de bulabiliyor . Ne tür hemşire olduğuna bağlı .Saglikciyim demis ama sonra doktor maaslarina gecilmis bazi yorumlarda ondan doktor diye biliyorum belki de hemsire emin degilim aslinda .
dikkat edin ama dolandırıcı çok maalesef .umarım gerçektir kendisiAynen tanisabiliriz . Londra da sonucta . Dedigim gibi yalnizlik cekmez en azindan .
Cidden mi ? Türkiye’de çok daha kısaymışben türkiyeyi baz almıştım unuttum ingilterede okuduğunu pardon.kuzenlerim 24 de doktor oldukları için onlarla kıyasladım
Ay bide kanka olup çıkmışsınızAynen tanisabiliriz . Londra da sonucta . Dedigim gibi yalnizlik cekmez en azindan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?