Turkiye de yasamak

dikkat edin ama dolandırıcı çok maalesef .umarım gerçektir kendisi
Yok canim o kadar da degildir :) o kadarini sanmiyorum . Belki sadece Turkce konusmasi konusunda biraz abartmis gibi me geliyor . Meslegine de tam bilmiyorum bilsem ona gore de bir yorum yapardim . Kendisi nobetci galiba bugun . Firsati olsunca yazar artik .

Burda ilköğretim okulu 9 sene onun öncesi 1 sene hazırlık dönemi. Lise 4 sene sonra üniversite . 6 sene tıp ve bir sene pratik
ing,ltere mal beyanı yapmadığımız için 3 yıl önce vize vermedi bize gıcığım o yüzden.otel ve uçak biletlerimiz de hazırdı ve memuruz sanki oraya yerleşecek gibi davrandılar.bir dahada gelmem küstümm

Zaten çok ters bir ülke . Bende sevmiyorum. Zamanında kaçtım ordan . Bir kaç sene önce havanlında tuttular beni , çocuklarda yanımda zavallılar çok korktular . Öyle bir salak ülke olamaz .20 senedir hep gider gelirdim . Hiç birsey yokken o sene durdurdular ve neden ben ülkeyi terkedip başka ülkenin vatandaşlığını almışmışım diye bir ton sorgu . 20 sene sonramı aklınız başınıza geldi

Es swsss
keske ucak biletlerinizi almasaydiniz . Oteli de rezervasyon yapsaydiniz . Gercekten o konuda cok gicik . Insanlar turist olarak tatile gelecek onda bile bir dereden su getirtiyorlar insanlara . Keske bizim ulke de onlara karsi boyle olabilseydi .

Aynen benimkilerde aynı hiç bu şekilde konuşmuyorlar bilemedim konu sahibi neden böyle?
Isterseniz tanışabiliriz konu sahibi bizde uzun yıllardır bu ülkede yaşıyoruz

Ben de 14 yasimdaydim yurtdisina tasindigimizda. Ve 22 kusur yil gecti aradan asagi yukari. 10 yilda nasil Turkceniz bu kadar gerilemis olabilir? Muhtemelen ortaokulu bitirip geldiniz benim gibi. Bilemedim...Yazim tarziniz inandirici gelmedi bana kusura bakmayin.

Aynen benimkilerde aynı hiç bu şekilde konuşmuyorlar bilemedim konu sahibi neden böyle?
Isterseniz tanışabiliriz konu sahibi bizde uzun yıllardır bu ülkede yaşıyoru
Isterseniz tanışabiliriz konu sahibi bizde uzun yıllardır bu ülkede yaşıyoruz
Bulusur tanisiriz may canim kac kisiyiz zaten burda :)

Tabi canım aynen ama konu sahibi pek sessiz nedense))
Sanirim calisiyor , biz burda gir gir geciyoruz ama yarin hepimize yazar bence . Hatirliyor musun burda tanistigimiz bikac arkadasla eskiden bulusur yemek yemek yerdik , kahvaltiya giderdik gene yapariz bu arkadas da katilirsa bize

Sanirim calisiyor , biz burda gir gir geciyoruz ama yarin hepimize yazar bence . Hatirliyor musun burda tanistigimiz bikac arkadasla eskiden bulusur yemek yemek yerdik , kahvaltiya giderdik gene yapariz bu arkadas da katilirsa bize
Olabilir canım meşguldür belki dediğin gibi.
Evet ya neden olmasın arkadaş bulmak bu zamanda kolay değil teklif bizden gerisi kendisine kalmış))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…