- 10 Nisan 2014
- 43.730
- 116.261
- 798
6 yıl tıp kısa değilCidden mi ? Türkiye’de çok daha kısaymış
Yok canim o kadar da degildir :) o kadarini sanmiyorum . Belki sadece Turkce konusmasi konusunda biraz abartmis gibi me geliyor . Meslegine de tam bilmiyorum bilsem ona gore de bir yorum yapardim . Kendisi nobetci galiba bugun . Firsati olsunca yazar artik .dikkat edin ama dolandırıcı çok maalesef .umarım gerçektir kendisi
Burda ilköğretim okulu 9 sene onun öncesi 1 sene hazırlık dönemi. Lise 4 sene sonra üniversite . 6 sene tıp ve bir sene pratik6 yıl tıp kısa değil
ing,ltere mal beyanı yapmadığımız için 3 yıl önce vize vermedi bize gıcığım o yüzden.otel ve uçak biletlerimiz de hazırdı ve memuruz sanki oraya yerleşecek gibi davrandılar.bir dahada gelmem küstümmBurda ilköğretim okulu 9 sene onun öncesi 1 sene hazırlık dönemi. Lise 4 sene sonra üniversite . 6 sene tıp ve bir sene pratik
Zaten çok ters bir ülke . Bende sevmiyorum. Zamanında kaçtım ordan . Bir kaç sene önce havanlında tuttular beni , çocuklarda yanımda zavallılar çok korktular . Öyle bir salak ülke olamaz .20 senedir hep gider gelirdim . Hiç birsey yokken o sene durdurdular ve neden ben ülkeyi terkedip başka ülkenin vatandaşlığını almışmışım diye bir ton sorguing,ltere mal beyanı yapmadığımız için 3 yıl önce vize vermedi bize gıcığım o yüzden.otel ve uçak biletlerimiz de hazırdı ve memuruz sanki oraya yerleşecek gibi davrandılar.bir dahada gelmem küstümm
keske ucak biletlerinizi almasaydiniz . Oteli de rezervasyon yapsaydiniz . Gercekten o konuda cok gicik . Insanlar turist olarak tatile gelecek onda bile bir dereden su getirtiyorlar insanlara . Keske bizim ulke de onlara karsi boyle olabilseydi .ing,ltere mal beyanı yapmadığımız için 3 yıl önce vize vermedi bize gıcığım o yüzden.otel ve uçak biletlerimiz de hazırdı ve memuruz sanki oraya yerleşecek gibi davrandılar.bir dahada gelmem küstümm
Aynen benimkilerde aynı hiç bu şekilde konuşmuyorlar bilemedim konu sahibi neden böyle?Benim cocuklarimin ikisi burada dogdu , hic burada akrabamiz da yok cocuklar okuldan eve ve aktivitelerde devamli ingilizce konusurlar . Sadece evde Ben onlarla Turkce konusurum . Babalariyla da ingilizce konusurlar ama Turkceleri cok guzel hatta bazen arkadaslarimdan gelen mesajlari telim ellerindeyse Turkce okuyabilirler , henuz ogretmedigim halde .
Sen de burada misin tabi ki cok sevinirimYa benide tanıştır , bende çok seviyorum İzmir’i
Ankaralı yok muuuuu?Sen de burada misin tabi ki cok sevinirim
No baby , ben var olmak sorry , I mean yaşamak swedenSen de burada misin tabi ki cok sevinirim
Aynen benimkilerde aynı hiç bu şekilde konuşmuyorlar bilemedim konu sahibi neden böyle?
Isterseniz tanışabiliriz konu sahibi bizde uzun yıllardır bu ülkede yaşıyoru
Bulusur tanisiriz may canim kac kisiyiz zaten burda :)Aynen benimkilerde aynı hiç bu şekilde konuşmuyorlar bilemedim konu sahibi neden böyle?
Isterseniz tanışabiliriz konu sahibi bizde uzun yıllardır bu ülkede yaşıyoruz
Benim bikac akrabam varAnkaralı yok muuuuu?
Oo sorryNo baby , ben var olmak sorry , I mean yaşamak sweden
Tabi canım aynen ama konu sahibi pek sessiz nedense))Bulusur tanisiriz may canim kac kisiyiz zaten burda :)
Sanirim calisiyor , biz burda gir gir geciyoruz ama yarin hepimize yazar bence . Hatirliyor musun burda tanistigimiz bikac arkadasla eskiden bulusur yemek yemek yerdik , kahvaltiya giderdik gene yapariz bu arkadas da katilirsa bizeTabi canım aynen ama konu sahibi pek sessiz nedense))
Allah korusun , kafayı yerdim ben orda . Tüm sülalem orda maalesef , tek bildikleri şey işe birbirlerini çekiştirmek . Her geldiğimde bir ton dedikodu ile dönüyorumOo sorryi istedim burda sen live
Olabilir canım meşguldür belki dediğin gibi.Sanirim calisiyor , biz burda gir gir geciyoruz ama yarin hepimize yazar bence . Hatirliyor musun burda tanistigimiz bikac arkadasla eskiden bulusur yemek yemek yerdik , kahvaltiya giderdik gene yapariz bu arkadas da katilirsa bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?